Ulrika Eliasson

Ulrika Eliasson

Ulrika Eliasson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Ulrika Eliasson har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Ulrika Eliasson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 423 omdömen med ett betyg på 4.8. Ulrika Eliasson har haft 65 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

423 omdömen om Ulrika Eliasson

Sedan starten hos Reco 2020
Kaj G
Sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knivsta

En fantastisk mäklare, Ulrika är mycket behaglig lugn och kunnig. Hela vår process med att sälja vår bostad gick hur smidigt som helst. Under processen fick vi kontinuerlig information om förloppet, hade jag någon fråga fick jag alltid snabbt svar. Kan verkligen rekommendera Ulrika och Svensk Fastighetsförmedling, glad att vi gjorde det valet efter kontakt med ett par andra mäklare.

Gustaf S
Köpte sitt hus med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knivsta

Professionell och lätt att kommunicera med, väldigt trevlig vid samtliga möten och snabb kontakt via mail. Rekommenderas.

Paloma M
Knivsta

Vi är mycket nöjda med Ulrika! Från första mötet till avslutad affär har hon varit professionell, engagerad och alltid tillgänglig när vi haft frågor. Det har känts tryggt hela vägen, hon har alltid haft ett varmt bemötande. Vi rekommenderar henne starkt.

Jenny H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Vädergatorna

Trevlig och tydlig mäklare med hög kompetens inom området och av försäljningen av min bostad.

Bengt F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Nåntuna-Vilan

Trevligt bemötande och villig att kontrollera vissa frågor vi hade inför köpet.

Moa L
Rickomberga

Professionell och lyhörd - känner in säljaren väl och är tydlig.

Adam V
Fålhagen

Marknaden var aningen trög men Ulrika fick vår lägenhet såld för mer förväntat. Bra och snabb kommunikation.

Tove T
Fålhagen

Vi har varit mycket nöjda med Ulrika. Bra bemötande, bra återkoppling och inger gott förtroende!

Felix S
Fålhagen

Ulrika var otroligt professionell, engagerad och trygg genom hela köpet av vår lägenhet. Hon var alltid tillgänglig, tydlig i sin kommunikation ,ingav stort förtroende och visade att hon verkligen bryr sig. Kan varmt rekommendera Ulrika som mäklare.

Viktor P
Ulleråker

2,5 stjärnor vill jag egentligen ge till Ulrika. Hon har varit påläst och hållit en bra visning. Visningen varade också en timme och den var bra upplagd. Det som var mindre bra var att mäklaren ville skjuta upp/avvakta med att skriva kontrakt från torsdag till måndag. Hon ville också ge två dagars betänketid till den andra budgivaren vilket vi tyckte att det var för lång tid. Efter att den andra budgivaren sagt att de hoppade av meddelade Ulrika oss att vi skulle få lägenheten. Men några timmar senare ändrade den "långsamma"...

Svar från Ulrika Eliasson

Hej Victor Tack för att du tog dig tid att lämna en så utförlig recension och även för att du lyfter det som fungerade bra kring visningen, kommunikationen inför den och själva kontraktsskrivningen. Det uppskattas verkligen. Jag har full förståelse för att situationen under budgivningen upplevdes frustrerande och känslomässigt påfrestande för er som köpare. Samtidigt vill jag förtydliga att det inte var jag som mäklare som önskade skjuta upp kontraktsskrivningen eller avvakta med beslut, utan det var säljarna som fattade...