Hon var trevlig och glad, anpassade sig efter en komplicerad process och löste i slutändan alla problem.
Matilda Lind
Matilda Lind är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Matilda Lind har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Matilda Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-05 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 4.6. Matilda Lind har haft 8 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
25 omdömen om Matilda Lind
Engagerad mäklare som roddade och löste alla problem som uppstod längs vägen. Hon lyckades sälja vår lägenhet över förväntat värde på denna tröga marknad, hurra!
Matilda lind gav ett piggt och engagerat intryck! Finns problem går allt att lösa! Kan varmt rekommendera Matilda! MVH Ulf Cederblad
Driven och är mån att de ska lösa sig på ett eller annat sätt
Professionelle och lätt att ha och göra med. Snabb i respons och löser eventuella frågor och funderingar snabbt.
Kan absolut rekommendera Matilda. Har varit engagerad under hela försäljningsprocessen. Tillgänglig, snabb och kunnig, trevligt bemötande och lösningsfokuserad.
Trevlig mäklare med snabb service!
Jag tycker att Matilda gav ett bra bemötande. Det kändes som att hon tog sig tid till oss som kunder och hon kändes ärlig i sin kommunikation. Matilda var alltid snabb att svara på meddelanden.
Matilda var alltid hjälpsam och snällt, hon bekräftade våran förvantningar och var alltid beredd att svara på alla våra frågor. Super rekommenderad!
Vi är väldigt nöja med mäklaren! Tog varmt emot oss på visning samt haft en bra dialog genom affären till vår drömbostad.