Trevligt och bra bemötande. Inget att klaga på
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Växjö! Växjö är en spännande stad som växer på många plan. Om du planerar att flytta hit är det oss på Svensk Fastighetsförmedling du ska kontakta. Vi har koll på vilka områden som passar dig bäst till hur vi bäst marknadsför din bostad. Dessutom vet vi var alla köpare och säljare...
1615 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Sedan starten hos Reco 2016
Smidig och enkel affär! Kan varmt rekommendera Johan!
Bra tillmötesgående och trevlig
Kontakten med Johan var oerhört trevlig. Han utgick verkligen från våra önskemål och begränsningar och hittade på så sätt vårt drömhus! Johan såg därefter till att vi kunde skriva på köpekontraktet redan två dagar senare, eftersom vi hade tidspress och allt behövde ordnas snabbt. En mycket positiv upplevelse och personlig service.
Kunnig och kompetent mäklare/person som inger förtroende. Hon är hjälpsam glad och positiv.
Vi känner Jenny sedan många år, dels genom tidigare fastighetsaffärer och dels från andra sammanhang. Vi tog kontakt med henne inför vår försäljning efter som hon känner till vårt bostadsrättsområde väl och säljer många lägenheter här. Bl a den vi sålde nu. Hon är erfaren, ambitiös och positiv och lyckades hitta en köpare inom 2 veckor bland de som visade intresse, trots en trög marknad. Vi är som helhet mycket nöjda.
Vi kan varmt och positivt rekommendera Magdalena, vår mäklare i samband med köpet av vårt hus. Från första kontakt till avslutad affär har allt fungerat smidigt. Magdalena har alltid varit tillgänglig, flexibel, tydlig i sin kommunikation och tog sig tid att besvara alla våra frågor, vilket skapade en stor trygghet genom hela processen. Hela affären hanterades på ett effektivt och förtroendeingivande sätt.
Stort tack för ert fina omdöme! Det gläder mig 😊
Tillgänglig och lätt att kommunicera med.
Tack så mycket för omdömet =)
Trevlig och härlig mäklare som ser vårt intresse och behov till vad som finns på marknaden:)
Ingav tillit och upplevdes proffsig. Trevligt bemötande.
Trevlig, kunnig, tar initiativ, behjälplig, erfarenhet, intresserad, enkel,
Han är lyhörd, snabb och effektiv. Jättebra
Jenny skötte såväl marknadsföringen som kontakter med alla intressenter på ett alldeles utmärkt sätt. Så även informationen till oss som säljare samt avtalsskrivningen, vi rekommenderar henne starkt!
Jenny skötte uppdraget mycket bra.
Mycket kompetent och erfaren mäklare!
Jonna var kanon från start till mål , Vår förhoppning var att sälja huset men med Jonnas hjälp och hennes kunskap blev det verkligen över förväntan. Hon förmedlade hela tiden vad som var på gång och man fick svar direkt om det var något var undrade över
Väldigt trevlig, tillmötesgående och lösningsorienterad. Vi är väldigt nöjda!
Han e bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ett positivt bemötande med ett förväntansfullt engagemang, bra kontakter som ledde till ett snabbt och smidigt sälj. Precis vad man behöver av en mäklare
Väldigt nöjda med Martina! Toppen mäklare som fick bostaden såld väldigt snabbt. Rekommenderar
Mycket bra. Var sakkunnig och lätt att prata med.
Utför professionell arbete rekommenderas starkt
Kunnig och erfaren i sin roll. Trevlig och lätt att bolla egna idéer och tankar med.
Magdalena är supertrevlig, är mån av sina kunder och hjälpte oss med huset köpet på ett professionellt och trevlig sätt. Vi är supernöjda! :)
Tack snälla för fina ord =)
Jag tycker det har fungerat bra. Tyckte dock att det var väldigt skralt med information i bud processen. Allt efter godkänt bud har varit bra!
En väldigt trevlig person, som har koll på det hon gör och som alltid redo att hjälpa till och svara på frågor.
Tack snälla för fina ord =)
En bra kunnig och engagerad person inom fastighetsförsäljning lätt att få kontakt med om något känns oklart svara på frågor och hjälpsam
Martina var väldigt trevlig och hjälpsam.
Jättesnällt person, hjälpsam, trevlig, ärlig och svarade alltid när jag ringde honom. Han är den bästa mäklare Som jag har träffat.
Trevligt bemötande och snabb filbunke. Skulle rekommendera Martina om någon fråga.
Johan är en trevlig, duktig och påläst mäklare. Gav ett seriöst intryck och kunde svara bra på alla frågor om lägenheten och föreningen.
Maggie är en mäklare som verkligen bryr sig. Lyhörd, engagerad och som verkligen lade ner tid och engagemang. Vi kan varmt rekommendera henne vidare.
Tack snälla för fint omdöme =)
Jenny har varit en riktigt bra mäklare genom hela processen. Hon är sympatisk, hjälpsam och snabb på att återkoppla, samtidigt som hon är mycket professionell. Särskilt uppskattade vi hur noggrant hon hjälpte oss att reda ut och informera om allt vi behövde få undersökt – både med säljaren och med myndigheter. Vi hade turen att få köpa huset, men vår bedömning av Jennys hantering hade varit densamma oavsett utgång. Vi rekommenderar henne varmt. Sofie
Samarbetet fungerade bra och resultatet har blivit bra. Affären är väl inte riktigt klar än ( tillträde i mars) men det ser positivt ut.
Fantastisk empatisk. Hjalp os til vores drømmehus
Mycket trevlig och kompetent mäklare. Vid en eventuell försäljningen så kommer hon att anlitas.
Mycket professionell och trevlig
God erfarenhet av hur Johan genomförde min fastighetsaffär.
Joakims starkaste sida är att han är fantastiskt trevlig, lugn och ger ett högt förtroende vilket gör att man känner sig lugn i affären. Lätsamma samtal, inte den allmänna drygheten som finns hos många mäklare. Jag rekommenderar Joakim till framtida kunder.
Professionell, ödmjuk och inlyssnande. Superbra på att uppdatera oss som köpare och säljare. Vi rekommenderar Rasmus varmt då vi både köpt hus av han och sålt!
Jonna har varit ett stöd för mig i denna affär.Har varit mkt nervös och det har varit så bra att prata med Jonna.Jag kan inte tänka mig ett bättre bemötande i en sån för mig tung affär.Grattis att ni har en så bra medarbetare. Varma hälsningar från Maj-Britt petra persson LENHOVDA.
Hej Jättebra arbete och tack
Tack snälla =)
Bästa mäklaren jag har haft att göra med, lyhörd och personlig! Hon är bäst i växjö!
Tack snälla för detta, blir så glad 🤩
Proffsig, lugn och närvarande genom hela processen. Kan varmt rekommendera Jenny.
Professionell, lyhörd och väldigt hjälpsam genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Tack snälla för fina ord, blir så glad 😀
Vänlig, professionell och allt igenom bra mäklare som starkt rekommenderas.
Tack snälla för fint omdöme =)
Väldigt engagerad och hjälpsam.
Tack snälla för fina ord 😀
Vi är mycket nöjda med Martina Börjesson och rekommenderar henne varmt! Hon var extremt duktig och professionell genom hela försäljningen. Hennes hjälpsamhet var enastående, och hon var alltid tillgänglig. Vi uppskattade särskilt att hon var proaktiv och kom med olika konstruktiva förslag på hur vi kunde agera strategiskt i processen. Detta ledde till ett mycket bra resultat. En mäklare som levererar! /N
Johan är en mycket trevlig, hjälpsam , lättsam person . Passar verkligen för sitt yrke . Skulle verkligen rekommendera han som mäklare Tack
Johan är väldig trevlig och kunnig mäklare Ja kommer att rekommendera honom