Robert Yeghiazaryan

Robert Yeghiazaryan

Robert Yeghiazaryan är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Robert Yeghiazaryan har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Robert Yeghiazaryan har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-04 och har fått 189 omdömen med ett betyg på 4.7. Robert Yeghiazaryan har haft 63 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

189 omdömen om Robert Yeghiazaryan

Sedan starten hos Reco 2024
Wivi Agneta J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Yeghiazaryan en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Fjärdingen

Hittills mycket trevligt bemötande. Behöver fler möten för ett utförligare svar.

Ann Å
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Yeghiazaryan en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Valsätra

Han är lyhörd och positiv. Han Anstränger sig för att tillrättalägga och fixa

Frida S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Yeghiazaryan en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kapellgärdet

Robert var väldigt snabb och effektiv i hela processen. Lägenheten såldes snabbt och han var alltid tillgänglig och trevlig. Kan varmt rekommendera.

Anne-Kristine S
Eriksberg

Robert har hjälpt mig ännu en gång med en lägenhet. Han är effektiv & proffsig i allt han gör. Lugnt & tryggt leder han hela affären i hamn. Kan varmt rekommendera honom!!

Emil M
Eriksberg

Robert var hjälpsam och trevlig, från visning till kontraktsskrivning!

Filip P
Kapellgärdet

Mycket proffesionellt bemötande från visning till avslut!

Matilde F
Gottsunda

Mitt intryck av Robert är att han är en varm person med mycket driv. Han var snabb på att svara och hade god kännedom om området vi sålde i vilket var ett stort plus för oss. Jag fick även en positiv bild av hur han skulle gå tillväga för att skapa intresse för vår lägenhet med mycket förarbete. Nu fick vi inte ta del av den processen då Robert redan hade en potentiell köpare. Istället gick försäljning väldigt snabbt vilket var vårt dröm scenario. Tack för det!

Erik Ö
Gottsunda

Robert hjälpte oss på ett effektivt och kunnigt sätt genom säljprocessen.

Anne-Kristine S
Gottsunda

Robert är en proffsig & mycket trevlig mäklare som inte ger upp i första taget! Jag kan verkligen varmt rekommendera honom!!

Sherko A
Skölsta

Vi är mycket nöjda med Robert som har guidat oss genom hela försäljningsprocessen. Det som framför allt utmärker honom är hans lugn och förmåga att verkligen lyssna på säljaren. Trots en trög marknad lyckades han sälja vår bostad till ett pris som vi var mycket nöjda med. Rekommenderar verkligen honom :) Stort tack!