Johanna är inlyssnande, lugn och förklarar tydligt hur processen med försäljningen kommer att bli. Återkommer med rapporter som utlovats och har ett bra bemötande. Vi förväntade oss god kunskap om den lokala marknaden. En realistisk plan för försäljningen och driv i processen. Johanna presenterade vid första mötet en tydlig plan över vad vi kunde förvänta oss. Hennes bedömning har visat sig vara riktig och vi har varit trygga med hur hon skötte uppdraget. Vi kan absolut rekommendera henne.
Fastighetsbyrån Hudiksvall
Här i Hudiksvall och Nordanstig är det trots rådande marknadsläge stor efterfrågan på bostäder. ! Alla typer av bostäder är eftertraktade och finns att tillgå. Ta kontakt med oss när du vill köpa eller sälja en bostad här i Hudiksvall. Vi träffas gärna på ett kostnadsfritt möte eller skriver upp dig i vårt spekulantregister,...
1396 omdömen om Fastighetsbyrån Hudiksvall
Sedan starten hos Reco 2013
Mattias är pålitlig och erfaren. Man kan lugnt lägga affären i hans händer. Allt flöt på väldigt smidigt och avslutades på bästa sätt.
Hon hade satt sig in i det hon sålde och mejlade så mycket info som var till stor hjälp inför husköpet. En mycket insatt och proffsig mäklare.
Mattias är skicklig, aktiv, hjälpsam och väldigt trevlig. Känns äkta och mån om mig som person och kund. Höll mig uppdaterad efter första visning, höll projektet gående tills jag kunde komma på min visning och köpprocessen igenom. Fick bra råd om avtalsskrivningen eftersom jag inte kunde vara på plats. Lätt att få telefonkontakt för olika förfrågningar och ringer alltid tillbaka. Mattias är en god representant för Fastighetsbyrån! 2026.05.14 Marina Udén
Jag rekommenderar Petra varmt. Jag har skrivit två kontrakt med henne och skulle köpa eller sälja alla framtida fastigheter genom henne också.
Hon var professionell, snabb och mycket hjälpsam genom hela processen. Jag fick tydlig information, snabb återkoppling och ett tryggt bemötande. Hon var lätt att få kontakt med och gjorde försäljningen smidig.
Mycket professionell och ett fint bemötande. Kommer verkligen att rekommendera både henne och Fastighetsbyrån till vänner och bekanta som är i sälj/ köp tankar
Vi är mycket nöjd med mäklare Johanna N. Adekvat och lugnt arbetssätt vilket gav ett gott bemötande.
Jag har anlitat Johanna och teamet Fastighetsbyrån Hudiksvall för samtliga privata försäljningar av villa, sommarhus och bostadsrätt - alltid professionellt bemötande och hantering, och snabbt, trevligt, okomplicerat och tydligt hanterat - från start till slut. Fastighetsbyrån kommer därför alltid att vara mitt förstahandsval av försäljning oavsett fastighetsobjekt.
Vi tycker att Petra har varit mycket kunnig, påläst och professionell genom hela vår köpprocess! Dessutom är hon en varm och jordnära person. Vi rekommenderar varmt Petra vidare till andra!
Proffsigt bemötande och snabba svar. Pelle har bra koll på marknaden och vet vad han snackar om. Vi är väldigt nöjda!
Otroligt engagerad och pålitligt! Bra kundservice och duktig på återkoppling! Rekommenderar verkligen Pelle!
Kändes trygt och bra att förklara och behjälplig
Trevlig och kunnig Mäklare. Fick bra förtroende för Pelle.
Trevligt bemötande. Snabb återkoppling och känns engagerad!!
Vi blev proffsigt bemött. Vi förstår att marknaden har varit trög, vi trodde att mäklare gjorde mera aktiva "grepp", typ lokala annonser m m. Vi är mycket nöjda med genomförandet av köpet
Vi har haft ett mycket bra samarbete med Petra under en längre tid. Vårt hus sticker ut i det högre segmentet på marknaden och därmed har försäljningen dragit ut på tiden. Detta innebär att vi också har fått tid att lärt känna Petra och hur hon jobbar. Från dag ett har vi känt ett stort förtroende för att arbeta tillsammans. Hennes professionella och positiva attityd mot oss har gjort oss helt trygga med att våra spekulanter har upplevt samma sak. Petra har alltid agerat väldigt snabbt på frågor från oss och spekulanter....
Fick redan första gången vi träffades ett mycket positivt intryck av Mikaela. Vi hade ett fint första möte och ett ” bra” samtal. Lätt att samtala och hon förklarade på ett lätt och tydligt sätt om vad som ” händer” vid en försäljning.Hur rutinerna , förloppet ser ut. Det finns en viss oro man ska sälja ett ” hem” men när man ,som jag , får ett mycket professionellt bemötande , ges tydlig o saklig information så skapar det en trygghet. Har under hela tiden fått uppdaterad information vid förändringar och Mikaela har...
Enkel och lättsam mäklare. Inga konstigheter, bra svar vid frågor om aktuell bostad etc.
Otroligt rak och professionell. Håller vad hon lovar och jobbar hårt för sina kunder.
På ett trevligt och kunnigt bemötande.
Mattias lotsade mig genom lägenhetsköpet på ett lugnt och trevligt sätt, svarade ärligt på mina frågor och hade precis all kunskap man behöver (men själv saknar) vid den här typen av affärer! Rekommenderas varmt!
Jag är så tacksam för all hjälp jag fick av Johanna, en hjälp långt utöver förväntan! Dessutom ett lugnt och trevligt bemötande under hela processen med både köp och försäljning av lägenhet! Rekommenderas varmt!
Lyhörd alltid tillmötesgående och trevlig.
Tack snälla för ett fint omdöme! Det gläder mig verkligen att ni kände er lyssnad på och väl bemött – det är precis så jag vill att en bostadsaffär ska upplevas. Det har varit ett nöje att få hjälpa till, och jag uppskattar verkligen förtroendet. /Mikaela
Trevligt bemötande, lyhörd för hur jag resonerar ang. objektet, bra förslag som tyder på yrkeskunnande samt stort engagemang i att få objektet sålt.
Alltid ett trevligt och glatt bemötande. Vi satte upp en långsiktig plan som till slut gick i lås trots en trög marknad. Kontakten har fungerat bra även om jag har befunnit mig på distans från Hudiksvall.
Svara ganska fort, fick mycket information om huset med vissningen, snällt och får väldigt bra bemötande båda på visning och på hennes kontor, skulle säkert rekommendera henne till vänner och familj om dom vill sälja hus,
Proffsig och gör mig som kund trygg i varje steg.
Pelle var trevlig och förtroendeingivande.
Mycket kunnig och trevlig mäklare.
Jag upplevde att han förstod vår situation och gjorde sitt yttersta för att vi skulle känna oss trygga i affären. Även om han representerade säljaren så fick jag känslan av att han brydde sig om oss som köpare också.
Trevligt bemötande! Tar reda på saker efter frågor. Noggrann med att ge tydlig information vid kontraktsskrivning. Förtroendeingivande.
Väldigt nöjda med Pelle. Har från start visat sig engagerad och hjälpt oss hela vägen till försäljning. Han har varit lyhörd och ett bra stöd i allt som varit nytt för oss, rekommenderar honom!
Framåt riktad och professionell. Väldigt lätt att ha och göra med och tydlig kommunikation.
Väldigt proffsig med en avslappnad utstrålning som fick mig som kund och köpare att känna mig trygg. Tydlig och vänlig samt snabb när det kommer till att svara på meddelanden och frågor. Rekommenderar starkt Mattias som mäklare.
Anna är väldigt professionell,förståndig och ser verkligen till att alla partner är glada och nöjda! En mäklare som man kan lita på från början till slut. Starkt rekommenderar!! Rätt man på rätt plats,kort sagt! Tusen tack Anna!
Väl mottagit och vi var helt nöjda med hur hon ordnade med försäljningen. Vi kan mycket väl rekommendera till andra än en ett stort tack.
Hej Björn, Fint att höra att ni känner er nöjda med hur jag hanterat er försäljning. Jag hoppas ni kommer trivas bra i ert nya boende. /Johanna
Stort förtroende för Johanna. Rekommenderar verkligen henne till alla som går i sälj/köp tankar. Snabb och smidig affär, professionellt bemötande på alla plan.
Moa Thyrén har varit mycket hjälpsam!
En otroligt kunnig trevlig Mäklare vi kan varmt rekommendera Mattias
Endast gott å säga om Johanna, proffsitionell, lyhörd, engagerad, lättsam och mkt kunnig, uppdaterad i vad som sker på bostadsmarknaden. Kände mig mkt trygg och lättad av att ta mig igenom "resan" med vår bostadsrätt tillsammans med en mäklare som Johanna vid min, sida.
Hej Lotta, Tack för din fina rekommendation. Härligt att höra att ni känt er trygga vid både ert köp och er försäljning. /Johanna
Bra kontakt och bra återkoppling. Proffisionellt bemötande.
Proffesionell, och lätt att ha med att göra
Jättetrevlig. Bra bemötande. Förtroendeingivande. Kan verkligen rekommendera henne.
Tack Yvonne för din fina rekommendation, det värmer att höra. /Johanna
Kunnig och hjälpte till med det vi behövde + lite till. Väldigt nöjd med Mattias!
Vi tycker att Johanna är mycket professionell, enkel att tala med och utstrålar stort förtroende. Vi är känner stor trygghet i denna fastighets affär. Med vänlig hälsning, från 2 nöjda kunder: Carola och Jonas Panes Hudiksvall
Hej Jonas och Carola, Tusen tack för er fina rekommendation och härligt att höra att ni känt er trygga vid ert köp. Ha de fint! /Johanna
Professionell och snabb handläggning av vår försäljning. Hjälpsam vid frågor som alla löstes smidigt. Rekommenderar varmt Johanna som mäklare. Bättre har inte gått att få. Tack.
Tack själv Per! Så roligt att jag fått hjälpa er med både köp och försäljning av era boenden. /Johanna
Jag tycker Pelle från första start varit lyhörd och verkligen anpassat sig efter våra behov och har varit ett bra stöd under hela köpet.Omtänksam och bra på alla sätt.
Pelle är en engagerad, lyhörd och proffsig mäklare. Tydlig i kommunikationen och flexibel när det behövdes. Vi kände oss trygga med honom genom hela affären.
Professionell, tydlig, trevlig och lyhörd.