Detta va första gången vi sålde en fastighet och det gick alldeles utmärkt och inga krångel. Isak är flexibel och uppfyller dom önskemål och krav man vill ha när man säljer sin fastighet. Om vi ska ha hjälp med fastighetsförsäljning/köp så kommer vi garanterat kontakta Isak igen.
Isak Uselius
Isak Uselius är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Isak Uselius har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Isak Uselius har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 4.5. Isak Uselius har haft 21 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
44 omdömen om Isak Uselius
Detta var första gången jag och min sambo genomgick en fastighetsförsäljning och tack vare Isak gick allt lätt och smidigt, allt från fösta mötet till kontakt med potentiella köper och till sist kontraktsskrivning.
Självklart – här är ett kort, tydligt och proffsigt förslag: ⸻ Jag är väldigt nöjd med Isak som mäklare vid försäljningen av mitt hus. Han presenterade ett tydligt upplägg redan från start, med en klar plan för processens alla steg – från avtal till avslut och potentiella köpare. Kommunikation skedde alltid som utlovat och han var enkel, tydlig och trygg att ha med i hela affären. Jag kan varmt rekommendera Isak.
Tydlig, hjälpsam och trevlig, hade svar på alla frågor och hade han inte det så kollade han upp det och återkopplade väldigt snabbt.
Fungerade mycket bra. Vi hade begränsad tid på plats så han ordnade innan det besök för anhörig och därefter eget platsbesök, budgivning och sedan kontraktskrivande samt annat praktiskt. Trevligt bemötande och bra hjälp
Isak har verkligen imponerat oss! Väldigt snäll och hjälpsam, kunnig, svarar fort när man skriver/ringer, vi har inga klagomål. Han fixade till och med barnvakt i sista minuten när vi skulle skriva kontrakt!
Isak är en fantastisk mäklare! Han är engagerad, pålitlig och alltid tillgänglig när man behöver honom. Rekommenderas varmt!”
Supersnäll och trevlig, lojal och hjälper alltid till. Kan varmt rekommendera!
Otroligt trevligt samt professionellt i sitt yrke
Isak har vart väldigt involverad i hela processen och snabb med att återkoppla vid frågor. Känt oss väldigt trygga med honom under alla led i försäljningen och kan varmt rekomendera honom!