Fastighetsbyrån Bålsta, sid 2
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
Välkommen till Bålsta vid Mälarens strand!
Tack vare de bra kommunikationerna ligger Stockholm, Uppsala och Västerås på smidigt avstånd och hela kommunen växer så området är både attraktivt och unikt. För den som är frilufts- eller båtintresserad finns mycket att se och göra i området.
Vi på Fastighetsbyrån kan vårt område i detalj och även om vårt kontor ligger i centrala Bålsta förmedlar vi bl.a. bostäder, kommersiella fastigheter samt skog i hela Håbo kommun. Eftersom vi hoppas att alla parter i slutändan ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär utgår vi alltid ifrån säljarens villkor och de potentiella köparnas förutsättningar.
Hör av dig till oss om du har frågor eller är intresserad av boende i Bålsta!
Hör av dig till oss om du har frågor eller är intresserad av boende i Bålsta!
Utmärkelser
1198 omdömen om Fastighetsbyrån Bålsta
Sedan starten hos Reco 2013
köpte sitt hus med hjälp av Lena Enqvist en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Otroligt snabb och driven och väldigt ödmjuk
köpte sitt hus med hjälp av Karolin Torstensson en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Karolin är enkel att ha att göra med och är tydlig i sina förklaringar.
Karolin hjälpte oss att hitta nytt hus. Hon var mycket proffsig och hjälpsam under hela processen.
sålde sitt hus med hjälp av Karolin Torstensson en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Trevlig, punktlig. Tillmötesgående.
Bra att ha med att göra. -
Upplever Karolin som vänlig och professionell. Duktig mäklare, helt enkelt.
sålde sitt hus med hjälp av Lena Enqvist en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Tycker att hon var aktiv och höll oss informerade . Trevlig och mycket proffesionell .
köpte sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Utmärkt, har haft Therese som mäklare både som säljare och köpare med endast positiva erfarenheter.
köpte sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Saklig, vänlig med humor. Har koll på saker och ting, och saknas nåt kollar hon upp det direkt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Terese Lindroth är en mycket trevlig och kunnig mäklare. Jag kände att vi blev mycket bra behandlade och att hon var tillgänglig och fick bra personlig kontakt.
Gott bemötande
Snabb återkoppling
Trevlig och lätt att ha och göra med -
sålde sitt hus med hjälp av Lena Enqvist en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Trevligt och professionellt bemötande. Följer upp och återkopplar snabbt och tydligt! Det har känts tryggt att sälja vida Fastighetsbyrån och med Lena!
sålde sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Proffsigt bemötande, inget krångel. lösningsorienterad.
sålde en tomt med hjälp av Björn Alström en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Björn Alström på Fastighetsbyrån är otroligt proffsig och har stor kunskap om Bålsta och dess omgivningar. Man blir alltid trevligt och förtroendeingivande bemött. Vi är mycket nöjda nöjda med Fastghetsbyrån i Bålsta!
sålde en tomt med hjälp av Björn Alström en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Kompetent och duktigt inom sitt område. Noggrann och har kontroll på även detaljer.
köpte sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Trevlig, hjälpsam, tillmötesgående och svarar snabb på telefon, sms och mail även utanför ordinarie arbetstid. Rekomenderas.
sålde sin lägenhet med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Utmärkt , vi är jättenöjda med Terese och det hon har gjort för oss 🙏❤️
Hon har varit mycket kunnig på sin uppgift som mäklare.
sålde sitt hus med hjälp av Lena Enqvist en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Lätt att nå och att kommunicera med, lyhörd för våra önskemål och ett trevligt bemötande.
Detta är vår andra kontakt med Lena (genomförde även vår förra försäljning) och vi har / är väldigt nöjda med henne. -
sålde sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Gjorde ett seriöst och bra jobb
Karolin är alltid tillgänglig när Jag har frågor eller behöver hjälp. Jag rekommenderar Karolin!
köpte sin lägenhet med hjälp av Karolin Torstensson en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Har både sålt o köpt av Karolin tidgare. Kan varmt rekommendera henne. Har sålt 2 hus tidigare o nu köpt lägenhet. Allt till belåtenhet.🤗🤗
köpte sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Vi är ännu helt klara med affären, men så här långt har det varit:
-ett bra samarbete och Terese har svarat snabbt på mail även kvällstid
-hon är kunnig
Slutsats jag är mycket nöjd med Terese -
Bra bemötande , lugn och trygg.God omvärlds kunskap och professionell i sin yrkesroll. Ger utrymme för funderingar och stöttar i köp processen vilket är speciellt viktigt med tanke på de omständigheter som just nu pågår…………………….
She was easy to contact and quick answers.
She granted us a quick visit and all communication was great -
Ett bra bemötande, hon återkom snabbt med information. Jag är mycket nöjd med henne.
En mäklare som lyssnar vad säljaren har för önskemål vid en försäljning. Allt har fungerat mycket bra.
Utmärkt service och mycket trevlig och kunnig
köpte sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Mycket bra och fint bemötande.
sålde sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Alltid glad, trevlig och hjälpsam.
sålde sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Tog på sig uppdraget med stor glädje och gjorde allt hon kunde för att göra allt så bra
Hej
Vi är nöjd och glada med den här affären Vi gjorde i Bålsta.
Jag rekommendera henne som mäklare och hon är väldigt trevlig.
Hälsningar/Ata Hama -
sålde sin lägenhet med hjälp av Lena Enqvist en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Lena var snabb och aktiv och fick saker och ting att hända. Hon var även bra på att återkoppla så snart det hände saker. Jag kände mig trygg med Lena.
köpte sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Professionell och trevlig. Väldigt angelägen att ge korrekt bild och svar på stälda frågor och funderingar. Vi uppfattade henne väldigt seriös och tillmötesgående. Positiv med glimten i ögat!
Kommer anlita henne vid försäljning av våran bostad. -
köpte sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Fantastiskt bemötande! Proffsig och trygg igenom mitt bostadsköp.
På en skala av 10 blir det 10
sålde sitt hus med hjälp av Lena Enqvist en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Vi är Mycket nöjda med Lena som vår mäklare. Trevligt och kunnigt bemötande.
Mycket god och snabb kommunikation
Mycket bra information. -
köpte sitt hus med hjälp av Lena Enqvist en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Trevlig och väl bemötande. Super bra att ha och göra med! Mycket nöjd.
köpte sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Mycket nöjd, skulle rekommendera.
sålde sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Mycket serös och proffsigt engagerad. Kändes bra att ha henne att fråga. Mycket nöjd med hennes insats. Har berömt henne då jag pratat med grannar o vänner.
köpte sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Vi är riktigt nöjda! Proffsigt bemötande från början till slut. Kan starkt rekommendera!
sålde sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Mäklaren var korrekt, gjorde ett utomordentligt jobb och fick sålt vårt hus!
Vi är nöjda med alla stegen i processen. -
köpte sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
All nödvändig info för genomförande av affären har vi fått.
Bemötandet har varit vänligt och tillmötesgående. -
sålde sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Otroligt duktig, är så tacksam att jag fick Terese rekommenderad av en vän som själv hade fått hjälp av henne och var såpass nöjd.
10/10! -
sålde sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Terese är fantastisk! Professionell, trevligt och effektiv. Hon kan sitt jobb! Tack för grymt bra samarbete och lyckade resultat.
sålde sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Allt va toppen, snabb försäljning och alltid tillgänglig
Karolin var väldigt proffsig och vi kände ett varmt bemötande från henne. Tillgänglig när vi hade frågor och vid kontraktsskrivningen var hon till stor hjälp och förklarade steg för steg på ett pedagogisk sätt. Vi är väldigt nöjda!
köpte sitt hus med hjälp av Lena Enqvist en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Jätte smidigt och snabbt affär. Med tydlig kommunikation redan från början.
sålde sitt hus med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Mycket kompetent, ihärdig och enkel att kommunicera med, fick vårt hus sålt trots den svåra marknaden i dagsläget tack vare ihärdigt arbete. En bländande personlighet som är en fördel vid mäklaruppdrag , Terese skulle jag rekommendera till alla mina bekanta
sålde sin lägenhet med hjälp av Lena Enqvist en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Bra bemött
Höga förväntningar på en mäklare
Lena hade ett mycket gott engagemang för min försäljning,vilket jag uppskattar. Det var "drag" i henne -
sålde en tomt med hjälp av Terese Lindroth en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Hon är bra. Lätt att nå. Hon är lätt att prata och diskutera med.