Övrigt i Göteborg

515 rekommenderade övriga företag i Göteborg kommun

• lukas a
    lukas a: En underbar instutition. Här händer det senaste inom bygg och miljöteknik. Trevliga professorer.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Göteborg?

• Olle L
    Olle L: Denna förening har hand om båtarna i Vrångö Hamn. För några års sedan invigdes den nya hamnen av Kung Carl XVI Gustav. Trevlig föreing som går med hamnavgift till alla båtar som ligger i hamnen på sommaren. Inte jobbar här men gick med en kompis en gång på hamnavgiftsindrivning. Mycket trevligt eftersom man då och då blev nerbjuden i båtarna på en liten hutt.
    Jessica L
    Jessica L: Alltid trevlig personal och instruktörer, väldigt hjälpsamma och ödmjuka. Stämningen är hög och man blir peppad av de andra som tränar. Man kan alltid vara precis som man är och alla åldrar tränar vilket gör att klimatet är bra. Prisvärt för alla pass man har möjlighet att gå på samt att kortet gäller i alla centrala Friskis lokaler. Dom har även försäljning av träningskläder och fik med lite mer hälsosamma snacks och dylikt. Dom tar även kort.
  • Max W
    Max W: Riktigt bra service och trevlig personal. Fick hjälp nästan direkt. När jag förklarade att jag var ute efter stora kräftor gick han på eget imitativ och letade upp några riktigt stora som han precis fått, fick även en hink för att slippa slask i bilen. Kräftorna var som humrar, inte prismässigt men till storleken.
    Linda L
    Linda L: KANONBRA finns allt man behöver och lite till. Rekomenderas varmt.
    Philip A
    Philip A: Vid ytterst få tillfällen under min livslängd så har jag blivit berusad på sådant vis att jag inte mindes hela kvällen/natten. Men det jag drar mig till minnes var att det ändå var gemytligt. Personalen var till belåtenhet.
    Maja L
    Maja L: Snabba leveranser och hållbara lappar som tvätt efter tvätt både sitter kvar på barnens plagg samt behåller texten synlig! Ett lite större utbud på de tryckta etiketterna skulle vara roligt, men i övrigt helt nöjd kund sedan flera år tillbaka!
    KRISTOFFER S
    KRISTOFFER S: En bra investering för säljföretaget. Har varit kund i 5 år och fick tyvärr en konflikt med företaget vid uppsägningen angående otydliga regler om automatisk förlängning. Alla befintliga samt nya kunder kommer nu få nya tydligare avtal. Ett seriöst företag som tar sitt ansvar om något blir fel.
    christina w
    christina w: Bästa guldsmeden i Göteborg
    Gabriel T
    Gabriel T: Trevlig och uppmärksam personal redan vid dörren. Maten överträffade mina förväntningar. Älskar svensk husman. Perfekt bakgrundsmusik, trevlig och glad servitris och mysig miljö. Inte så dyrt, verkligen prisvärt. God mat (speciellt Biff Rydberg), gott vin och härlig personal. Kommer att definitivt äta där igen nästa gång jag är i Göteborg.
    Clara D
    Clara D: Kan varmt rekommendera denna salong!.. härlig stämning med ett stort kunnande Å möcke passion!!.. Clara.
    Hanna K
    Hanna K: TryckETT är ett mycket proffsigt och smidigt tryckeri. Trevlig och hjälpsam personal och väldigt service minded. Bra och konkurrenskraftiga priser. Ger bra råd om var och hur trycken ska placeras för att det ska bli bra. Vi har verkligen varit jättenöjda med allt vi har tryckt!
    Max R
    Max R: Grillat ÄR godast! Förstår inte varför folk väljer att äta på andra hamburgerställen än burger king. Just denna restaurang är fräsch och inbjudande, och dessutom ligger den i nära anslutning till bussarna.
    Waralee F
    Waralee F:
    Lena
    Lena: Mycket god pasta. Spenatrullen är underbar. Rekommenderas varmt
  • Päivi L
    Päivi L:
    Niklas G
    Niklas G: Riktigt god mat och med bra priser! Ett stående erbjudande på oxfilé för 89 kr och öl för 29 kr gör denna uteservering perfekt för varma sommarkvällar! Undvik fatcidern som till 80% består av is.
    Emma  C
    Emma C: Great Show! Förra året, haft en hel del. Väntar på årets event!
    Mathias R
    Mathias R: SelfKraft har ett utmärkt kundbemötande och jobbar flitigt med stort initiativ förmåga. . De anstälda är självgående med inriktning på Grovarbetare men utför även vissa arbetsmoment med gott reultat. Jag uppfattar Selfkraft som seriösa och kan varmt rekomendera dom.
  • Stefan G
    Stefan G: Trevlig teater som ofta erbjuder spännande uppsättningar. Inte minst deras gästspel!
  • 2.8
    6 omdömen
  • 3.3
    3 omdömen
    Torbjörn H
    Torbjörn H: Besökt Golden Days både över lunch och kvällstid flertalet gånger. Rekommenderas varmt. Trevligt bemötande och självklart god mat. Julbordet överträffade våra förväntningar. Vänliga hälsningar www.west-tech.se
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Göteborg?

• 3.3
    3 omdömen