En del av Car & Diagnostics Sweden AB -
www.jarfallabildiagnos.se
Välkommen till oss på Bil & Diagnos Järfälla
Vi är en Volkswagen, Skoda och SEAT auktoriserad bilverkstad. Hos oss kan du få hjälp med allt under ett tak. Vi löser allt ifrån skadereparationer, byte av vindruta och hyrbil.
Förutom service, reparationer, felsökning och skadeverkstad kan du även hitta reservdelar och tillbehör till din bil. Hos Järfälla Bil & Diagnos får du alltid erfarenhet, trygghet och service.
Välkommen till Bil & Diagnos Järfälla - allt för dig och din bil
Välkommen till Bil & Diagnos Järfälla - allt för dig och din bil
Utmärkelser
1224 omdömen om Bil & Diagnos Järfälla
Sedan starten hos Reco 2017
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Enkelt och smidigt! Trevlig personal!
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Nöjd personalen trevlig och bests som joker tid på arbetet mycket nöjd
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Trevlig personal, bra jobb och gratis tvätt. Hur bra som helst.
Allt är dyrt nu så slutpriset kan man inte direkt klaga på. -
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Bra service, lätt att boka tid, bra utfört jobb. Skadeärende.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Mycket bra trevligt personal bra service
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Jag är jättenöjd hur min bil blev. De är helt enkelt bäst!
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Plåtverkstan gjorde ett mycket bra jobb, min krockade bil är som ny igen. Jag fick snabbt en tid och jobbet tog 5 dagar som planerat.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Det var en väldigt bra stämning. Personalen var väldigt trevlig och närvarande.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Jag brukar serva och reparera min gamla Passat på märkesverkstad. När halvljuslampan gick sönder tänkte jag att det kan nog en lokal verkstad fixa. Men verkstaden fick inte loss lampan utan började prata om att de nog måste plocka bort hjul, stötfångare mm för att komma åt. Jag sade nej tack och åkte till Bil & Diagnos i Järfälla. De tog in bilen direkt och på mindre än en kvart var lampan bytt till en rimlig peng. Märkesverkstäder kanske kostar någon krona mer men min erfarenhet, efter 60 års bilägande, är att de är kompetenta, kunniga och gör ett korrekt arbete på bilen.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
De är duktiga och vänliga .de var punktlig på att göra jobbet.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Trevligt bemötande. jag ringde på em för att höra om bilen var klar, och det var den, de hade glömt att kontakta mig, sån´t händer.
Bilen var verkstad 2 veckor utan att vitta problemet
Vi är ber så hemskt mycket om ursäkt för vår bristande kommunikation i ditt ärende, vi ser direkt över vad som gått fel i hanteringen och vi hoppas såklart att du kommer tillbaka till oss. Om du önskar får du gärna kontakta vår platschef på kim@bdgroup.se så vi får chansen att gottgöra dig för ärendehanteringen.
Varma hälsningar -
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Gjorde jobbet (till skillnad från två(!) tidigare verkstäder).
Allt funkade smidigt med bra hyrbil och allt. -
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Väldigt bra ,jag är nöjes , fått hjälp under några timmar
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
de är super hjälpsam och trevlig
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Servicen gick smidigt och personalen trevlig.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Bra bemötande. Bra lånebil. Företaget levde upp till mina förväntningar.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Inga problem, snabbt och effektivt. Bra med gratis lånebil
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Jätte bra bemötande när jag lämnade o hämtade bilen.
Men det blev lite fel i verkstaden med vindrutetorkarna o återställande av saker.
Såg detta dagen efter (en fredag), så då va jag inte så nöjd.Tusen tack att ni tagit av er tid för att lämna oss en fin recension.
Bil & Diagnos Järfälla
VI vill såklart att alla våra kunder ska vara nöjda med hela sin upplevelse hos oss och ber om ursäkt om någonting fallerat från vår sida. Om du inte redan haft kontakt med någon ang detta får du gärna maila kim@bdgroup.se så ska vi se över vad som skett :)
Vänliga Hälsningar -
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
En årlig service genomförd och ett par mindre övriga reparationer. Vänliga och professionella i både bemötande och genomförande samt god kommunikation genom service- och reparationsprocessen. Hit kommer jag tillbaka.
trevliga personal
snabb service -
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Mycket bra bemötande och service
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Super bra service och kunnig personal
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Är mycket nöjd med bemötandet och plåtarbetet som utförts.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Trevlig personal, bra service och tydlig kommunikation.
Mycket proffsigt bemötande. Hjälp med AD-Blue system
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Mycket hjälpsamma, bra och snabb service!
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Problem vid bokning. Jag fick ringa för att få en tid trots anmälan på webben. Fick aldrig någon återkoppling
Helt Ok inlämning men kändes inte speciellt engagerade.
Tidigare ingick en biltvätt som gjorde att höga priser kändes lite mer motiverade.... Saknar det...
Väljer en annan verkstad nästa gångHej Hans Olof,
Bil & Diagnos Järfälla
Vi har för tillfället problem med vår onlinebokning och jobbar på att lösa detta så fort vi kan, vi vill såklart att det ska vara smidigt för er som vill boka tid hos oss.
Angående tvätt görs det alltid i mån av tid, och önskar du få din bil tvättad får du gärna höra av dig till kim@bdgroup.se så hjälper han dig att boka in en tid som passar dig.
Vi hoppas såklart att vi får se dig här hos oss igen.
För oss är det viktigt att våra kunder känner sig väl omhändertagna så din åsikt är mycket viktig, tack för att du tagit dig tiden att recensera ditt besök.
Varma hälsningar -
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Mycket informativa och serviceinriktade, både innan besöket och då bilen var klar.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Bemötande var perfekt, personal har tålamod och hjälpte mig på en trevlig sätt.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Blev vänligt bemött. Det går snabbt på verkstaden.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Ordning och reda och ett trevligt bemötande.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Snabbt snyggt proffsigt! Och biltvätten de bjöd på var över förväntan!!
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Trevlig personal. Snabb och bra service.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Bra bemötande i kundtjänst, fantastiskt med tvättad bil efter service.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Fick till mig att skadan skulle ta 5 dagar att reparera plåtslada men det tog 17 dagar. Ingen ringde och informerade utan jag fick ringa och fråga flera gånger när bilen skulle bli klar trots att dem lovat att ringa och ge mig denna information.
Nu är bilen hämtad och reparationen i sig har utförts väl.Hej,
Bil & Diagnos Järfälla
Vi ber om ursäkt för vår dåliga återkoppling i hanteringen av din bil, så ska det självklart inte gå till.
Vi kommer undersöka vad som hänt i processen hos oss så vi kan åtgärda eventuella brister i vår hantering.
Din ärlighet är väl uppskattad, och vi otroligt glada att du kommit till oss för reparationen av din bil.
Du får gärna maila vår platschef i Järfälla på kim@bdgroup.se ang detta så vi får chansen att kompensera dig på något sätt.
God fortsättning! -
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Hjälpsamma, trevliga och snabba!
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Professionella och trevligt bemötande.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Bra bemötande, bra kvalité, trevligt personal.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Trevligt bemötande och snabbt fixat
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Efter fina omdömen så hade jag höga förväntningar som hittills infriats.
Trevligt bemötande, levererade tjänsten i tid, fin reparation av kaross, mycket trevlig bonus att de rengjort bilen på insidan och tvättar utsidan. -
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
snabb hjälp med programmering av styr don
trevligt bemötande -
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Mycket nöjd bra bemötande och snabb service.
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Trevligt bemött, gjorde service på bilen, kommer gärna igen
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Jag skulle förvara sommarhjulen i däckhotellet och killen i kundmottagningen tog hand om bilen och lastade ur hjulen medan jag betalade i kassan. 500:- första halvåret tyckte jag var helt OK. Hjulbyte hade ingått, men jag hade redan fixat det.
Verkstan ligger nära hemmet så jag kommer nog att utföra service där i fortsättningen. -
Mycket bra bemötande!
Dock lite snurrigt när man kom in och i vilken ordning kön var, digitala kölappar kanske är en väg att gå😁Hej Daniel, tusen tack för att du tagit dig tid att lämna dina goda ord om oss. Kundmottagningen är under uppbyggnad så vi förstår att det kan vara lite snurrigt emellanåt, men vi är tacksamma för ditt tålamod och för att vi får förtroendet att sköta om din bil.
Vänliga Hälsningar Bil & Diagnos Järfälla -
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Snabb och bra service, trevliga och tillmötesgående
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Mycket bra bemötande och snabb service.
Nöjd kund. Kommer gärna tillbaka vid behov.
Mvh Caroline -
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Trevlig persona bra utförd reparation och höll lovad tid
Är jätte nöjd -
skrev om Bil & Diagnos Järfälla
Ni ger den bästa servicen och är jätte trevliga