Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga •  Kista

Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

• BadgeTenYears
1 356
Call 08-505 322 00 Share

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Vällingby, Hässelby, Spånga och Kista. Vi har varit verksamma i Vällingby med omnejd sedan 1980-talet och genom åren har vi skapat oss en riktigt stark lokal förankring och vi kan verkligen både bostadsmarknaden här och området som sådant. Dessutom har vi koll på hela processen när...

1356 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

Sedan starten hos Reco 2016

Remi G
Sold an apartment with Alva Nordqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingby

Alva took care of everything. The plan was clear and efficient. She had answers to any questions which led to a stress-free process!

Svar från Alva Nordqvist

Thank you so much! It was a real pleasure helping you sell your home. I know it was a special place where you and your children created many memories, so I’m especially happy we could make the process smooth and stress-free. Wishing you and your family all the very best for this next chapter. Best regards, Alva

Veronika O
Wrote about Camilla Alfredsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

Camilla är lugn, kunnig och professionell. Hon gjorde allt för att affären skulle kännas trygg och säker. Ett mycket trevligt och professionellt bemötande.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att du upplevde processen som trygg, säker och professionell. För mig är det allra viktigaste att mina kunder känner sig väl omhändertagna och trygga genom hela affären. Stort grattis till köpet av ert underbara radhus! Jag önskar er många fina år, härliga minnen och massor av trivsel i ert nya hem. Tack för förtroendet att få vara en del av er resa! Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Jessica K
Bought a house with Malin Heinerborg a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby

Väldigt trevlig, tydlig och lyhörd mäklare. Malin gjorde att vår bostadsaffär kändes trygg, tydlig och mycket säker. Jättenöjda!

Svar från Malin Heinerborg

Tack Jessica för fina ord! Glad att jag fick möjligheten att hjälpa er och får vara en del av er bostadsresa! Med vänlig hälsning, Malin

Jessica A
Bought an apartment with Alva Nordqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingby

Snabb kommunikation, saklig och professionell, vänlig och lyhörd. Det kändes tryggt med alla papper och formalia.

Svar från Alva Nordqvist

Tack snälla för dina fina ord! Det har varit så roligt att få vara med på er bostadsresa. Hälsa hela familjen, så hörs vi längre fram! Hälsningar, Alva

Alice Linnea B
Sold an apartment with Camilla Alfredsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingbyhöjden

Engagerad, noggrann och gav goda råd genom hela processen.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack för förtroendet! Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom hela processen. Stort grattis till en lyckad försäljning! Jag ser fram emot att få hjälpa er hela vägen in i mål och vi hörs snart igen. ⭐ Med vänlig hälsning, Camilla

Silvia B
Sold a house with Malin Heinerborg a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby

Bra strategier och väldigt trevligt bemötande.

Svar från Malin Heinerborg

Tack Silvia för förtroendet att hjälp er med er försäljningen! Och tack för rekommendationen! Med vänlig hälsning, Malin

Bo Gunnar E
Sold a house with Alva Nordqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vinsta

Alva visade väldigt stort intresse under hela processen, med en bra dialog och gemensamma beslut. Hon visade på hög kunskap, motivation och drivet att marknadsföra min fastighet på bästa sätt. Fotograferingen och utformningen av annonsen var superklass. Jag vill även lyfta fram vikten av ett en mäklare är seriös och agerar därefter, vilket jag verkligen uppskattade hos Alva. Stort tack.

Svar från Alva Nordqvist

Stort tack för förtroendet och för din fina recension. Vad glad jag blir att du uppskattar mitt arbetssätt. Det har varit så roligt att få samarbeta med dig och ditt fina hus. Jag önskar dig all lycka till framöver och hoppas att du kommer att trivas riktigt bra i ditt nästa kapitel! Hälsningar, Alva

Parisa A
Bought a house with Alva Nordqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vinsta

Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick under köpet av vårt hus. Alva var alltid vänlig, respektfull och professionell. Vi kände oss trygga genom hela processen och fick svar på våra frågor på ett tydligt och lugnt sätt. Tack för ett fint bemötande och all hjälp. Vi rekommenderar verkligen denna mäklare!

Svar från Alva Nordqvist

Stort tack för de fina orden och för ett fint samarbete. Det har varit ett nöje att få hjälpa er. Önskar er all lycka i ert nya fina hus! Hälsningar, Alva

Mahbod S
Vinsta

Vi är otroligt nöjda med Alva och kan ge henne våra allra varmaste rekommendationer. Från första mötet till avslutad affär har hon varit engagerad, professionell och genuint omtänksam. Alva är en fantastisk mäklare med ett imponerande driv, stor kompetens och ett mycket varmt bemötande. Hon har varit lyhörd, tillgänglig och tydlig genom hela processen, vilket gjort att vi känt oss trygga i varje steg. Hennes engagemang, noggrannhet och positiva energi har verkligen gjort skillnad. Hon har en enastående förmåga att skapa...

Svar från Alva Nordqvist

Tack snälla för de fina orden! Det betyder verkligen jättemycket för mig. Det har varit så roligt att få arbeta tillsammans med er, och jag är så glad att ni känt er trygga genom hela processen. Jag önskar er all lycka i ert nya fina hem och hoppas att ni kommer att trivas fantastiskt bra! Varma hälsningar, Alva

Malin K
Kälvesta

Vi sålde vårt hus med hjälp av Malin och är otroligt nöjda! Stort engagemang, väldigt hjälpsam, proffsig och alltid med snabb kommunikation oavsett när vi behövde hennes hjälp. Rekommenderar Malin varmt!

Svar från Malin Heinerborg

Tack Malin och Sebbe för fint omdöme! Jag är glad och tacksam för ert förtroende och att jag fick möjligheten att hjälpa er med er bostadsförsäljning! :) /Malin

Sadh R
Bought an apartment with Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Kista

Expert, Friendly and great at her job.

Zina R
Kälvesta

Jag är otroligt nöjd med hela försäljningsprocessen. Malin var professionell, engagerad och höll mig uppdaterad genom varje steg. Tillgängligheten och bemötande var alltid i toppklass, jag rekommenderar henne starkt.

Svar från Malin Heinerborg

Hej Zina, Tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för mig att höra att du är nöjd. Återigen Grattis till ett jättefint hus! Vi hörs! /Malin

Erik Peter Q
Bought an apartment with Anders Öberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Spånga

Anders är en mycket professionell, lyhörd och engagerad mäklare med en enastående kommunikationsförmåga som skapar stort förtroende genom hela processen. Han agerar snabbt, är noggrann med att ta reda på fakta och återkopplar alltid tydligt och regelbundet. Jag uppskattade särskilt hans tillgänglighet, transparens och kontinuerliga uppdateringar. Jag är mycket nöjd med hans arbete och kan varmt rekommendera honom.

Svar från Anders Öberg

Ett stort och varmt tack Peter för det jättefina omdömet! Det gör mig glad att höra att ni är så nöjda med köp processen. Njut av sommaren nu ☀️

Christina N
Hässelby Strand

Alva Nordqvist visade sig vara otroligt energisk och professionell trots sin unga ålder! Även om slutpriset inte riktigt blev vad vi först hoppats på så gjorde Alva sitt yttersta och kämpade för oss hela vägen. Alvas insats från dag 1 med bra kommunikation och engagemang gjorde att vi på endast 3v, så har vi lyckats med en försäljning av lägenheten. Vi kan varmt rekommendera denna drivna mäklare.

Svar från Alva Nordqvist

Stort tack för de fina orden och för att du tog dig tid för att skriva en så fin recension. Det betyder verkligen mycket för mig! Jag är otroligt glad att ni uppskattade min kommunikation och mitt engagemang. Tack för ert förtroende och för att jag fick hjälpa er med försäljningen av er fina lägenhet. Jag önskar er all lycka framöver och hoppas att ni kommer trivas bra i ert nya fina hus på Ljusterö! Bästa hälsningar, Alva

Jonathan M
Bought a house with Camilla Alfredsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Sundby

Trevlig och lösningsorienterad, vi är mycket nöjda!

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Jonathan för de fina orden och för ett smidigt samarbete genom affären! Det har varit ett nöje att hjälpa er, och jag är glad att ni är nöjda. Jag önskar er all lycka i ert nya hem! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Per K
Sold an apartment with Anders Öberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Villastad

Bra, kunnig och trevlig. Anders har bra kunskap om marknadsläget. Varör måste det vara minst 30 tecken?

Svar från Anders Öberg

Tack så mycket, kul att ni är nöjda. Lycka till i nya lägenheten. Vi ses!

ANDERS L
Sold an apartment with Stefan Berglund a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingby Centrum

Inga problem. Allt funkade bra även om det tog tid att sälja.

Hej Anders, Tack för rekommendationen! Vänligen Stefan

Ali A
Bought an apartment with Camilla Alfredsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Kista Gård

Camilla är mycket kompetent, professionell och engagerad. Trevligt bemötande, tydlig kommunikation och ett tryggt stöd genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Svar från Camilla Alfredsson

Tack snälla för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva en recension. Det betyder mycket att höra att du upplevde processen som trygg och att du uppskattade mitt engangemang. Tack för förtroendet, och jag önskar dig all lycka framöver! Stort grattis till en underbar lägenhet! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Johanna N
Sold a house with Camilla Alfredsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Kälvesta

Vi har både köpt och sålt hus där Camilla var ansvarig mäklare. Camilla är proffsig och tar sig tiden att vara tillgänglig för frågor och statusuppdateringar under pågående process. I säljprocessen blev det tydligt hur enkelt det kan bli om man har en mäklare som är erfaren och är duktig på sitt jobb. Allt från fotografering, besiktning, visningar och kontraktsskrivning gick smidigt och vi visste hela tiden vad som förväntades av oss och vad vi kunde förvänta oss av Camilla.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Johanna för dina fina ord och för ditt förtroende, både vid köp och försäljning av hus! Det betyder mycket för mig att du uppskattat min tillgänglighet och att ni känt er trygga och välinformerade genom hela processen. Tack för att jag fick hjälpa er på er bostadsresa! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Ellen A
Bought an apartment with Malin Heinerborg a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingby

Malin är väldigt engagerad och hjälpsam. Hon tog sig tid att svara på mina frågor trots att det var sent på kvällen. Jag var dessutom mycket nöjd med hennes stöd och professionalism när jag köpte min lägenhet i Vällingby.

Svar från Malin Heinerborg

Hej! Tack för ditt fina omdöme! Och återigen Grattis till din fina lägenhet! Vi hörs! /Malin

Malin S
Kälvesta

Proffsigt och väldigt trevligt bemötande! Rak och tydlig information.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Malin för ditt omdöme och dina ord, det betyder mycket! Stort grattis till ett underbart hus! Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Elisabeth S

Mycket nöjd med försäljning av mina föräldrars hus i Hässelby. Camilla agerar professionellt, kunnigt, haft ett bra tempo i handläggningen och har ett fint sätt att möta oss säljare och vår köpare. Mycket nöjd kund!

Elisabeth S och Anders Ö gillar detta
Svar från Camilla Alfredsson

Tack snälla för ditt fina omdöme och för förtroendet att få hjälpa dig och din bror med försäljningen av era föräldrars hus i Hässelby. Det gläder mig att du upplevt processen som professionell och kunnig, med ett bra tempo i handläggningen samt ett gott bemötande gentemot både dig och köparen. Jag uppskattar verkligen samarbetet och vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Ann K
Sold a house with Anders Öberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Kälvesta

Alltid tillgänglig, peppande och trevlig. Stort stöd i processen

Svar från Anders Öberg

Tack Ann, de orden värmer lite extra!

Anders K
Kälvesta

En klippa. Lika suverän som förra gången han sålde huset (när köparen drog sig ur).

Svar från Anders Öberg

Tack Anders! Det har varit en stor glädje att få ha er som kunder och hjälpa er med försäljningen.

Linnea M
Hässelby Södra Villastad

Camilla har hjälpt oss med försäljningen av två bostäder, och båda gångerna har hela processen gått otroligt smidigt. Hon är kunnig, erfaren, trygg och professionell i sitt arbete, samtidigt som hon alltid är engagerad och tillgänglig genom hela försäljningen. Vi kan varmt rekommendera Camilla till er som går i säljtankar och söker en mäklare att känna fullt förtroende för.

Svar från Camilla Alfredsson

Tack snälla Linnea för dina fina ord och för ert förtroende ännu en gång! Jag är så glad att ni känt er trygga genom hela processen och uppskattar verkligen er rekommendation. Vi hörs snart igen! :) Med vänlig hälsning, Camilla

Gunilla B
Kälvesta

Camilla har ett trevligt bemötande, är kunnig, engagerad och serviceinriktad. Vi kan på goda grunder rekommendera henne.

Svar från Camilla Alfredsson

Tack Gunilla för dina fina ord och rekommendationen. Det gläder mig verkligen att du uppskattar mitt bemötande, engagemang och service 😊 Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Kge A
Sold a house with Tommy Andersson a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Solhem

Tommy Andersson har den kompetens som man förväntar sig av en bra mäklare. Han uppträder lugnt och behärskat och man känner sig i goda händer under fastighetsaffären. Kan varmt rekommendera honom som mäklare.

Haitham A
Bought an apartment with Tommy Andersson a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingby

Han är fantastisk bra ,, jag tack dig så mkt för all hjälp jag fick från dig Tommy Andersson

Nittiya R
Bought an apartment with Stefan Berglund a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Kista

He is very kind and helpful.

Hi Nittiya, Thank you very much for that kind review! Best Regards Stefan

Jerry H
Sold an apartment with Tommy Andersson a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingby

Tommy leverade när det behövdes.

Ahmed S
Bromsten

Vi är väldigt nöjda med ditt arbete som mäklare. Du har varit professionell, tydlig och hjälpsam genom hela processen. Vi uppskattar ditt engagemang och att du alltid varit tillgänglig för våra frågor. Tack för all hjälp och vi rekommenderar dig varmt vidare!

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack för de fina orden! Det har verkligen varit ett nöje att få hjälpa er genom processen. Jag är glad att ni känt er trygga och väl omhändertagna hela vägen. Tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar mig vidare, det betyder mycket! :) Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Annika S
Bromsten

Camilla är mycket tydlig, trevlig och hjälpsam. Vi kände direkt ett förtroende för henne då hon dessutom utstrålar en naturlighet. Vi är mycket tacksamma för hennes goda råd och hjälp Annika och Allan Sjöholm

Svar från Camilla Alfredsson

Tack snälla Annika för dina fina ord! Det betyder mycket för mig att ni kände er trygga genom hela processen. Jag är så glad att jag fick hjälpa er och önskar er all lycka i ert nya hem :) Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Allan S
Bromsten

Camilla ger intryck av att vara saklig, trevlig, och proffsig. Värnade om folk på visningen, varit hjälpsam vid påskrivning och kontakter med 3e part. Bra!

Svar från Camilla Alfredsson

Tack Allan för din fina rekommendation! Det känns väldigt roligt att höra att du upplevde processen som trygg och smidig. Jag är glad att jag fick hjälpa till och önskar er all lycka framöver! Vi hörs snart igen! :) Med vänlig hälsning, Camilla

Frank J
Hässelby Södra Villastad

Trevligt kunnigt och noggrant bemötande.

Birgitta H
Kälvesta

Jag blev bemött med stor respekt av Anders och kände mig trygg med honom. Jag blev rekommenderad Anders av en granne, som hade anlitat Anders tidigare. Jag hoppades att försäljningen skulle gå snabbt och att priset skulle gå upp, men i dessa otrygga tider, så vet man ju aldrig. Affären gick snabbt och priset blev lite högre än utgångspriset. Jag är nöjd!

Svar från Anders Öberg

Tack Birgitta för de fina orden. Det har varit så trevligt att hjälpa dig med försäljningen och jag blir glad och tacksam över att du är nöjd. Vi ses! /Anders

Karl C
Vällingby Centrum

Väldigt flexibel och enkel att ha att göra med.

Svar från Anders Öberg

Stort tack för det! Återigen grattis till er nya bostad, övertygad om att ni kommer trivas utmärkt i den. Vi ses! /Anders

Arap Hakan K
Husby

Trevlig , smidigt affär bästa Stefan.

Stort tack för de fina orden Arap! Uppskattas verkligen! Vänligen Stefan

Elin K
Kälvesta

Camilla är driven och engagerad, kände mig supertrygg hela vägen i vår säljprocess. Hon är kunnig och noggrann, stort tack Camilla! Rekommenderar varmt!

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack för din fina rekommendation! Det gläder mig verkligen att du kände dig trygg genom hela säljprocessen, det är något jag alltid strävar efter. Tack för förtroendet, och varmt lycka till framåt! ✨

Joakim R
Solhem

Bra bemötande och stor kunskap. Får med alla detaljer till kontraktet (och frågelista). Är uppriktig. Informerar bra och ger bra tips inför visning.

Karin P
Hässelby Strand

Stefan är kunnig, engagerad och återkom snabbt vid frågor. Vi kan varmt rekommendera honom. Karin

Svar från Stefan Berglund

Hej Karin, Tack så jättemycket för så fina och värmande ord! Ha det så bra så hörs vi framöver. Vänliga hälsningar Stefan

Tobias K
Vällingby Centrum

Kunde inte varit nöjdare. Jag känner att jag behöver en ärlig och realistisk mäklare att samarbeta med med och ha konstruktiva konversationer med för att planera strategi med och Camilla var exakt vad vi behövde och fick våran lägenhet såld mycket tidigare och smidigare än vi ens räknat med. 10/10 would recommend

Svar från Camilla Alfredsson

Tusen tack för de härliga orden! Det har verkligen varit roligt att få jobba tillsammans med er och kunna ha öppna, konstruktiva samtal kring strategin. Jag är så glad att vi kunde få er lägenhet såld snabbare och smidigare än ni hade väntat er, det känns verkligen som ett perfekt slutresultat! Tack för förtroendet, och vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Hilda G
Vällingby Centrum

Camilla är en påläst och pålitlig mäklare som (via min erfarenhet) vill det bästa för både köpare och säljare. Hon är omtänksam och hör av sig regelbundet under hela processen från intresse, lånelöfte, köp och inflyttning. Vilket är speciellt meningsfullt för en första gångs köpare som jag! Utan henne’s övertalningsförmåga och kompetens hade jag förmodligen inte fått lägenheten jag sökte, då jag hamnade i knippa med banken där hon hjälpte mig igenom den processen och fick mig att få tillbaka kämparglöden till att komma igenom...

Svar från Camilla Alfredsson

Tusen tack för dina fina ord! Det betyder verkligen mycket att höra om din upplevelse. Du gjorde själv ett fantastiskt jobb genom processen och det är så härligt att se att allt löste sig till slut. Jag är så glad för din skull och hoppas att du kommer att trivas och skapa många fina minnen i ditt nya hem. Stort grattis igen och varmt tack för ditt förtroende! Med vänlig hälsning, Camilla

Johanna K
Vällingby Centrum

Camilla är en otroligt hjälpsam och duktig mäklare som med trygg hand leder en igenom en stor och viktig affär. Hon är trevlig, proffesionell och driven. Vi är så nöjda!

Svar från Camilla Alfredsson

Tack för de fina orden! Det gläder mig verkligen att höra att ni är nöjda och har känt er trygga genom hela processen. Stort tack för ert förtroende och all lycka framåt! Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

TOBIAS J
Hässelby Norra Villastad

Tommy fick vårt hus sålt väldigt snabbt till ett pris vi var nöjda med. Tommy har varit mycket engagerad och lätt att nå i hela processen och vi är supernöjda.

Svar från Tommy Andersson

Hej Tobias & Emelie! Tack för ert fina omdöme! Det har varit jättekul att samarbeta med er! Hoppas ni nu kommer att trivas i ert nya hus på "andra sidan av stan"!

Victor B
Bought a house with Tommy Andersson a part of Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Norra Villastad

Tommy var bra tycker vi. Återkopplade, hörd av sig och hade en fin dialog. Glad o trevlig, rolig. En bra mäklare enl vår mening

Svar från Tommy Andersson

Hej Victor & Åsa! Tack snälla för era fina ord! Vad kul att jag kunde hjälpa er att hitta ert nya hus, och hoppas ni kommer att trivas i området!

Fredrik L
Råcksta

Vi hade en bra dialog genom hela processen och bestämde gemensamt hur vi skulle hantera spekulanter och bud. Det vi framförallt uppskattade var att Anders hade mycket bra idéer i början när vi förberedde försäljningen som gav oss ett bättre utgångsläge. I slutändan fick vi ungefär det pris vi ville ha.

Svar från Anders Öberg

Tack Fredrik, ett riktigt bra teamwork helt enkelt. Återigen tack för förtroendet! Vi ses!

Sahar Rodina Toufic J

Håller en i handen från start och går igenom allt på ett pedagogiskt sätt. Kompetent och ivrig vilket resulterade i en snabb försäljning till önskat pris! Tusen tack för ett väl utfört jobb Camilla! Rekommenderar henne starkt!

Svar från Camilla Alfredsson

Tusen tack för de fina orden! 🙏 Det var ett nöje att få hjälpa dig genom processen och jag är så glad att vi nådde ditt mål med snabb försäljning till önskat pris. Det betyder mycket att du vill rekommendera mig – tack för förtroendet! 🌟

Tuija M
Vällingby Centrum

Camilla var mycket trevlig, hjälpsam och proffsig. Jag är nöjd och kan gärna rekommendera henne.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack, Tuija, för ditt fina omdöme. Det gläder mig att du är nöjd och att du vill rekommendera mig. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig och du är varmt välkommen att höra av dig igen framöver. Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Valentine L
Spånga

Jättetrevlig och gjorde ett toppenjobb!

Svar från Stefan Berglund

Hej Valentine, Stort tack för det fina omdömet! Så kul att höra att du är nöjd med mitt arbete! Vänliga hälsningar Stefan

Sandra D
Sundby

Svar från Camilla Alfredsson

Tack för ditt omdöme och stort tack för det förtroende du visat mig! Det har varit ett fint samarbete från start. Grattis till försäljningen, mot nya äventyr!