BF Flytt & Städ

Skärlingebacken 13, 124 33 Bandhagen — Visa karta

4.1 i betyg av 177 rekommendationer
Välkommen till BF Flytt & Städ!

Vi är ett seriöst familjeföretag som hjälper privatpersoner och företag med olika flyttjänster och städning vid flytt i Stockholm.

Du bestämmer själv vad du behöver hjälp med. Vi erbjuder allt från packning och utlåning av flyttkartonger, till flytt av bohag och städning. Vi kan även stå till tjänst vid pianoflytt, när du vill forsla bort skrymmande möblemang eller vid transport av ömtåligt gods.

Tre viktiga ord för oss är personlighet, trygghet och kvalitet. Vår målsättning är att du tryggt ska kunna lämna din flytt i våra händer och vårt mål är alltid att du ska bli nöjd. Därför har vi börjat med vår Nöjd Kund-garanti.

Läs vad 177 kunder tycker om BF Flytt & Städ

 • Michel B
  Michel B skrev om BF Flytt & Städ
  Vi beställde med ganska kort framförhållning packhjälp, flytt och städ av BF Flytt och städ. Vi hade först beställt 2 packare och 3 flyttare men efter rekomendation av BF så tog vi även 3 packare och fick då samma personer som packade och flyttade, vilket gjorde flytten något snabbare.

  Dom började vid 0930 och 1830 var allt packat och flyttat till nya lyan. Bra utfört. Bra tidspassning och arbetssamma killar.

  Dom får inte full pott för att flyttkillarna helst inte ville flytta vår kristallkrona. Detta var ju förvisso något vi kom överens om på plats men man kan tycka att flyttkillar ska klara att flytta en kristallkrona. Ett annat bolag vi var i kontakt med beskrev hur dom skulle flytta den. Sedan visade det sig senare att det fanns något som hette förrådskartonger. Detta hade varit bra att veta om så vissa kläder inte behövde packas i vanliga kartonger. Vi hjälpte själva till lite under packningen med vissa saker vi ville ta själva. Det är dock dom små sakerna som gör skillnad på full på och godkänt.

  Jag kan rekomendera BF Flytt
  gillar detta
 • Max H
  Max H skrev om BF Flytt & Städ
  Råkade ut för ett sjukdomsfall precis samma dag som flytten skulle bli av. Otroligt nog ordnade BF allt med flytt och städ i tid. Evigt tacksam!
  gillar detta
 • Shery N
  Shery N skrev om BF Flytt & Städ
  Dåligt organisation. Saker som gick sönder under flytten b.l.a. ett skåp, fick jag ingen ersättning trots att de sa innan att de har försäkring. Har skickat mail och ringt BF,men fick ingeting svar.
  2017-02-13 BF Flytt & Städ svarar Shery N
  Hej Shery,

  Jag har pratat med killarna och de sade att du var jättenöjd när de åkte ifrån dig när flytten var klar.

  Vi har försäkring hos Trygg Hansa, försäkringsnummer 010 005 872.

  Mvh

  BF Flytt & Städ AB
  gillar detta
 • Kristina L
  Kristina L skrev om BF Flytt & Städ
  I helhet så var vi nöjda med vår flytt 7/1, bortsett ifrån att en av "flyttkillarna" klagade på sin chef för att det var orealistiskt att flytta en "tvåa" med bara 2 flyttkillar och en 22 kunbkmeters lastbil. Han vägrade att utföra jobbet på överenskomna avtalet så vi " tvingades" gå med på att de tog in ytterligare 2 man och en bil. Vi var naturligtvis glada att det löstes eftetsom det var en direktbytesflytt. Det tog 6 tim, trots att det var 4 man och båda bilarna fylldes så han som klagade på morgonen hade ju rätt. Tycker det är orättvist mot de företag som var ärliga i sin offert om hur lång tid det skulle ta. Vi tog ju "det billigaste" som ju faktiskt blev betydligt mycket dyrare än offerten sade.
  2017-02-13 BF Flytt & Städ svarar Kristina L
  Hej Kristina,

  Tack för ditt svar och betyg!

  Även om du tagit näst billigaste flyttfirman hade det inte fått plats i deras lastbil. De hade fått åka fler gånger och då hade de ni bytte lägenhet med inte varit så glada. I vanliga fall får en tvåa på ca 60kvm plats i en lastbil.

  Mvh

  BF Flytt & Städ AB
  gillar detta
 • Helene S
  Helene S skrev om BF Flytt & Städ
  Bra och snabba på att svara på frågor och utförde sitt jobb bra.
  gillar detta
 • Susanne K
  Susanne K skrev om BF Flytt & Städ
  Jag hade gärna sett att man inte stod och snackade massa i telefonen när man flyttar! Flyttade för 3 år sedan med annan firma, de var effektiva och positiva! Tyvärr så är jag rätt missnöjd då dessa två killar mest muttrade och snackade privat i telefon! Tog 3 timmar längre denna gång och då var det endast möbler... förra gången var det allt bohag... säger en del om skillnaden!!
  2017-02-13 BF Flytt & Städ svarar Susanne K
  Hej Susanne,

  Tack för ditt svar! "När katten är borta dansar råttorna på bordet" Jag var på semester när din flytt utfördes så killarna kanske passade på att prata i telefon. Vi har en telefonpolicy. Killarna får svara snabbt på samtal och helst med hörlurar så att de kan jobba på samtidigt. Ska ta ett snack med de som var hos dig. Du skulle ha ringt till kontoret direkt så hade vi löst det.

  Låter som ett par troll kom förbi och flyttade ditt bohag grymtandes och muttrandes. De brukar vara glada och positiva. Ska ordna en fest för personalen så att de blir glada igen.

  Mvh

  BF Flytt & Städ AB
  gillar detta
 • Karin M
  Karin M skrev om BF Flytt & Städ
  Trevligt bemötande, både per telefon och personlig kontakt inför flytt. Tråkigt med "flyttgubbarna" som inte pratade svenska.
  gillar detta
 • Susanne S
  Susanne S skrev om BF Flytt & Städ
  Trevliga grabbar som kom i tid och jobbade på med flytten. Packade ordentligt med bubbelplast runt ömtåliga möbler.
  Tummen upp.
  Anlita städ och även dom var i tid . Enda som var svårt var att ingen kunde språket....varken svenska eller engelska fick köra med Google translate.
  gillar detta
 • Jörgen M
  Jörgen M skrev om BF Flytt & Städ
  Jag anlitade BF för flytt och städ. De var lätta att ha att göra med inför och under arbetet och de utförde jobbet på ett bra sätt! Viss diskussion om fakturan men det löste sig. Jörgen
  gillar detta
 • Johanna D
  Johanna D skrev om BF Flytt & Städ
  Anlitade BF flytt för flytt och flyttstädning. Toppenbemötande hela vägen och allt funkade hur smidigt som helst!
  gillar detta
 • Marina S
  Marina S skrev om BF Flytt & Städ
  Snabb o smidig flytt, flyttgubbarna (ryssar som pratade bra svenska) var proffsiga o trevliga, flytten var klar på 3,5 timmar! Även nöjda med flyttstädningen!
  gillar detta
 • Noelia G
  Noelia G skrev om BF Flytt & Städ
  Mycket bra omdöme. Serviceinriktade, trevliga och snabba. Rekommenderar starkt!
  gillar detta
 • Anton E
  Anton E skrev om BF Flytt & Städ
  Tjänster: Flyttning & Flyttstädning
  Kommunikationen med BF Flytt & Städ fungerade mycket bra, snabba svar på frågor både via telefon och mail.
  Flyttlaget var en väl fungerande och hårt arbetande grupp.
  Städningen var väl utförd och blev godkänd av hyresbolagets kontrollant.
  gillar detta
 • Torsten G
  Torsten G skrev om BF Flytt & Städ
  Raskt och bra utförd flyttning från söder till norr om Stockholm, och utmärkt städning har utförts varför uppdraget är till största belåtenhet.
  gillar detta
 • Marie N
  Marie N skrev om BF Flytt & Städ
  Snabba och effektiva. Kan rekommendera dem.
  gillar detta
 • Malin A
  Malin A skrev om BF Flytt & Städ
  Är nöjd med både flytt och städ.
  gillar detta
 • Lotta D
  Lotta D skrev om BF Flytt & Städ
  Flytten gick smidigt men det krånglade lite med fakturan den var för hög och stämde inte med offerten. Det tog ett tag att få det rätt men det löste sig
  gillar detta
 • Hans E
  Hans E skrev om BF Flytt & Städ
  Flytt samt flyttstädning. De har kommit på tid, de har utfört det de ska till full belåtenhet. Trevlig personal.
  gillar detta
 • Maria P
  Maria P skrev om BF Flytt & Städ
  Det var engelsktalande personal. Inga problem för mig men det kunde ni ha upplyst om innan. Det var 3 stycken som kom och en av personalen hade en otroligt dålig attityd. Det var fel på mina kartonger (det fanns inget krav om "speciella" kartonger.) Det var fel på min möbel som var lite trasig, men jag sa att det var okej. Jag skulle inte säga något om det vid flytten. Jag hade dålig syn för jag hade glömt ett par saker i vardagsrumsmöbeln, vilket jag tog bort. Jag sa till slut att nu fick han ge sig. Ni gör vad ni vill med denna information men jag kommer inte rekommendera er.
  gillar detta
 • Sofie V
  Sofie V skrev om BF Flytt & Städ
  Jag är jättenöjd med både flytten och flyttstädningen. Toppklass rakt igenom, professionellt bemötande och inga dolda kostnader. Kan varmt rekommendera firman och kommer att använda dem igen.
  gillar detta
 • Eman K
  Eman K skrev om BF Flytt & Städ
  Bemötande från företaget var bra, fått bra hjälp med min flytt samt städning. Var mycket nöjd på båda tjänstererna. Kan rekommendera
  gillar detta
 • Lenner S
  Lenner S skrev om BF Flytt & Städ
  Vi beställde flytt och flyttstädning. Allt gick bra. Snabbt och professionellt. Rekommenderas.
  gillar detta
 • Boel H
  Boel H skrev om BF Flytt & Städ
  Tackar för hjälpen med flytten den 1dec. Gick smidigt och kontakten med ledningen likaså. Inget att klaga på. Precis som man önskar och förväntar sig. Toppen!!
  Mvh Boel
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Joakim B
  Joakim B skrev om BF Flytt & Städ
  BF Flytt & Städ var för mig en mycket bra flyttservice. Bemötandet från början till slut var trevligt, enkelt att förstå, tillgängliga vid frågor, osv.

  Flytten gjordes på snabba sex timmar - det var en väldigt stor flytt med ca 80 flyttlådor och möbler. Ingenting skadades i flytten.

  Även städningen var bra, utförd på en dag, rent och fräscht. Även ansökan av RUT-avdrag skickades till Skatteverket snabbt då jag gjorde denna flytt i december så är det viktigt för mig att ha avdraget på rätt år dvs 2016.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Joy N
  Joy N skrev om BF Flytt & Städ
  Proffsigt bemötande allt ifrån mail, telefon till på plats. Vi känner att vi fick vad vi hade förväntat oss och vad vi hade betalt för.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Caroline F
  Caroline F skrev om BF Flytt & Städ
  Mkt bra service och snabba! Rekommenderas!!
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Manuel S
  Manuel S skrev om BF Flytt & Städ
  allt bra.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Manuel S
  Manuel S skrev om BF Flytt & Städ
  allt bra.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Ann B
  Ann B skrev om BF Flytt & Städ
  Fin service och snabba svar. Postivit bemötande I telefon och uppföljning på offertfrågan.

  Duktig flyttpersonal. Diverse brister I språk men energi och humor på topp hela dagen trots många timmar och trappor.

  Jag kan rekommendera BF Flyttservice.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Fredrich M
  Fredrich M skrev om BF Flytt & Städ
  Bra service och försiktiga med möbler och kartonger. Kan verkligen rekommendera BF Flytt
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Kristian L
  Kristian L skrev om BF Flytt & Städ
  Hej, Vi anlitade BF Flytt för allt från packning, flytt till flyttstädning. Har fungerat mycket bra. Extra stort plus för vänlig personal!

  Mvh,
  Märta och Kristian
  Bromma
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Nils L
  Nils L skrev om BF Flytt & Städ
  Trevligt bemötande och goda möjligheter att lägga till uppdrag.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Lizette J
  Lizette J skrev om BF Flytt & Städ
  Hej
  Säger bara tack då jag tycker ni är bäst är 4 ggn jag anlitar er. Å rekommenderat er till många av mina vänner som också varit så nöjda å återkommit till

  trevlig helg
  gillar detta
 • Norbert W
  Norbert W skrev om BF Flytt & Städ
  Stort tack till de tre toppenkillar som hjälpte oss med vår flytt. Starka, roliga, proffsiga yrkesmän. Det märktes verkligen. De bara körde på. Jag fattar inte hur de orkade. Riktiga hjältar! Vi är supernöjda och de får alla rekommendationer av oss ifall några bekanta söker flyttfirma. Ett mkt bra bemötande från början till slut. Lätt att kommunicera med kundansvarig. Det fanns inget som inte kunde lösas. Väldigt flexibla. Allt var över förväntan!
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Elisabeth E
  Elisabeth E skrev om BF Flytt & Städ
  Kommer inte ihåg namnen på de personer jag hade kontakt med. Allt fungerade from offertförfrågan gjordes och till leverans och betalning.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Lena G
  Lena G skrev om BF Flytt & Städ
  *Mycket bra bemötande vid vår flytt, allt gick smidigt
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Gun E
  Gun E skrev om BF Flytt & Städ
  Hej
  Mycket nöjd med flytt av bohag.
  Proffsiga killar som jobbade snabbt.
  Inget gick sönder helt fantastisk:)

  Flytt städ lika så.
  Noggrant utfört. Mycket nöjd.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Kerstin E
  Kerstin E skrev om BF Flytt & Städ
  Verkade trötta innan jobbet skulle börja.
  Pga att det var söndag kanske? Det var i arbetsgånget med en mörkhyad kille. Jobbade energiskt, ifrågasatte min packning (med all rätt) och jobbade för 3. Trevlig dessutom.
  De övriga var slöa och likgiltiga. Jobbar väl för att överleva.
  gillar detta
 • Sara Å
  Sara Å skrev om BF Flytt & Städ
  Flytt och flyttstädning samma dag. Allt gick lätt och smidigt. Flyttkillarna kom 10 min innan avtalad tid och jobbade på snabbt och smidigt. Lägenheten städades ordentligt och vi hade inget att anmärka på. Kan rekommendera denna firma. Trevligt bemötande både vid telefon- och mailkontakt.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Jessica E
  Jessica E skrev om BF Flytt & Städ
  Fick hjälp med att flytta av 3 superstarka killar. Bra bemötande från början. Flexibla med att leverera kartonger och inslagspapper. Effektiva under flyttdagen.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Anders M
  Anders M skrev om BF Flytt & Städ
  På och svarar på frågor snabbt
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Annette A
  Annette A skrev om BF Flytt & Städ
  Önskar verkligen uttrycka hur bra och enkelt det varit med BF Flytt och städ.
  Det har varit enkelt ,sakligt att boka, mycket bra kommunikation och framför allt trevligt!
  Om vi tar effektiviteten, på en skal 0 till 10 :så är det 10
  Kunskapen 9
  Packning 10
  Städning 9.5

  killarna var super fina och trevliga, och det gick undan, väldigt glad över mitt val är jag. Dessutom kändes priserna bra !

  tack för härlig flytt , hälsa alla de som jag träffade !
  Vänligen Annette Ahrenberg
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Yvonne L
  Yvonne L skrev om BF Flytt & Städ
  Bra service allt gick smidigt.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Outi T
  Outi T skrev om BF Flytt & Städ
  Bra flyttservice, trevlig personal i stort. Skulle anlita igen för enklare flytt. Nästa gång skulle önska en bil med en lift för effektivare arbete. Killarna jobbade i lugn tempo. Två var erfarna och en en nybörjare (andra dagen på flyttfirma).
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Emma B
  Emma B skrev om BF Flytt & Städ
  Fick hjälp med packning, flytt och städ.
  Jobbet blev utfört men vissa grejer packades inte, bl.a. ett överskåp och en tavla.
  Sen var även sonens blöjhink packad med skräp i vilket inte var så kul eftersom vi inte packade upp denna förrän 5 dagar senare.
  2016-11-04 BF Flytt & Städ svarar Emma B
  Hej Emma,

  Kul att jobbet blev utfört! De missade säkert överskåpet och tavlan men huvudsaken är att det kom med till slut och att allt är helt och rent.

  Jag som chef kanske har varit för hård mot min personal. Då vi tidigare fått skäll av en kund för att vi inte tog med två tomma vikta kartonger ur ett källarförråd brukar jag påminna killarna att "ALLT SKA MED". De tog nog det säkra före det osäkra och packade ned allt.

  Jag förstår din reaktion. Flyttade själv för tre veckor sedan och hade lagt sopor i ett hörn. Sade klart och tydligt att det är sopor och att det inte ska med. När jag packade upp bohaget blev jag förvånad när jag öppnade en påse med sopor. Frågade killarna varför soporna kom med. De visste inte, de tog "ALLT". Visade sig att frugan inte visste att det var sopor och hade burit fram dem.

  Hoppas ni kommer att trivas i nya boendet och att du byter blöja oftare i fortsättningen!

  Mvh

  BF Flytt & Städ AB
  gillar detta
 • Jeanette W
  Jeanette W skrev om BF Flytt & Städ
  Fick hjälp med flytt av min 4 rummare.

  Bra och glatt bemötande, bra arbetsledare och riktigt effektivt och snabbt jobbat.
  Glatt överaskad mycket prisvärt och mycket duktiga på sin sak.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Susanne C
  Susanne C skrev om BF Flytt & Städ
  Flytt från lägenhet till hus. Snabbt och effektivt, inget gick sönder.
  Med vänlig hälsning
  Jonas o Susanne
  gillar detta
 • Ida L
  Ida L skrev om BF Flytt & Städ
  Bokade flytt, lån av kartonger och flyttstädning. Allt har funkat bra och överenskomna tider och priser har hållit. Flyttgubbarna var hjälpsamma med att ställa möbler på plats och inte åka förrän allt var klart.
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Marie R
  Marie R skrev om BF Flytt & Städ
  Hela flytten från beställning till flytt var jättebra, likaså städningen!
  BF Flytt & Städ gillar detta
 • Dan S
  Dan S skrev om BF Flytt & Städ
  BF flytt och städ har hjälpt oss flytta. De var försiktiga och snabba i arbetet och samtidigt vänliga och tillmötesgående.
  Flyttkillarna var trevliga att ha att göra med och gjorde ett gott intryck. Vi kan varmt rekommendera företaget. Priset var helt ok dessutom.
  BF Flytt & Städ gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Skärlingebacken 13, 124 33 Bandhagen
Kategorier