Mert Hedman

Mert Hedman

Mert Hedman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Mert Hedman har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Mert Hedman har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 826 omdömen med ett betyg på 4.7. Mert Hedman har haft 77 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

826 omdömen om Mert Hedman

Sedan starten hos Reco 2021
Madeleine H
Sålde sitt hus med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Gånsta

Vi är otroligt nöjda med Mert och kan varmt rekommendera honom till alla som går i säljtankar. Vi har känt oss trygga från första mötet till avslutad försäljning och Mert är både en otrolig försäljare men också en trevlig mäklare som man snabbt får förtroende för. Han är kunnig, engagerad och man märker verkligen att han bryr sig om sina kunder. Han har också alltid varit tillgänglig och uppdaterar snabbt kring vad som händer kring försäljningen. Rekommenderar starkt!

Lars A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Dragarbrunn

Smidig och kunnig. Ger ett professionellt intryck

Ove A
Köpte sitt hus med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Björklinge

Bra, professionell kontakt men hade ganska mycket på agendan. Upplevdes som lite stressande ibland

Eva Ö
Björklinge

Mert är en tillmötesgående mäklare som möter mig som säljare eller köpare på ett professionellt sätt. Han är kunnig och kan guida dig genom en bostadsaffär på ett proffsigt sätt.

Fredrik H
Gånsta

Bra mäklare, lyhörd och påläst!

Sophia M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kungsängen/Industristaden

Mert var otroligt hjälpsam och engagerad under hela försäljningsprocessen av vår lägenhet. Han var alltid tillgänglig för frågor, gav tydlig vägledning och fick oss att känna oss trygga från start till mål. Det som verkligen utmärkte Mert var att han även tog sig tid att hjälpa oss i jakten på vårt nästa boende. När vi tittade på andra objekt kunde vi alltid bolla frågor med honom och få ärliga och värdefulla råd. Vi är supernöjda med samarbetet och kan varmt rekommendera Mert till alla som söker en kunnig och engagerad...

Malin E
Gånsta

Trevligt bemötande och lyssnade verkligen på vår situation. Lätt att få kontakt med vid frågor eller funderingar. Kändes väldigt tryggt att ha valt Mert som vår mäklare.

Marie Å
Bred

Före visningen ringde jag och ställde lite frågor - jag fick bra svar och var fortsatt intresserad av huset. Vid visningen var det många sällskap men jag tycker Mert hanterade det bra. Vid ett tillfälle, när jag stod ute på tomten och funderade på om jag kunde bo där, kom Mert fram till mig och frågade vad jag tänker. Han kom ihåg mitt namn, trots alla andra där, och sådant noterar jag som positivt. Jag har gått på många visningar i mitt liv och om en mäklare kommer ihåg vad jag heter, direkt kan svara på mina frågor och...

Anna H
Kapellgärdet

Lite svår att få tag på. Svarade inte på meddelande via annonsen och hade arbetstider som ibland gjorde att vi inte fick tag på Mert

Kirsti H
Danmark-Funbo

Hade bott i huset i 37 år så visste egentligen vilka förväntningar man skulle ha men tyckte Mert var lätt att ha göra med, kommunikationen fungerade bra o man förstod att han hade en känsla för vad han höll på med. Rekommenderar honom varmt!