Byggstäd i Skåne

Vellinge  (1 st)

Topp 25 byggstädare i Skåne

• Albex Moving AB

1,121 valoraciones
    Välkommen till Albex Moving AB!
    Malin A
    Malin A: Vi anlitade Albex Moving för flytthjälp från Halmstad till Göteborg. Vi är supernöjda. Mycket proffsiga män som var snabba, effektiva och tog hand om våra saker varsamt och tryggt. Trots 5 trappor med pytteliten hiss gjorde de flytten till ett nöje!! Betyg 10 av 10 från oss!! 🌟👏💪
  • Hemrex AB

2,393 valoraciones
    Vi hjälper dig i vardagen.
    Gullie G
    Gullie G: Köpte prova på städning blev helt till mln belåtenhet Vi kommer att ta kontatakta hemrex igen. Fullt belåtna
  • 858 valoraciones
    Anita M
    Anita M: Vi valde företaget efter en runda med offertförfrågningar. Fyra trevliga killar gjorde sitt bästa att flytta vårt bohag varsamt och snabbt.
  • AlexRo Service

211 valoraciones
    Varmt välkommen till AlexRo Service!
    Marie D
    Marie D: Städtjänst. Proffsiga. Snabb respons. Bra utfört arbete. Lätt att kontakta o få svar. Toppen. Rekommendar varmt
  • Arrita Städfirma AB

84 valoraciones
    Atia A
    Atia A: Jag behövde hjälp med flyttstädning och fick snabbt svar. Allt gick smidigt till och resultatet blev en bra och professionell städning. Jag är tacksam för den snabba hjälpen och för ett rent och bra jobb från teamet!
  • Effektstäd

75 valoraciones
    Effektstäd är en erfaren städfirma i Malmö med över 40 år i branschen, specialiserad på hemstädning, kontorsstädning och trappstädning. Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för privatpersoner, föret...
    May M
    May M: Ett företag som gör skäl för namnet. . Den trevliga personalen gjorde allt för att resultatet skulle bli utmärkt. Kan verkligen rekommendera.
  • GREDOX AB

122 valoraciones
    Ieva S
    Ieva S: Gredox har ansvarat för städning av vårt semesterhus som hyrs ut via airbnb under några års tid nu. Bättre firma kan vi inte få. Gredox personal är mycket kunnig, noggrann, ansvarsfull och alltid trevlig. Huset vi hyr ut är stort både ute och inne med många rum och vi har mycket höga krav på städning av boendet mellan gäster. Gredox klarar städningen galant. Vi får många svar från våra gäster att huset är så fint och välstädat. När man hyr ut hus via airbnb uppkommer det en hel del oväntade situationer mellan in- och utcheckningar. Varje gång det har uppkommit något har Gredox personal tagit stort ansvar och hjälpt till att lösa situationer på bästa sätt. Vi har mycket stort förtroende för Gredox och är så otroligt glada och nöjda att vi har möjlighet att samarbeta med de. Är ni ute efter en städfirma som är kunnig, ansvarsfull, otroligt trevlig och noggrann - då är Gredox givna valet. Vi ger de högsta betyget! Stefan och Ieva Andersson
  • All Städ Malmö AB

241 valoraciones
    Maria L
    Maria L: Mycket tillmötesgående, duktig, vänlig, proffsig personal. Vi är supernöjda!
  • Farmartjänst Österlen

76 valoraciones
    Per-Arne L
    Per-Arne L: Utförde ett bra jobb på vår fastighet..
  • Bli Städ AB

55 valoraciones
    Malin O
    Malin O: Mycket duktiga och noggranna. Vi är väldigt nöjda med deras tjänster.
  • Cleanlux AB

93 valoraciones
    Agnetha D
    Agnetha D: Jag har vid två tillfällen anlitat Cleanlux vid flyttstädning. Båda gångerna har jag fått med beröm godkänt av personerna som utfört besiktningen. Vänlig i kontakten och perfekt utfört jobb. Rekommenderas varmt!
  • Boka prisvärd och noggrann städtjänst med Garanti! Ett miljömedvetet företag som underlättar din vardag.
    Anna-Karin V
    Anna-Karin V: Oerhört trevligt och proffsigt bemötande. Lösningsorienterade och bra kommunikation. Rekommenderas varmt!
  • 3LUX

42 valoraciones
    Ida T
    Ida T: Proffsiga, välplanerat och fint städat. Väldigt nöjd. Rekommenderar detta företag vidare till andra.
  • Five Star Städ i Skåne AB

32 valoraciones
    Agneta B
    Agneta B: Noggranna omtänksamma och trevliga.
  • 53 valoraciones
    Dick M
    Dick M: Vår trogna underleverantör av städtjänster. Alltid positiv med ett leende på läpparna som gör jobbet med bravur.
  • 93 valoraciones
    Christoffer L
    Christoffer L: Alltid trevligt. Noga, mycket bra resultat. Ser vad som behövs göra. Är jätte nöjd. Rekommenderar verkligen.
  • 95 valoraciones
    Kenth A
    Kenth A: Bra. Inget att klaga på.Ett litet men. Att kommunicera med vår städerska är svårt . Ingen klagan på hennes arbetsutförande.
  • 110 valoraciones
    Mersala H
    Mersala H: Personalen är väldigt duktiga och försiktiga.
  • 35 valoraciones
    CHARLOTTE S
    CHARLOTTE S: Trevligt bemötande och bra städat! Punktliga och enkla att samarbeta med!
  • 85 valoraciones
    Britt B
    Britt B: Städningen fungerar utmärkt med Gabriella.
  • 27 valoraciones
    JOHAN L
    JOHAN L: Effektiv och kompetent flyttstädning. Förträfflig resultat. Kan rekommenderas till alla och envar!
  • 14 valoraciones
    Jurica C