Svara ganska fort, fick mycket information om huset med vissningen, snällt och får väldigt bra bemötande båda på visning och på hennes kontor, skulle säkert rekommendera henne till vänner och familj om dom vill sälja hus,
Fastighetsbyrån Hudiksvall
Här i Hudiksvall och Nordanstig är det trots rådande marknadsläge stor efterfrågan på bostäder. ! Alla typer av bostäder är eftertraktade och finns att tillgå. Ta kontakt med oss när du vill köpa eller sälja en bostad här i Hudiksvall. Vi träffas gärna på ett kostnadsfritt möte eller skriver upp dig i vårt spekulantregister,...
1370 omdömen om Fastighetsbyrån Hudiksvall
Sedan starten hos Reco 2013
Proffsig och gör mig som kund trygg i varje steg.
Pelle var trevlig och förtroendeingivande.
Mycket kunnig och trevlig mäklare.
Jag upplevde att han förstod vår situation och gjorde sitt yttersta för att vi skulle känna oss trygga i affären. Även om han representerade säljaren så fick jag känslan av att han brydde sig om oss som köpare också.
Trevligt bemötande! Tar reda på saker efter frågor. Noggrann med att ge tydlig information vid kontraktsskrivning. Förtroendeingivande.
Väldigt nöjda med Pelle. Har från start visat sig engagerad och hjälpt oss hela vägen till försäljning. Han har varit lyhörd och ett bra stöd i allt som varit nytt för oss, rekommenderar honom!
Framåt riktad och professionell. Väldigt lätt att ha och göra med och tydlig kommunikation.
Väldigt proffsig med en avslappnad utstrålning som fick mig som kund och köpare att känna mig trygg. Tydlig och vänlig samt snabb när det kommer till att svara på meddelanden och frågor. Rekommenderar starkt Mattias som mäklare.
Anna är väldigt professionell,förståndig och ser verkligen till att alla partner är glada och nöjda! En mäklare som man kan lita på från början till slut. Starkt rekommenderar!! Rätt man på rätt plats,kort sagt! Tusen tack Anna!
Väl mottagit och vi var helt nöjda med hur hon ordnade med försäljningen. Vi kan mycket väl rekommendera till andra än en ett stort tack.
Hej Björn, Fint att höra att ni känner er nöjda med hur jag hanterat er försäljning. Jag hoppas ni kommer trivas bra i ert nya boende. /Johanna
Stort förtroende för Johanna. Rekommenderar verkligen henne till alla som går i sälj/köp tankar. Snabb och smidig affär, professionellt bemötande på alla plan.
Moa Thyrén har varit mycket hjälpsam!
En otroligt kunnig trevlig Mäklare vi kan varmt rekommendera Mattias
Endast gott å säga om Johanna, proffsitionell, lyhörd, engagerad, lättsam och mkt kunnig, uppdaterad i vad som sker på bostadsmarknaden. Kände mig mkt trygg och lättad av att ta mig igenom "resan" med vår bostadsrätt tillsammans med en mäklare som Johanna vid min, sida.
Hej Lotta, Tack för din fina rekommendation. Härligt att höra att ni känt er trygga vid både ert köp och er försäljning. /Johanna
Bra kontakt och bra återkoppling. Proffisionellt bemötande.
Proffesionell, och lätt att ha med att göra
Jättetrevlig. Bra bemötande. Förtroendeingivande. Kan verkligen rekommendera henne.
Tack Yvonne för din fina rekommendation, det värmer att höra. /Johanna
Kunnig och hjälpte till med det vi behövde + lite till. Väldigt nöjd med Mattias!
Vi tycker att Johanna är mycket professionell, enkel att tala med och utstrålar stort förtroende. Vi är känner stor trygghet i denna fastighets affär. Med vänlig hälsning, från 2 nöjda kunder: Carola och Jonas Panes Hudiksvall
Hej Jonas och Carola, Tusen tack för er fina rekommendation och härligt att höra att ni känt er trygga vid ert köp. Ha de fint! /Johanna
Professionell och snabb handläggning av vår försäljning. Hjälpsam vid frågor som alla löstes smidigt. Rekommenderar varmt Johanna som mäklare. Bättre har inte gått att få. Tack.
Tack själv Per! Så roligt att jag fått hjälpa er med både köp och försäljning av era boenden. /Johanna
Jag tycker Pelle från första start varit lyhörd och verkligen anpassat sig efter våra behov och har varit ett bra stöd under hela köpet.Omtänksam och bra på alla sätt.
Pelle är en engagerad, lyhörd och proffsig mäklare. Tydlig i kommunikationen och flexibel när det behövdes. Vi kände oss trygga med honom genom hela affären.
Professionell, tydlig, trevlig och lyhörd.
Trevlig, proffsig och kunnig!
Petra gav ett väldigt professionellt bemötande och var ärlig och rak genom hela köpprocessen, vilket fick oss att känna oss trygga med köpet. Alla frågor besvarades sakligt och snabbt, och hon var tillgänglig för alla olika frågor man kan ha som förstagångsköpare av en villa. Jag kan starkt rekommendera Petra Weeraratne och kommer att kontakta henne nästa gång jag vill göra en bostadsaffär.
Lyssnar in säljaren, hjälpsam, tålmodig och kunnig.
Hej Linda, Stort tack för din fina rekommendation! Det gläder mig verkligen att du upplevde mig så och att du kände att jag lyssnade in dina behov som säljare. Mitt mål är alltid att skapa en trygg och smidig försäljningsprocess, så det betyder mycket att du uppskattade mitt arbete. Vänliga hälsningar, Johanna Nordholm
Bra o trevligt bemötande. Sakligt lätt förklarat hur processen går till steg för steg då man ska sälja ett hus. Lätt att kontakta v.b.vi hade bra dialog under processen.Skulle rekommendera Anna till andra kunder som vill köpa/sälja fastighet
Hon har inte varit delaktig i den här affären.
Tack Agneta! Nej då jag var på semester så fick ni min kollega Pelle istället, vilket jag vet gick minst lika bra :) /Johanna
Mycket proffsigt och trevligt bemötande under hela försäljningen, återkoppling och information i högsta klass. Mycket nöjd
Mattias är öppen, glad och lätt att nå. Han är både proffsig och omtänksam, och har ett stort mått av tålamod. Fokuserad och lugn, mycket sympatisk!
Ärlig, snabb, trovärdig, trevlig och kunnig
Lyhörd, ärlig, engagerad och tydlig
Hej Anna, Tusen tack för din fina rekommendation! Det betyder mycket att du upplevde mig som lyhörd, ärlig, engagerad och tydlig genom hela processen. Mitt mål är alltid att skapa trygghet och transparens för mina kunder, så det gläder mig att du kände just det.
Han är inlyssnande och kunnig samt håller en hög servicenivå.
Tillitsfull, ger bra återkoppling, kompetent
Jag är väldigt nöjd med Pelle som mäklare. Blev bemött på ett väldigt fint och bra sätt. Han var tydlig med informationen och kollade ofta med en hur man tänkte i t.ex. budgivningen mm.
Alltid vänligt bemötande. Återkommer utan dröjsmål och om någon information saknades, undersökte hon vidare samt återkopplade till mig som köpare.
Trevlig, tillmötesgående och serviceminded
Pelle är professionell och har ett mycket trevligt bemötande. Genom hela processen har han upplevts lugn och trygg. Kontinuerlig kontakt och snabb återkoppling. Vi är mycket nöjda.
Professionell och med full koll på marknaden!
Snabbt, vänligt och sakligt. Svaren kom och var precisa.
Jag ger högsta betyg till Petra Weeraratne och Fastighetsbyrån. Väldigt professionellt och allt gick så smidigt åt inför jag hade ångest inför.inför. Tack. Ulrika
Johanna har varit jättebra i sitt bemötande och förståelse i processen att sälja sitt hus. Stöttat och kommit med goda råd som hjälpt processen framåt. Jag har känt mig trygg hela vägen och alltid känt att jag kan ställa vilka frågor som helst och att hon har haft ett bra svar eller råd att ge. Kan varmt rekommendera Johanna till dig som går i tankar att sälja ditt hus.
Av Johanna vart vi Väldigt trevligt bemött och hon är väldigt förtroende ingivande, skulle mer än gärna rekomendera att köpa eller sälja via henne!
Då jag ej har för vana att anlita mäklare så är det min man Stellan Behmer som har och har haft mest kontakt med Pelle Lööf. Men helt OK tycker jag. Se Stellans omdöme.
Jag har begränsad erfarenhet av fastighetsmäklare, men tycker att Pelle Lööf har uppträtt helt ok och professionellt. Kan inte klaga på hans engagemang. Han har dessutom en "trevlig" framtoning. Vår fastighet blev dessutom såld, så då är det lätt att vara positiv.
Jag tycker att jag blev väldigt trevligt bemött och fick en ingående genomgång om köpet så jag är väldigt nöjd tycker att petra gjorde ett väldigt bra jobb
Trevligt bemötande. Lätt att få kontakt med. Återkopplar snabbt vid frågor och funderingar. Har lång erfarenhet vilket känns tryggt.
Vi hade egentligen inga förväntningar på bemötande eftersom man inte riktigt vet hur det går till vid lägenhetsköp. Vi har fått ett bra bemötande av Johanna från första mötet och hon har informerat oss om hur det går till steg för steg. Det har känts bra eftersom vi inte har erfarenhet av det här, så vår upplevelse av Johanna är positiv.
Stort tack för er fina rekommendation! Det betyder mycket att höra att ni har känt er trygga och väl informerade genom hela processen. Jag är glad att kunna hjälpa er steg för steg, särskilt när det är första gången ni köper lägenhet. Jag hoppas att allt går smidigt fram till inflyttningen och att ni kommer att trivas riktigt bra i ert nya hem. Hör gärna av er om ni har några frågor längs vägen. Vänliga hälsningar, Johanna Nordholm
Väldigt trevlig och kompetent mäklare
Stort tack för din fina rekommendation! Det värmer verkligen att höra att du upplever mig som både trevlig och kompetent – det är precis den känslan jag vill förmedla i varje affär. Jag ser fram emot att följa er resa fram till inflyttningen och hoppas att allt går smidigt. Hör gärna av dig om det dyker upp frågor längs vägen, jag finns här för er!