Fönstex

Västberga Allé 1, 126 30 Hägersten — Visa karta

5.0 i betyg av 2 rekommendationer
Välkommen till Fönstex – experter på energieffektiva fönster och dörrar.

Vi erbjuder en helhetslösning där vi mäter upp, tillverkar, levererar och installerar standard- och specialanpassade fönster och dörrar. De material vi jobbar med är trä, trä med aluminium samt PVC och vi har korta leveranstider på 10-20 dagar.

Våra energieffektiva fönster och dörrar håller högsta kvalité till överkomliga priser. Inga projekt är för stora för oss och vi tillverkar gärna speciallösningar enligt dina specifika önskemål.
Stängt just nu
Mån-Fre: 09:00-17:00
Lör-Sön: Stängt
 

Läs vad 2 kunder tycker om Fönstex

 • Linda Å
  Linda Å skrev om Fönstex
  Vi beställde 5 stycken stora 3-glasfönster med allmogeprofil, specialbeställda spröjs och med aluminiumutsida. Beställningen gick smidigt och säljaren på Fönstex var mycket noga med att alla detaljer skulle bli rätt. Fönstren kom 2 veckor efter beställning, levererades av en lastbil direkt från fabrik, väl förpackade och vi fick hjälp att ställa dem på en bra plats på tomten. Vi har ett befintligt SP-fönster och ett från Fönstex i köket, det är svårt att se någon större skillnad på dem fast det ena kostade dubbelt så mycket. Vi är mycket nöjda med våra fönster från Fönstex!
  gillar detta
 • Arthur D
  Arthur D skrev om Fönstex
  Ett företag med stort engagemang och bra priser. Offererar inom 24 timmar. Levererar fönster & dörrar inom 2 veckor. Montörer kommer med kort varsel.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Västberga Allé 1, 126 30 Hägersten
Kategorier