Svenska Mäklarhuset Johanneshov
En del av Svenska Mäklarhuset -
svenskamaklarhuset.se
Välkommen till Svenska Mäklarhuset Johanneshov!
När du anlitar oss får du mäklare som verkligen brinner för nöjda kunder. Vi älskar vårt jobb och jobbar alltid stenhårt för att du ska hitta rätt bland alla bostadsrätter och villor här i trevliga Johanneshov.
Vi har massor av erfarenhet av mäklarbranschen. Oss kan du fråga om vad som helst under hela bostadsaffären. Dessutom har vi en stor kundkrets och känner till både köpare och säljare i området. Kom förbi på kontoret och berätta om dina planer så bjuder vi på en fri värdering.
Utmärkelser
442 omdömen om Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sin lägenhet med hjälp av Sanna Pickelner en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Sanna va trygg och professionell.
Sanna levde upp till mina förväntningar från början till slut.
Jag är mycket nöjd och Sanna.
Försäljningen gick super bra och Sanna gjorde ett fantastiskt jobb.
Tack
Mvh Jeanette Redin -
köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Pranjic en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Sandra är en fantastiskt hjälpsam och trevlig mäklare. Vi hade många frågor vid visningen, budgivningen och köpet av lägenheten och allt besvarades vänligt och professionellt. Tillgänglig, engagerad och jordnära! Tack Sandra! ❣️
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Pranjic en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Sandra var otroligt lyhörd och tillgänglig dygnet runt. Fick svar på samtliga frågor snabbt och uppdateringar om processen löpande. Energin som hon bidrog med lyste igenom hela processen och smittade av sig i sättet hon tog sig an försäljningen, framförallt i kontakt med ev köpare. Sandra får 11/10 🌟
Väldigt professionellt och vänligt bemötande. Överträffade mina förväntningar. Rekommenderar Sanna starkt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Sanna Pickelner en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Svarar snabbt, är tydlig i sin kommunikation och gjorde att bostadsaffären kändes enkel och trygg
sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Gawell en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Supertrevlig, lugn och trygg mäklare. Ger saklig information men är mån om att säljaren själv väljer det som känns bra. Positiv kontrast till andra mäklare som kan vara ganska hetsiga!
Vi var väldigt nöjda med Sandras professionella, jordnära och enkla förhållningssätt till köpet av vår lägenhet. Vi kontaktade Sandra innan visningen för lite råd i den stundande bostadsmarknaden som då tipsade oss om lägenheten vi senare köpte! Detta är ett kvitto på att Sandra är lyhörd, samarbetsvillig och arbetsvillig att hitta objekt som passar köparen. Under köpet visade Sandra hur enkel, flexibel och professionell hon är, hon har ett öga för detaljer och höll både köparen och säljaren i handen hela vägen. Jag skulle varmt rekommendera Sandra och kommer definitivt kontakta henne när lägenheten senare ska säljas. Bra jobbat!
He is good at communicating and respecting sellers wish and opinion.
Jag kontakt er Mäklare kontor spontant och fick tala med Sandra. Vi letar efter en lägenhet evt. behov av renovering eller renovera. Sandra var mycket bra på att svara på mina frågor och gav mig tipset om en visningen som vi var på i Söndags det gick så bra att vi att vi köpt den lägenhet i måndags
Sandra var snabb på att återkommer till mig och har gjort ett bra arbete så här långt -
Sandra hjälpte mig att få lägenheten såld snabbt och smidigt till ett bra pris, trots utmanande marknad. Supernöjd!
Sanna var toppen! På rekommendation av vänner valde vi att gå med Sanna, hon ingav stort förtroende, förde en transparent och rak dialog samt uppdaterade oss löpande under processen. Tack vare ett stort engagemang gick vi i mål med försäljningen på bästa möjliga sätt!
Sanna var väldigt trevlig. Hon förklarade allt i lägenheten och visade varje hörn. Kontakten med henne på telefon var också riktigt trevlig och enkel. Det var ett nöje att köpa en lägenhet med hennes hjälp.
Jag fick ett bra, pålitligt och professionellt bemötande. Vi är väldigt nöjda med mäklarens arbete från start och till allt blev klart.
Having Sandra as my broker was a completely positive experience from start to finish of the process! Very friendly and approachable and extremely professional, pro-active, proficient and knowledgeable. This was my first time buying property in Sweden and it definitely eased my anxiety and stress having her be my broker. Thank you so much, Sandra!
Sanna Pickelner uppfattas kompetent, ödmjuk och pålitlig. Hon har varit tydlig i bemötandet och tillgänglig under hela försäljningsprocessen. Vi har och kommer att fortsätta rekommendera Sanna till vänner och bekanta som ska sälja sin bostad.
Sandra är väldig kompetent, engagerad och effektiv. Jag kände mig trygg genom hela processen. Kan varmt rekommendera Sandra som mäklare. Tack för ett mycket gott samarbete.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ellen Wikström en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Hon haft mycket tålamod, första gången jag ska investera i lägenhet. Tillgänglig, och hjälpsam.
Eva-Maria Engström -
Sanna är en toppen person och utmärkt mäklare. Vi kan starkt rekommendera henne och om möjlighet finns så kommer vi anlita henne nästa gång också :)
Väldigt tillmötesgående och gjorde köpet av lägenhetsköpet väldigt smidigt.
Mycket proffsigt bemötande och rak kommunikation genom hela försäljningen, vi är väldigt nöjda med Gabriels arbete genom hela processen,
köpte sin lägenhet med hjälp av Gabriel Gawell en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Vi blev bemötta på ett bra sätt.Bostadsaffären blev till vår belåtenhet.
Allt var förberett inför kontraktskrivningen.
Gabriel är en trwvlig mäklare. -
Gabriel gav ett genuiun, tryggt och proffsigt intryck. Han skötte kontakten och affären på ett smidigt sätt och såg til att både säljarna och vi köpare blev nöjda. Rekommenderar!
Jag fick en väldigt bra känsla när jag först mötte mäklaren. Hon höll en bra kontakt genom hela försäljningen och jag blev verkligen nöjd. Jag skulle definitivt anlita henne igen.
Sanna är väldigt kunnig och trevlig, enkel att få kontakt med, svarar alltid på frågor (även dem där hon i sin tur behöver kontakta någon) och ger tydlig information. Med hennes hjälp fann jag slutligen en passande bostad och jag känner mig trygg att genomföra affären med henne som mäklare. Högsta betyg från min sida, kan varmt rekommendera!
Supersmidigt att göra affär med hjälp av Sanna, väldigt trevlig och kommunikativ.
Proffsigt och trevligt bemötande. Klart och tydligt.
Tydlig i kommunikation, snabb på att återkoppla, mycket trevligt intryck. Rekommenderas!
Är supernöjd med Sandras insats och kan varmt rekommendera henne! Inte bara får ni en toppenmäklare som är lyhörd, strategisk och förtroendeingivande, utan dessutom en härlig person som förgyller kontakten! Varje steg på vägen till försäljning togs gemensamt och var noga avvägt för att få bästa möjliga resultat och trygghet trots en svajig marknad. Dessutom kom hennes goda lokalkännedom till god användning även för mig när jag utvärderade mitt nästa köp. Tack Sandra!
Mycket proffsig mäklare som är trygg och tog oss igenom säljprocessen på bästa sätt!
Allt jag har att säga är att Sandra var kanon!
Proffsigt och snabbt från intag till kontraktsskrivning. Kommer att rekommendera henne till andra
Motsvarade verkligen förväntningarna.
Tydlig och korrekt.
Kunnig.
Pålitlig. -
Väldigt duktig och trevlig. Otroligt bra lokalkännedom. Vi är supernöjda!
Sandras bemötande och engagemang när jag köpte min lägenhet var helt outstanding! Hon var påläst, trevlig och gjorde sitt yttersta för att lägenhetsköpet skulle gå igenom.
Proffsigt bemötande och Sandra levererade över förväntan. Kan verkligen rekommendera henne!
Braa och positivt bemötande! Smidiga kontakter och tydlig information.
Sandra är toppen! Pålitlig och tydlig i sin kommunikation.
Sandra gjorde en mycket bra insats under hela säljprocessen. Trots det något skakiga läget på bostadsmarknaden gav hon bra råd under resans gång. Hon gav ett kompetent och lugnt intryck. Hon infriade alla förväntningar.
Trevligt och professionellt bemötande. Kunde svara på de frågor jag hade.
Sanna är otroligt professionell, kommunikativ och driven. Hon var snabb på att återkoppla till oss under hela processen samtidigt som hon också hade bra dialog med alla intressenter. Vi var väldigt nöjda med att ha Sanna som vår mäklare och kan verkligen rekommendera henne!
Proffsig, tillgänglig och tydlig. Rekommenderar Sanna varmt.
Gabriel är en duktig, pålitlig, trevlig och professionell mäklare med många års erfarenhet i branschen. Detta märktes genom hans kunskap, lokalkännedom och arbetssätt. Som säljare kände vi oss helt trygga i Gabriels händer och han skötte försäljningsprocessen så smidigt med toppen service, stort engagemang och utomordentlig kommunikation. Vi rekommenderar varmt att anlita Gabriel som mäklare!
Sandra var oerhört proffsig, trevlig och tillmötesgående genom hela köpet.
Sanna överträffade alla mina förväntningar. Otroligt professionell, effektiv, förstående och flexibel inför mina behov som säljare. Tydlig och tät kommunikation. Det blev en jättesmidig försäljning och flytt tack vare Sanna och de partners som hon arbetar med och rekommenderade (fotograf, homestylare, städfirma) Rekommenderar starkt!
Jag blev väldigt bra bemött och Sandra är väldigt trevlig!
Hade inga förväntningar när jag klev in i lägenheten men blev glatt överraskad.
Sandra skötte vår affär smidigt och var väldigt behjälplig genom hela processen! -
Sandra var både trevlig, tydlig och lyhörd under vår kontakt. Hon tog sig gott om tid för oss och var mycket tillgänglig och serviceinriktad.
Gabriel var smidig och lyhörd. Han gjorde sitt yttersta för att knyta ihop affären. Rekommenderas!
Otroligt nöjd med Sanna! Hon är så proffsig och trevlig att man inte vill annat än att köpa och sälja lägenheter med hjälp av henne.
Jag kan verkligen rekommendera Sanna! -
Erfarna mäklare som vi litar fullt ut på. Tack för ännu en grym affär!
Andra gången vi väller att anlita Sanna, och vi är lika nöjda som sist. Sanna är pålitlig, tydlig alltid lika trevlig att ha att göra med.