Louise Brander

Louise Brander

Louise Brander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Louise Brander har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Louise Brander har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 178 omdömen med ett betyg på 4.9. Louise Brander har haft 39 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

178 omdömen om Louise Brander

Sedan starten hos Reco 2022
Carl-Magnus H
Sålde sitt hus med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knutby

Ett mycket professionellt och trevligt bemötande från Louise under hela försäljningsprocessen. Hennes arbete och rådgivning säkerställde att vi kände oss trygga med försäljningen och att det blev rätt köpare till huset.Vi är mycket nöjda med Louise.

Sidiri E
Knutby

Louise är så professionell, kunnig och trevlig! Känns så tryggt när man gör en av sitt livs viktigaste affär. Tack!

Johanna S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Slavsta

Louise har varit professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen och jag är mycket nöjd att jag anlitade henne som mäklare. Kommunikationen har fungerat smidigt och jag har känt mig trygg i hennes hantering av försäljningen från start till slut. Rekommenderas varmt!

Elin P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Slavsta

Trevligt bemötande, visste mycket om objektet och om hon inte visste så kollade hon snabbt upp det. Beskrev saker tydligt för oss som förstagångsköpare.

Farzad H
Salabacke

"Vi är otroligt nöjda med Louise Brander på Svensk Fastighetsförmedling vid försäljningen av vår lägenhet. Från första mötet blev vi bemötta med ett fantastiskt engagemang och en proffsighet som genast ingav förtroende. Louise är lyhörd, varm och fanns alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Våra förväntningar var höga då vi ville ha en smidig process och ett bra resultat trots den rådande marknaden. Louise inte bara levde upp till dessa, utan överträffade dem genom sin tydliga kommunikation och sin förmåga att driva affären framåt med ett lugn och en enorm expertis.

Stefan J
Storvreta

Louise beskrev ett koncept där vårat hus skulle förberedas inför försäljning den dag vi kände oss redo. Tycker detta verkligen var en bra idé som väl motsvarade mina förväntningar.

Stefan S
Knivsta

Bra och proffsig mäklare. Kan starkt rekommendera henne.

Josefin S
Köpte sitt hus med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knivsta

Vi tycker Louise är en jättebra mäklare (vi var köpare i situationen). Pga att vi bor utomlands så tog allting med banken längre tid än förväntat och hon var väldigt förstående, flexibel och underlättade situationen för oss när vi lätt hade kunnat bli väldigt stressade.

Monica O
Knivsta

Fantastisk mäklare. Hon lyssnar in, återkommer alltid med svar om man frågar något. Har ett proffsigt men mjukt sätt som ger förtroende! Vi köpte av henne och sen fick hon sälja vårt hus och vi är väldigt nöjda. Kan varmt rekommendera Louise. Då kan ni känna er trygga.

Zbigniew M
Järlåsa

Louise är en sann professionell! Hon löser svåra problem, var otroligt hjälpsam med vårt fastighetsköp och är väldigt kommunikativ. Louise är en fantastisk mäklare och vi rekommenderar henne varmt. Zbigniew och Ewelina/Uppsala