Snabb å vänlig. Fick till kontrakt relativt snabbt. Kände nog båda två att lägenheten hade potential men läget var inte det bästa utsiktmässigt sett. Inga större problem för mig som ser lägenheten som en språngbräda till något bättre om några år. Peter
Fastighetsbyrån Nacka
Din lokala mäklare i Nacka – med hjärtat i området sedan 90-talet Letar du efter en erfaren mäklare i Nacka? Vi har varit verksamma här sedan 1990-talet och är idag en av kommunens mest anlitade mäklarbyråer, med hundratals bostadsaffärer varje år. Vår långa erfarenhet, djupa lokalkännedom och starka engagemang gör att vi kan...
1686 omdömen om Fastighetsbyrån Nacka
Sedan starten hos Reco 2013
Vi är supernöjda med Charlotte Folin Hällgren på Fastighetsbyrån i Nacka! Väldigt trevlig, hjälpsam och lätt att prata med. Genom hela bostadsaffären har hon varit professionell, engagerad och gett oss ett fantastiskt stöd. Vi kände oss trygga hela vägen och kan varmt rekommendera henne!
En utmärkt yrkesperson, han är noggrann och ansvarsfull i sitt arbete. Jag rekommenderar honom starkt till alla som behöver hjälp med att sälja fastigheter. Hälsingar Henadzi
Professionell, tillmötesgående, behjälplig, trevlig och vacker. (Hoppas jag är anonym).
Jag är mycket tacksam mot Neda Kusic för hennes professionalism. Uppmärksam på klienter och ett bra resultat med försäljningen av lägenheten. Iryna
Daniel är en mycket trevlig och kunnig mäklare, han har varit engagerad genom hela affären. Kan verkligen rekommendera.
Supernöjda med Neda som mäklare!
Professionell, tydlig och engagerad mäklare. Mycket kontakter och kunnskap till området som hjälpte till att våran försäljning gick fort och smidigt med hjälp av Neda som mäklare. Trevlig och enkel att kommunicera med. Smidigt att följa processen under försäljningen och uppdateringar. Varma rekommendationer.
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare Neda och ger henne 5 av 5 stjärnor! Genom hela processen har kommunikationen varit snabb, tydlig och professionell. Alltid trevlig. Alla våra frågor har besvarats snabbt, och eventuella frågetecken har alltid lösts på ett tryggt och smidigt sätt. Vi uppskattade särskilt den tydliga strukturen och att vi hela tiden visste vad nästa steg var. Det gjorde hela försäljningsprocessen enkel och stressfri. Vi kan varmt rekommendera Neda till alla som söker en engagerad, lyhörd och professionellt bemötande samt som får ihop affären utan några konstigheter!
Neda är en trevlig, engagerad mäklare.
Väldigt energisk och duktig (Fyller på så det blir 30 tecken…)
Vill du få bostad såld så är hon den du ska ha.
Väldigt hjälpsam och proffesionell med att lösa mitt boende!
Vi är jätte nöjda med Neda Kusic som vår Mäklare när vi sålde vårt radhus. Hela processen gick snabbt och smidigt och vi uppskattade verkligen Nedas driv och framåtanda för att göra affären så bra som möjligt för alla parter. Det kändes tryggt att det var just hon som sålde för oss. Hennes personlighet och energi, med inställning av att inte nöja sig -kände vi att vi kunde inte ha fått en bättre upplevelse och försäljning av vårt hus. Tack för det Neda! Vi kan starkt rekommendera Neda som mäklare vid försäljning.
Jag är så otroligt glad att jag valde Charlotte som min mäklare! Från första stund lyssnade hon verkligen på vad jag ville och förstod vad som var viktigt för mig. Hon är väldigt serviceinriktad, trevlig och engagerad, men samtidigt rak och tydlig i sin kommunikation – något jag verkligen uppskattar. Det som imponerade mest på mig var hennes engagemang. Hon gjorde så mycket mer än att bara lägga ut en annons. Hon var verkligen aktiv i att hitta rätt kunder och gjorde sitt yttersta för att sälja min lägenhet. Jag hade haft...
Charlotte är snabb och effektiv. Alltid lika trevlig, vänlig och hjälpsam!
Hej Neda är en kunnig, trevlig och saklig mäklare. Med vänlig hälsning Seppo Aula
Proffsig, trevlig! Rekomenderas.
Lia var lätt att hålla kontakt med och var en engagerad och hjälpsam mäklare.
Professionell, effektiv, lyhörd och hjälpsam.
Hon var engagerad, Snabb på att återkoppla. Skapade ett enormt förtroende Kan varmt rekommendera Wilma
Trevlig. Lagom mycket info.
En mycket trevlig och tydlig mäklare som man känner stor tillit till. Kommunicerar på ett effektivt sätt och guidar en genom hela processen. Genomgående en mycket bra säljupplevelse att anlita honom!
Bra och trevlig mäklare som gav snabb hjälp och återkopplade vid eventuella frågor med tydliga svar! Viktor var flexibel och hjälpte oss vid vårt lägenhetsköp.
Tycker han gjorde sitt jobb på ett bra och proffsigt sätt
Hon är riktigt bra. En social dynamo. Jag hade absolut valt henne
Snabb försäljning till önskat pris. Så bra man kan önska.
Charlotte har på ett mycket trevligt, kunnigt och engagerande sätt bemött och hjälpt mig vid försäljningen av min lgh på Sickla strand 75. Vi kommer att ha fortsatt kontakt då hon informerat mig om att hon kan vara behjälplig vad det gäller uppgifter som ska in till skatteverket inför kommande deklaration, vilket är uppskattat.
Lia Björk har varit engagerad, lugn och professionell genom hela försäljningsprocessen. Hennes sätt att arbeta passar perfekt för uppdraget som mäklare. Trots sin unga ålder visar hon stor kompetens och har god potential att fortsätta utvecklas inom yrket. Jag är mycket nöjd med hennes arbete och ger henne högsta betyg för försäljningen av min fastighet.
Mycket pålitlig och förtroendeingivande.
Väldigt hängiven och proffsig. Gjorde ett bra jobb för oss😄
Great service and good communication
Neda skötte allt perfekt från fotografering till försäljning!
Effektiv, josefri, varm och rolig. Väldigt enkel affär där alla blev nöjda.
Proffsig, tydlig och ett härligt engagemang
Vi är verkligen supernöjda med vår mäklare Amir! Hela processen, från planering och fotografering till visning, budgivning och försäljning, har varit otroligt smidig och professionell. Vi har känt oss trygga och väl omhändertagna hela vägen, med bra kommunikation och ett stort engagemang. Kan varmt rekommendera!
Jag kan varmt rekommendera Neda! Vi hade kontakt ganska länge innan jag hittade mitt nya boende och ens var redo att sälja. Under hela den tiden var hon otroligt tålmodig och ett grymt bollplank. När vi väl tryckte på knappen var försäljningsprocessen super smidig. Hon var lyhörd, snabb på att svara och höll mig uppdaterad hela vägen. Proffsig och trygg från början till slut!
Bra o trygg genom hela köpet.
Vi är mycket nöjda med Lia Björk som mäklare. Hon är trevlig, professionell och engagerad, med ett tryggt bemötande genom hela processen. Vi har både köpt bostad genom henne och anlitat henne för att sälja vår lägenhet. Vi kan varmt rekommendera Lia!
Jätte trevlig och noggrann och hjälpsam. Samt tydlig så man får med all information.
Inlyssnande samtidigt som hon guidade bra i processen att sälja vår lägenhet. Trevlig och enkel att komma överens med. Gjorde ett mycket bra jobb i att hitta rätt köpare.
Väldigt bra i hela processen. Rekommenderar!
Neda var väldigt lyhörd och hjälpte oss utöver vad man kan förvänta sig genom hela processen!
Även om affären inte är helt genomförd annu så har processen hittills varit mycket smidig med Daniel Eriksson. Återkommer när vi kommit till slutfasen!
Neda var för oss en exceptionell mäklare att ha. Om än vi redan hade höga förväntningar efter att ha träffat henne första gången så överträffade hon dessa förväntningar med råge. Vi är glada att vi anlitade henne och skulle rekommendera henne till alla som ska sälja i Stockholmsområdet.
Agerade snabbt när det blev dags för oss, vi har haft kontakt under ett par år och när vi var redo och behövde sälja snabbt så löste han det och vi gick i mål långt innan vår deadline. Dessvärre fick vi lite lägre än värdering men utifrån förutsättningarna är vi nöjda. Rekommenderas absolut.
Vi kan varmt rekommendera Neda! Från första kontakten till avslutad affär har kommunikationen varit toppen. Neda höll oss uppdaterade, vi fick snabba svar på våra frågor och kände oss trygga genom hela processen. Det som verkligen utmärker sig är hennes förmåga att lyssna på våra behov, vara flexibel och agera snabbt när situationen krävde det. Engagemanget, drivkraften och den personliga servicen överträffade våra förväntningar. Neda sålde lägenheten snabbt och till ett pris som vi är väldigt nöjda med, utan att vi ens behövde betala för i annonsering på Hemnet.
Lia har varit ett stort stöd genom hela processen – professionell, tillmötesgående och flexibel. Jag har känt mig trygg genom hela affären och kommunikationen har varit smidig, oavsett om det varit via telefon, sms eller mejl. Väldigt nöjd som köpare och kan varmt rekommendera Lia!
Professionell, engagerad och framför allt väldigt hjälpsam genom hela processen. Alltid snabb på att svara och såg till att allt kändes tryggt och smidigt. Kan varmt rekommendera!
Att ha Charlotte som mäklare kändes tryggt från början till slut. Charlotte gav ett jättebra intryck från första mötet, ordningssam, påläst och hade bra förslag på hur vi skulle lägga upp försäljningen. Vår lägenhet såldes snabbt efter en förhandsvisning och till ett pris över förväntan. Charlotte flyttade dessutom sin semester för att avsluta affären. Vi är jättenöjda med Charlotte som mäklare och skulle verkligen rekommendera henne till andra.