Matilda Lind

Matilda Lind

Matilda Lind är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Matilda Lind har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Matilda Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-05 och har fått 55 omdömen med ett betyg på 4.7. Matilda Lind har haft 27 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

55 omdömen om Matilda Lind

Sedan starten hos Reco 2024
Cedrik L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Matilda Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Eriksberg

Trevligt bemötande! Hjälpsam, svarade snabbt på frågor. Mån om att jag som kund skulle bli nöjd!

Svante S
Kapellgärdet

Väldigt kunnig om området, trevligt bemötande, flexibel, fick lägenheten såld utan att ens behöva lägga den på Hemnet. Otroligt nöjd!

Ayman Abdul J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Matilda Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Stenhagen

Tydlig med all viktig information som behövs. Även super trevlig

Maja H
Eriksberg

Mycket trevlig och tillmötesgående. Lätt att få tag på och svarar korrekt på frågor. Jag hade dock gärna haft ytterligare en titt på lägenheten innan kontraktskrivning.

Susanne U
Salabacke

Har verkligen ställt upp för oss

Kawtar C
Kapellgärdet

Var en köpare. Matilda var smidig att ha och göra med. Upplevdes pålitlig, trevlig och hjälpsam.

Wilma H
Köpte sitt hus med hjälp av Matilda Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Almunge

Otroligt trevlig, hjälpsam och kunnig. Hon såg till att allt blev så smidigt som möjligt och att jag och min sambo som förstagångs husägare förstått vad allt betyder och att vi hela tiden blev uppdaterade så fort hon fått svar på exempelvis vattenprovet för våran bostad, verkligen en riktigt duktig mäklare vi är super nöjda

Gustav V
Almunge

Vi är otroligt nöjda med Matilda. Från första visning tills nycklarna i handen har gått fantastiskt smidigt och enkelt. Vi Kan varmt rekommendera Matilda som mäklare

Jesper N
Sålde sitt hus med hjälp av Matilda Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Almunge

Mycket bra och proffsig samt lyhörd!

Anna Kristina L
Storvreta

Matilda är jättetrevlig och driven. Har god koll på information om lägenheten och har svar på frågorna. Snabb och behjälplig. 10/10!