Ulrika Eliasson

Ulrika Eliasson

Ulrika Eliasson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Ulrika Eliasson har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Ulrika Eliasson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 441 omdömen med ett betyg på 4.8. Ulrika Eliasson har haft 67 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

441 omdömen om Ulrika Eliasson

Sedan starten hos Reco 2020
Ove A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Södra Gottsunda

Jag är jättenöjd med Ulrikas engagemang under hela affärsprocessen. Jag fick löpande uppdateringar om något hände och alltid snabba svar om jag hade några frågor. Jag kan varmt rekommendera Ulrika till den som ska göra en bostadsaffär.

Rola S
Nyby

Trygg, lyhörd, flexibel och förstående. Kändes bra från början till försäljning.

Pia W
Länna

Mycket kunnig och förtroendeingivande!

Anna-Karin D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Fålhagen

Snabb, trevlig och professionell!

Sofie K
Fålhagen

Mycket kunnig, proffsig och trevlig

Edvard K
Fålhagen

Trevlig proffsig och serviceminded! Vad mer kan man önska?!

Elise K
Fålhagen

Fantastisk bra mäklare på alla sätt!

Nils Bertil L
Sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knutby

Försäljningsprocessen alltifrån prospektbeskrivning, fotografering, annonsering, besiktning till kontraktskrivning upplever jag som mycket professionellt genomförd. Ulrika upplever jag som erfaren, saklig och kunnig med alltid ett vänligt bemötande.

Lars B
Köpte sitt hus med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knutby

Lätt att få kontakt och snabb och smidig återkoppling.

Edvin H
Norby

Vi köpte hus av Ulrika 2026. Hon var fantastisk genom hela processen, från första telefonsamtal, via visning och löpande kommunikation till kontraktskrivning och vidare dialog därefter. Hon har hållit oss i handen hela vägen vilket vi uppskattat, kanske framför allt då vi inte köpt hus tidigare. Vi har blivit bemötta med värme, tålamod för frågor och konstruktiv diskussion kring prisbild för att sy ihop en affär. Vid möte på deras kontor hade hon till och med leksaker för vår ettåring. Vi kan med värme rekommendera Ulrika till din nästa bostadsaffär.