Engagerad, lyhörd och kunnig. Kan varmt rekommendera Hampus.
Hampus Backström
Hampus Backström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Hampus Backström har varit registrerad mäklare sedan 2024-10. Hampus Backström har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 40 omdömen med ett betyg på 4.7. Hampus Backström har haft 23 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
40 omdömen om Hampus Backström
Hampus visade stort tålamod när vi var lite tveksamma till om vi skulle sälja eller inte. När vi väl bestämde oss, ganska hastigt, agerade han snabbt och smidigt. Fotografering och besiktning genomfördes utan dröjsmål, och annonsen var publicerad redan efter några dagar. Visning hölls inom två veckor, och hela försäljningsprocessen hanterades effektivt från start till mål. Slutpriset överträffade dessutom våra förväntningar och landade högre än vi hade hoppats på. Vi är mycket nöjda med Hampus insats och kan varmt rekommendera honom.
Hampus är trevlig och tydlig som jag starkt kan rekommendera!
Hampus Backström är en toppenmäklare på alla sätt!
Mycket trevlig, snabba svar på telefonen, lätt att ha att göra med.
Tack snälla för de fina orden och stort lycka till i din nya bostad!
Korrekt och formell. Hjälpsam utan att styra för mycket.
Tack Jonas för din fina återkoppling. Det glädjer mig att du upplevde mig som korrekt och hjälpsam utan att styra processen för mycket. Lycka till framöver!
Stort tack till Hampus Backström för ett professionellt, tryggt och engagerat arbete med försäljningen av min bostad på Murargatan 11 😊 Jag är väldigt nöjd med hela processen från början till slut. Hampus var alltid snabb på att svara, tog sig verkligen tid och höll mig uppdaterad genom hela försäljningen. Man kände sig trygg och väl omhändertagen hela vägen. Rekommenderas varmt till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare!
Vad roligt att läsa Mahdi! Att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela försäljningen betyder verkligen mycket för mig, och det har varit ett nöje att få jobba tillsammans med dig kring Murargatan 11. Önskar dig allt gott framöver! 😊
Tydlig och rak! Kändes tryggt under hela förloppet!
Tack snälla för ditt omdöme, va roligt att det kändes tryggt och stort lycka till framöver!
Enkel att ha och göra med och bra kommunikation.
Tack Anton! Stort lycka till i er nya bostad!
Hej, Jag är jätte nöjd med mäklaren,han var snäll och alltid fick jag svar på mina frågor. Det gick ganska snabbt med köpet på Vicktor Rydbergsgatan 40,ingen konstig ,så jag kan rekommendera Hampus till mina kollegor.
Vad roligt att höra Petar! Att du kände dig trygg, fick snabba svar och vill rekommendera mig vidare till dina kollegor betyder verkligen mycket. Önskar dig många fina stunder i nya hemmet!