Isak Uselius

Isak Uselius

Isak Uselius är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Isak Uselius har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Isak Uselius har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 65 omdömen med ett betyg på 4.6. Isak Uselius har haft 22 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

65 omdömen om Isak Uselius

Sedan starten hos Reco 2024
Azadeh Sofia F
Sålde sitt hus med hjälp av Isak Uselius en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Järlåsa

Inlyssnande och engagerad med en fantastisk förmåga att fånga och förmedla känslan av ett hem. Han sålde inte bara huset – han förmedlade hela livsstilen. Framtidens toppmäklare! Rekommenderas varmt!

Felicia L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Isak Uselius en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Uppsala

Isak var mycket professionell genom hela processen. Han var snabb på att svara, trevlig i kontakten och skötte försäljningen smidigt från start till mål. Rekommenderas varmt!

Ebba R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Isak Uselius en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Uppsala

Isak var väldigt glad och trevlig. Han gav relevant information och svara bra på frågor. Det var väldigt lätt att få svar på frågor och lätt att hålla kontakt.

David R
Uppsala

Mycket trevligt bemötande. Hjälpsam, tillgänglig och snabba svar på de frågor vi hade vid vårt köp. Kan mycket väl tänka mig att använda Isak igen om av behov av mäklartjänster uppstår igen.

Henrik K
Köpte sitt hus med hjälp av Isak Uselius en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Järlåsa

Det gick smidigt och snabbt. Var en enkel affär att genomföra och flexibelt med att kunna skriva på avtalet i en annan stad.

Hans Ove N
Uppsala

Har varit väldigt hjälpsam på alla sätt Har ringt flera gånger när jag varit osäker Och alltid fått hjälp Kan verkligen rekommendera Isak Stort tack Hasse Doris

Jimmy H
Kapellgärdet

Mycket seriöst intryck, kunnig och nogrann

Jouni H
Kapellgärdet

Engagerad, påläst och förberedd. Mycket trevligt bemötande. Väldigt bra på att driva på försäljningen med ungdomlig entusiasm. Bra och tydlig information under hela processen. Vi rekommenderar Isak varmt.

Lee H
Kapellgärdet

Jag är mycket nöjd med Isak som mäklare. Trevlig, pålitlig och hjälpsam. Allt känns tryggt och professionellt. Rekommenderas varmt!

Lii H
Kapellgärdet

En engagerad, påläst och trevlig mäklare med en fin känsla för våra önskemål. Rekommenderas varmt!