Mert Hedman

Mert Hedman

Mert Hedman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Mert Hedman har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Mert Hedman har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 717 omdömen med ett betyg på 4.7. Mert Hedman har haft 65 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

717 omdömen om Mert Hedman

Sedan starten hos Reco 2021
Lukas V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kungsängen/Industristaden

Mert hjälpte mig att uppnå mitt mål med försäljningen. Han var öppen och transparent och gav bra rådgivining. I min förening såldes en identisk lägenhet och Mert lyckades trots denna motsättning höja mitt värde på lägenheten med cirka 8% även om den andra försäljningen bara var några dagar innan. Ska man sälja i Uppsala är Mert det självklara valet.

Vilma S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kungsängen/Industristaden

Jag hade en bra upplevelse, han var tillmötesgående och kunnig.

Lovisa V
Kungsängen/Industristaden

En mycket duktig, engagerad och kunnig mäklare.

Mikaela G
Gunsta

Väldigt tillmötesgående och allt sköttes väldigt professionellt och snabbt. Mert är väldigt närvarande och han gjorde verkligen allt för att det skulle bli så bra som möjligt! Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Mert.

Petko Chavdarov C
Gunsta

Allt var som det ska, levde upp till alla förväntningar.

Zaeinab Y
Nyby

Fantastisk upplevelse! Mert var kunnig, trevlig och väldigt hjälpsam genom hela husköpet. Rekommenderas varmt!

Svar från Mert Hedman

Tack snälla Zaeinab för ditt fina omdöme – och stort grattis till din nya bostadsrätt! 🥳 Det gläder mig verkligen att höra att du upplevde processen som positiv och att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela köpet. Det har varit ett stort nöje att få hjälpa dig med ditt bostadsköp, och jag önskar dig all lycka, trivsel och många härliga stunder i ditt nya hem i Nyby! Tack också för din varma rekommendation – det betyder mycket!

Daniel M
Nyby

Jag är verkligen nöjd med min mäklare! Från första mötet fick jag en bra känsla, blev väl bemött och kände direkt att jag kunde lita på honom. Trevlig, pålitlig och genuint engagerad genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Svar från Mert Hedman

Stort tack, Daniel, för ditt fina omdöme – och grattis till en lyckad försäljning! 🏡👏 Det betyder mycket att du kände förtroende och trygghet genom hela processen. Att skapa en positiv upplevelse och ett gott samarbete från första mötet till avslutad affär är alltid mitt mål, så det gläder mig verkligen att du upplevde det så. Tack igen för ditt förtroende och för den varma rekommendationen – det uppskattas verkligen! Vänliga hälsningar, Mert Hedman

Mahdi R
Nyby

Vi har nyligen köpt vårt hus med hjälp av honom och är mycket nöjda med hela processen. Han var professionell, kunnig och bemötte oss alltid med stort engagemang. Kommunikation och återkoppling fungerade utmärkt, och vi kände oss väl informerade i varje steg. Vi kan varmt rekommendera Mert till andra som söker en pålitlig och engagerad mäklare.

Svar från Mert Hedman

Stort tack, Mahdi, för det fina omdömet – och ett varmt grattis till ert nya hem! 🏡✨ Det betyder mycket att ni är nöjda med processen och att ni upplevde samarbetet som professionellt och tryggt. Mitt mål är alltid att köpare och säljare ska känna sig välinformerade och trygga genom hela affären, så det gläder mig verkligen att ni upplevde just det. Jag önskar er all lycka och många härliga stunder i ert nya hem i Nyby! Tack igen för ert förtroende och för den varma rekommendationen.

Shadia M
Nyby

Fantastiskt nöjd med Mert! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Svar från Mert Hedman

Stort tack, Shadia, för ditt fina omdöme – och grattis till en lyckad försäljning! 🏡✨ Det gläder mig verkligen att ni kände er trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Att få följa er och hjälpa till med försäljningen har varit ett stort nöje, och ert förtroende betyder mycket för mig. Tack också för de varma orden och rekommendationen – det uppskattas verkligen! Vänliga hälsningar, Mert Hedman

Julia W
Köpte sitt hus med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Rasbo

Vi kände oss väl bemötta av Mert vid köpet av vår bostad. Han var lyhörd och tog sig tid att svara på alla våra frågor. Det gjorde hela processen trygg och positiv. Rekommenderas varmt!

Svar från Mert Hedman

Tack snälla Julia för ditt fina omdöme – och ett stort grattis till ert nya hus i Rasbo! 🏡✨ Det gläder mig verkligen att höra att ni kände er trygga och väl bemötta genom hela köpet. Att få vara en del av er bostadsresa och bidra till en positiv upplevelse betyder mycket för mig. Jag önskar er all lycka, trivsel och många härliga år i ert nya hem – och varmt tack för den fina rekommendationen!