Robert är en väldigt driven och duktig mäklare. Han är väldigt enkel att prata med och på att förklara hur han ser på försäljningen. Han fanns alltid tillgänglig för frågor och funderingar och var snabb på att återkoppla efter visningar. Våra förväntningar var att snabbt hitta en köpare som kunde flytta in med kort framförhållning och det lyckades Robert verkligen att hitta.
Robert Yeghiazaryan
Robert Yeghiazaryan är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Robert Yeghiazaryan har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Robert Yeghiazaryan har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-04 och har fått 173 omdömen med ett betyg på 4.7. Robert Yeghiazaryan har haft 60 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
173 omdömen om Robert Yeghiazaryan
Robert gjorde ett proffsigt intryck redan vid start, han var väl förberedd inför vårt möte och hade en mycket bra presentation i försäljningsprocessen för min lägenhet. Samarbetet var effektivt, och jag vill särskilt lyfta fram att han lyckades sälja bostaden utan publicering på Hemnet tack vare hans breda nätverk/kunder. Jag är mycket nöjd med hans insats och rekommenderar honom!
Jag är supernöjd med allt från den initiala kontakten till avtalsskrivning - professionellt, enkelt, nytänkande, tryggt! Det var inte bra förutsättningar som Robert fick med min lägenhet men han lyckades trots det överträffa alla mina förväntningar! Otroligt bra med människor och väldigt påläst mäklare som brinner för det han gör. Redan rekommenderat Robert till andra, som också är mycket nöjda.
Robert har varit lätt att göra med från första stund; tillmötesgående och trevlig. Vi upplevde att Robert var flexibel och beredd att lösa eventuella svårigheter.
Robert var trevlig och hade ordning bland papperna. Han tog sig tid med oss och lät oss titta på lägenheten en extra gång direkt efter att bostadsaffären var genomförd. Vi fick den hjälp vi behövde och är nöjda.
Stress free and professional.
Tydlig kommunikation och snabb uppföljning. Lätt att få svar på frågor.
Vi bemött mäklaren genom annonsen och senare genom visningen. Mäklaren levde upp till våra förväntningar: han var effektiv, kunnig och erfaren. Men vi väntar på att köpet ska slutföras den 26 januari och efteråt på inträdedagen 28 januari. Då får vi en mer fullständig förståelse om hans arbete.
Robert Yeghiazaryan har hög energi och är mycket målinriktad. Han var alltid väl förberedd och lätt att få tag på, tydlig, lyhörd och tog sig tid att svara på alla frågor. Han var hjälpsam och höll mig kontinuerligt uppdaterad. Jag var totalt nöjd och väldigt glad över hans prestation, insats och resultat. Om jag ska sälja igen kommer jag definitivt att anlita honom på nytt.
He was engaged and good. Got straight to the point.