Trevlig och förtroendeingivande mäklare. Bra service och feedback genom hela processen. Alltid glad och trevlig. Han sätter verkligen säljaren och kunden i centrum. Anlita denna mäklare om ni vill ha en snabb och trygg process i fastighets marknaden.
Johan Löfving
Johan Löfving är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Johan Löfving har varit registrerad mäklare sedan 2006-09. Johan Löfving har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 65 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Löfving har haft 14 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
65 omdömen om Johan Löfving
Snabb, effektiv och bra bemötande, både mot oss som säljare och mot köpare. Johan Löfving har sålt fem fastigheter för oss. Johan Löfving får de varmaste rekommendationerna från oss.
Min erfarenhet av att ha haft Johan Löfving som mäklare har varit mycket positiv. Han har en mycket god egenskap att kunna lyssna- och känna av vilket inneburit att såväl driva- som backa under säljprocessens olika stadier. Därutöver, upplever jag att han har en god förmåga att kommunicera med mig som säljare liksom mot potentiella köpare. Hans långa yrkeserfarenhet har han visat genom att förmedla sitt faktakunnande inom olika områden som berör fastighetsförsäljning. Mot denna bakgrund kan jag därför varmt rekommendera Johan Löfving som mäklare.
Lyhörd, snabb respons, försöker hitta kreativa lösningar.
Veldig bra erfaring med Johan. Tilgjengelig for både visning og generelle frågor, meget behjelpelig gjennom hele prosessen.
Det har varit ett nöje att jobba med Johan! Han är en mycket kunnig fastighetsmäklare, helt transparent och med stor kunskap. Jag skulle till 100% rekommendera att arbeta med honom när du säljer eller köper en fastighet.
Lätt att samarbeta med. Snabb, effektiv, ger utförlig information under hela processen. Vi har valt Johan vid flera uppdrag och ger honom våra bästa rekommendationer.
Är andra gången vi anlitar Johan för att sälja bostad åt oss och lika som sist utfört på ett exemplariskt vis. Ambitiös, korrekt samt mycket kunnig och professionell är ord som vi anser beskriver honom, kan starkt rekommenderas!
Johan var engagerad, seriös och duktig. Kändes tryggt hela vägen. Transparent med vad som skedde under processens gång.
Johan hjälpte oss att både hitta drömboendet och sälja vårat gamla boende. Tusen tack för hjälpen Johan!