BF Flytt & Städ

Skärlingebacken 13, 124 33 Bandhagen — Visa karta

4.2 i betyg av 203 rekommendationer
Välkommen till BF Flytt & Städ!

Vi är ett seriöst familjeföretag som hjälper privatpersoner och företag med olika flyttjänster och städning vid flytt i Stockholm.

Du bestämmer själv vad du behöver hjälp med. Vi erbjuder allt från packning och utlåning av flyttkartonger, till flytt av bohag och städning. Vi kan även stå till tjänst vid pianoflytt, när du vill forsla bort skrymmande möblemang eller vid transport av ömtåligt gods.

Tre viktiga ord för oss är personlighet, trygghet och kvalitet. Vår målsättning är att du tryggt ska kunna lämna din flytt i våra händer och vårt mål är alltid att du ska bli nöjd. Därför har vi börjat med vår Nöjd Kund-garanti.

Läs vad 203 kunder tycker om BF Flytt & Städ

 • Monica V
  Monica V skrev om BF Flytt & Städ
  Flytten fungerade perfekt. Proffsigt, säkert och trevligt bemötande. Jag är mycket nöjd. Trodde att jag redan gett betyg på uppdraget.

  Mvh Monica Vallinder
  gillar detta
 • Gunnar L
  Gunnar L skrev om BF Flytt & Städ
  Alldeles utmärkt arbete med vår flytt, stor flexibilitet och kvalitet i utförandet och en rimlig prisnivå. Kan absolut anlitas!!
  gillar detta
 • Annette L
  Annette L skrev om BF Flytt & Städ
  Flytt och Flytt städning. Städnigen får högsta betyg. Toppenbra. Flytten får sämre betyg på grund av att flyttbilen var alldeles för liten. Annars var det lätt och smidigt att få kontakt och hjälp. Bra bemötande.
  gillar detta
 • Maria N
  Maria N skrev om BF Flytt & Städ
  Toppen!! Allt fungerade bra! Trevligt bemötande rakt igenom!
  gillar detta
 • Shinichirou K
  Shinichirou K skrev om BF Flytt & Städ
  Hej!

  Bra service och tillmötesgående effektiv flyttservice :)
  gillar detta
 • Usama A
  Usama A skrev om BF Flytt & Städ
  Väldigt nöjd med kommunikationen innan, under och efter. Flytten gick smidigt och bra. Fick en skada på en fin möbel som dom åtgärda utan konstigheter.
  gillar detta
 • Rolf Ö
  Rolf Ö skrev om BF Flytt & Städ
  Mycket proffisionella,kunnig personal,effektiva
  gillar detta
 • Anne U
  Anne U skrev om BF Flytt & Städ
  Hela flyttet gick så fint och snabbt. Jag hade packat upp mina saker i flyttkartonger som jag fick i god tid före flyttet. Bemötandet från företaget var vänligt och fint och personalen jobbade professionellt. Jag är mycket nöjd med BF Flytt & Städ.
  Hälsningar Anne.
  gillar detta
 • Inga J
  Inga J skrev om BF Flytt & Städ
  BF Flytt & Städ flyttade och städade åt oss i februari 2017. De var trevliga att ha att göra med. De var effektiva, snabba och omsorgsfulla, korrekta utan onödig byråkrati. Flyttstädningen var utmärkt. Prisvärt med takpris och utan oväntade extrakostnader.
  gillar detta
 • Linda V
  Linda V skrev om BF Flytt & Städ
  Enkelt att boka och hjälpsam service. Dock lite otrevligt bemötande på den faktiska flyttdagen. Inga anmärkningar på städningen!
  gillar detta
 • Malvina L
  Malvina L skrev om BF Flytt & Städ
  Bra städning! Helt ok flytt men lite långsammare än andra flyttfirmor jag använt tidigare.
  gillar detta
 • Lennart N
  Lennart N skrev om BF Flytt & Städ
  Hej, än så länge har vi bara haft en delflytt som fungerade mycket bra. Servicen och kontakter har varit bra. Den stora flytten kommer att gå av stapeln den 12 april och då kan jag lämna ett fullständigt omdöme och betyg.
  gillar detta
 • Anna H
  Anna H skrev om BF Flytt & Städ
  Bra flytt men städet kom inte . Fick ringa 5 ggr . Dom kom 8 timmar försent . Städade dåligt så nya ägaren ringde och klagade och dom fick skicka ut nya gubbar .
  gillar detta
 • Paula L
  Paula L skrev om BF Flytt & Städ
  Dem var duktiga och Var väldigt hjälpsamma. Hämtade upp lådorna, bra service
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Gerd G
  Gerd G skrev om BF Flytt & Städ
  God service. Lätta att få tag på. Snabba och effektiva
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Johanna C
  Johanna C skrev om BF Flytt & Städ
  Vi är nöjda med både flytthjälp och städning och kan varmt rekommendera andra att anlita BF Flytt och Städ firman.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Sture A
  Sture A skrev om BF Flytt & Städ
  Flytthjälp villa lägenhet. Bra bemötande från samtliga
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Eva L
  Eva L skrev om BF Flytt & Städ
  Mycket nöjd av bemötande och av utfört arbete.
  Flytten från våran villa som utfördes dagen innan inflytt och som över natten stod i flyttbilen, på låst och övervakad område, fungerade utmärkt. Vi hade blivit tilldelade en hisstid kl.08.00 - 11.00 och därför flyttades hela bohaget dagen innan, för att passa våran tilldelade hisstid. Flyttbilen var på plats kl.08.00 och de var klara redan 10.30.
  Lån av kartonger och klädgarderober, fungerade utmärkt.
  Flyttstädningen fungerade också bra.
  Vi är väldigt nöjda för både flytten och städningen.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Helena W
  Helena W skrev om BF Flytt & Städ
  Leverans och upphämtning av flyttkartonger, packning av kök, flytt samt flyttstäd gick allt mycket bra och enlighet med överrenskommelse. Kommer definitivit använda de igen nästa gång. Tack Tony och gänget!
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Alexander D
  Alexander D skrev om BF Flytt & Städ
  Jag hade nog underskattat mängden grejer jag behövde flytta, så jag var lite orolig när jag såg den lilla flyttbilen. Men de två herrarna kämpade på som maskiner i den regniga måndagsmorgonen och pusslade ihop allt så de fick med allt i en vända. Snabbt gick det också och alla grejer var intakta! Städningen passerade utan anmärkningar också. Rekommenderas!
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Marianne A
  Marianne A skrev om BF Flytt & Städ
  Lätt att komma överens.kom åå rätt tid och skötte flytten utmärkt.fick låna kartonger som lämnades och hämtades på avtalad tid.inget gick sönder.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Helena R
  Helena R skrev om BF Flytt & Städ
  Var snabba att svara när man tog kontakt med dem och vänliga vid genomgång av förfrågning och offert. Jag tog hela paketet (packning, flytt och städning).

  De var i de stora hela mycket bra. När det gällde nedpackning av ömtåligt från skåpen gjordes detta väldigt väl. Vad som var sämre var att de glömde kvar en del saker i två garderober när de ansåg sig klara Jag var dock till den gamla lägenheten och kollade precis efter och kunde därmed kontakta dem för att även få detta flyttat till den nya lägenheten.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Jan E
  Jan E skrev om BF Flytt & Städ
  Allt funkade perfekt,packning, tidhållning och bemötande var utmärkt liksom föregående gång.
  gillar detta
 • Björn T
  Björn T skrev om BF Flytt & Städ
  Jag har använt företaget för flytthjälp och städning av en lägenhet om 94 kvadratmeter. Bemötandet var från början professionellt och personalen som hjälpte oss på plats med flytten var exempelvis mycket tillmötesgående och skötte sitt jobb snabbt och effektivt. Detta på samma gång som de var mycket trevliga. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster.

  Björn
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Cecilia
  Cecilia skrev om BF Flytt & Städ
  Rekommenderas - kom i tid, kämpade med s-t-o-r-t- flyttlass, löste problem under vägen, ordning på offertsvar.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Anders O
  Anders O skrev om BF Flytt & Städ
  Andra gången på en dryg månad. Lite strul med bokningen, då de först accepterade ett datum, men sedan ändrade sig. Själva flyttningen gick snabbt, smidigt och proffsigt.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Michel B
  Michel B skrev om BF Flytt & Städ
  Vi beställde med ganska kort framförhållning packhjälp, flytt och städ av BF Flytt och städ. Vi hade först beställt 2 packare och 3 flyttare men efter rekomendation av BF så tog vi även 3 packare och fick då samma personer som packade och flyttade, vilket gjorde flytten något snabbare.

  Dom började vid 0930 och 1830 var allt packat och flyttat till nya lyan. Bra utfört. Bra tidspassning och arbetssamma killar.

  Dom får inte full pott för att flyttkillarna helst inte ville flytta vår kristallkrona. Detta var ju förvisso något vi kom överens om på plats men man kan tycka att flyttkillar ska klara att flytta en kristallkrona. Ett annat bolag vi var i kontakt med beskrev hur dom skulle flytta den. Sedan visade det sig senare att det fanns något som hette förrådskartonger. Detta hade varit bra att veta om så vissa kläder inte behövde packas i vanliga kartonger. Vi hjälpte själva till lite under packningen med vissa saker vi ville ta själva. Det är dock dom små sakerna som gör skillnad på full på och godkänt.

  Jag kan rekomendera BF Flytt
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Max H
  Max H skrev om BF Flytt & Städ
  Råkade ut för ett sjukdomsfall precis samma dag som flytten skulle bli av. Otroligt nog ordnade BF allt med flytt och städ i tid. Evigt tacksam!
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Shery N
  Shery N skrev om BF Flytt & Städ
  Dåligt organisation. Saker som gick sönder under flytten b.l.a. ett skåp, fick jag ingen ersättning trots att de sa innan att de har försäkring. Har skickat mail och ringt BF,men fick ingeting svar.
  2017-02-13 BF Flytt & Städ svarar Shery N
  Hej Shery,

  Jag har pratat med killarna och de sade att du var jättenöjd när de åkte ifrån dig när flytten var klar.

  Vi har försäkring hos Trygg Hansa, försäkringsnummer 010 005 872.

  Mvh

  BF Flytt & Städ AB
  gillar detta
 • Kristina L
  Kristina L skrev om BF Flytt & Städ
  I helhet så var vi nöjda med vår flytt 7/1, bortsett ifrån att en av "flyttkillarna" klagade på sin chef för att det var orealistiskt att flytta en "tvåa" med bara 2 flyttkillar och en 22 kunbkmeters lastbil. Han vägrade att utföra jobbet på överenskomna avtalet så vi " tvingades" gå med på att de tog in ytterligare 2 man och en bil. Vi var naturligtvis glada att det löstes eftetsom det var en direktbytesflytt. Det tog 6 tim, trots att det var 4 man och båda bilarna fylldes så han som klagade på morgonen hade ju rätt. Tycker det är orättvist mot de företag som var ärliga i sin offert om hur lång tid det skulle ta. Vi tog ju "det billigaste" som ju faktiskt blev betydligt mycket dyrare än offerten sade.
  2017-02-13 BF Flytt & Städ svarar Kristina L
  Hej Kristina,

  Tack för ditt svar och betyg!

  Även om du tagit näst billigaste flyttfirman hade det inte fått plats i deras lastbil. De hade fått åka fler gånger och då hade de ni bytte lägenhet med inte varit så glada. I vanliga fall får en tvåa på ca 60kvm plats i en lastbil.

  Mvh

  BF Flytt & Städ AB
  gillar detta
 • Helene S
  Helene S skrev om BF Flytt & Städ
  Bra och snabba på att svara på frågor och utförde sitt jobb bra.
  gillar detta
 • Susanne K
  Susanne K skrev om BF Flytt & Städ
  Jag hade gärna sett att man inte stod och snackade massa i telefonen när man flyttar! Flyttade för 3 år sedan med annan firma, de var effektiva och positiva! Tyvärr så är jag rätt missnöjd då dessa två killar mest muttrade och snackade privat i telefon! Tog 3 timmar längre denna gång och då var det endast möbler... förra gången var det allt bohag... säger en del om skillnaden!!
  2017-02-13 BF Flytt & Städ svarar Susanne K
  Hej Susanne,

  Tack för ditt svar! "När katten är borta dansar råttorna på bordet" Jag var på semester när din flytt utfördes så killarna kanske passade på att prata i telefon. Vi har en telefonpolicy. Killarna får svara snabbt på samtal och helst med hörlurar så att de kan jobba på samtidigt. Ska ta ett snack med de som var hos dig. Du skulle ha ringt till kontoret direkt så hade vi löst det.

  Låter som ett par troll kom förbi och flyttade ditt bohag grymtandes och muttrandes. De brukar vara glada och positiva. Ska ordna en fest för personalen så att de blir glada igen.

  Mvh

  BF Flytt & Städ AB
  gillar detta
 • Karin M
  Karin M skrev om BF Flytt & Städ
  Trevligt bemötande, både per telefon och personlig kontakt inför flytt. Tråkigt med "flyttgubbarna" som inte pratade svenska.
  gillar detta
 • Susanne S
  Susanne S skrev om BF Flytt & Städ
  Trevliga grabbar som kom i tid och jobbade på med flytten. Packade ordentligt med bubbelplast runt ömtåliga möbler.
  Tummen upp.
  Anlita städ och även dom var i tid . Enda som var svårt var att ingen kunde språket....varken svenska eller engelska fick köra med Google translate.
  gillar detta
 • Jörgen M
  Jörgen M skrev om BF Flytt & Städ
  Jag anlitade BF för flytt och städ. De var lätta att ha att göra med inför och under arbetet och de utförde jobbet på ett bra sätt! Viss diskussion om fakturan men det löste sig. Jörgen
  gillar detta
 • Johanna D
  Johanna D skrev om BF Flytt & Städ
  Anlitade BF flytt för flytt och flyttstädning. Toppenbemötande hela vägen och allt funkade hur smidigt som helst!
  gillar detta
 • Marina S
  Marina S skrev om BF Flytt & Städ
  Snabb o smidig flytt, flyttgubbarna (ryssar som pratade bra svenska) var proffsiga o trevliga, flytten var klar på 3,5 timmar! Även nöjda med flyttstädningen!
  gillar detta
 • Noelia G
  Noelia G skrev om BF Flytt & Städ
  Mycket bra omdöme. Serviceinriktade, trevliga och snabba. Rekommenderar starkt!
  gillar detta
 • Anton E
  Anton E skrev om BF Flytt & Städ
  Tjänster: Flyttning & Flyttstädning
  Kommunikationen med BF Flytt & Städ fungerade mycket bra, snabba svar på frågor både via telefon och mail.
  Flyttlaget var en väl fungerande och hårt arbetande grupp.
  Städningen var väl utförd och blev godkänd av hyresbolagets kontrollant.
  gillar detta
 • Torsten G
  Torsten G skrev om BF Flytt & Städ
  Raskt och bra utförd flyttning från söder till norr om Stockholm, och utmärkt städning har utförts varför uppdraget är till största belåtenhet.
  gillar detta
 • Marie N
  Marie N skrev om BF Flytt & Städ
  Snabba och effektiva. Kan rekommendera dem.
  gillar detta
 • Malin A
  Malin A skrev om BF Flytt & Städ
  Är nöjd med både flytt och städ.
  gillar detta
 • Lotta D
  Lotta D skrev om BF Flytt & Städ
  Flytten gick smidigt men det krånglade lite med fakturan den var för hög och stämde inte med offerten. Det tog ett tag att få det rätt men det löste sig
  gillar detta
 • Hans E
  Hans E skrev om BF Flytt & Städ
  Flytt samt flyttstädning. De har kommit på tid, de har utfört det de ska till full belåtenhet. Trevlig personal.
  gillar detta
 • Maria P
  Maria P skrev om BF Flytt & Städ
  Det var engelsktalande personal. Inga problem för mig men det kunde ni ha upplyst om innan. Det var 3 stycken som kom och en av personalen hade en otroligt dålig attityd. Det var fel på mina kartonger (det fanns inget krav om "speciella" kartonger.) Det var fel på min möbel som var lite trasig, men jag sa att det var okej. Jag skulle inte säga något om det vid flytten. Jag hade dålig syn för jag hade glömt ett par saker i vardagsrumsmöbeln, vilket jag tog bort. Jag sa till slut att nu fick han ge sig. Ni gör vad ni vill med denna information men jag kommer inte rekommendera er.
  gillar detta
 • Sofie V
  Sofie V skrev om BF Flytt & Städ
  Jag är jättenöjd med både flytten och flyttstädningen. Toppklass rakt igenom, professionellt bemötande och inga dolda kostnader. Kan varmt rekommendera firman och kommer att använda dem igen.
  gillar detta
 • Eman K
  Eman K skrev om BF Flytt & Städ
  Bemötande från företaget var bra, fått bra hjälp med min flytt samt städning. Var mycket nöjd på båda tjänstererna. Kan rekommendera
  gillar detta
 • Lenner S
  Lenner S skrev om BF Flytt & Städ
  Vi beställde flytt och flyttstädning. Allt gick bra. Snabbt och professionellt. Rekommenderas.
  gillar detta
 • Boel H
  Boel H skrev om BF Flytt & Städ
  Tackar för hjälpen med flytten den 1dec. Gick smidigt och kontakten med ledningen likaså. Inget att klaga på. Precis som man önskar och förväntar sig. Toppen!!
  Mvh Boel
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Joakim B
  Joakim B skrev om BF Flytt & Städ
  BF Flytt & Städ var för mig en mycket bra flyttservice. Bemötandet från början till slut var trevligt, enkelt att förstå, tillgängliga vid frågor, osv.

  Flytten gjordes på snabba sex timmar - det var en väldigt stor flytt med ca 80 flyttlådor och möbler. Ingenting skadades i flytten.

  Även städningen var bra, utförd på en dag, rent och fräscht. Även ansökan av RUT-avdrag skickades till Skatteverket snabbt då jag gjorde denna flytt i december så är det viktigt för mig att ha avdraget på rätt år dvs 2016.
  BF Flytt & Städ gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Skärlingebacken 13, 124 33 Bandhagen
Kategorier