Frisör på Södermalm

69 rekommenderade frisörer på Södermalm, Stockholm

Är du på Södermalm och letar efter en bra frisör? Oavsett om du är kring Nytorget, Götgatsbacken, Mariatorget, Zinkensdamm eller Hornstull ska vi hjälpa dig att hitta en salong som passar dina önskemål. Här på Reco.se kan du söka efter frisörer i ditt område och läsa om tidigare kunders erfarenheter, allt för att underlätta inför ditt val av frisör. Målet är att du ska hitta en frisörsalong du trivs med och som förstår hur du vill att ditt hår ska se ut. Du ska gå därifrån med en snygg frisyr och ett leende på läpparna. Varje gång.

Läs mer »
    Helin
    Helin: stans bästa frisörer blir lika nöjd varje gång.. dessutom så fixar jag naglar och extensions där, super trevlig personal och god kaffe har dom oxå.
  • Driver du frisörsalong i Södermalm?

• 3 omdömen
    Johannes S
    Johannes S: Väldigt trevligt bemötande och kunniga frisörer med god erfarenhet kommer garanterat tillbaka ....Gillar verkligen sitt yrke och gör ett grymt jobb jättenöjd med min frisyr tack så mkt
  • 6 omdömen
    Owe W
    Owe W: Har varit kund hos Salong Söderport i flera år nu, gått från ”man-bun” till kort och har alltid känt mig trygg i deras händer. Lyhörda, innovativa och alltid uppdaterade. Lovisa och Spiros får ett hedersomnämnande, ni är helt magiska!!
  • 9 omdömen
    Cecilia H
    Cecilia H: Ringde från gatan för att se om de hade tidstraxt innan stängning och de sa att jag kunde komma om jag kunde komma snabbt. Sagt och gjort, jag gick in och fick sätta mig och togs om hand av en äldre iransk kvinna som "rättade till" vad en tidigare frisör klippt. Jag gick därifrån och var för första gången supernöjd med att hon klippt mig så jämnt och fint trots att jag hade en felklippt uppklippning. Nu några veckor senare känns mina toppar fortfarande fina. Det enda minus jag kunde säga precis efteråt var att jag inte räknat med att det skulle kosta mer än hos deras konkurrenter på samma gata och i närheten. Jag är ändå nöjd och kommer att fortsätta besöka denna salong.
    Bjorn d
    Bjorn d: Riktigt personlig salong - stor fan av Mona som ar proffsig, mycket trevlig och klipper bra
  • Anette N
    Anette N: En mycket trivsam och bra salong! Fräscht och fint, trevligt och omtänksamt bemötande. Rita gjorde mig inte bara fin i håret utan glad hela dagen.
    MONICA J
    MONICA J: Mycket bra frisörer, bra priser för stamkunder. Trevligt och personligt bemötande! Alltid nöjd där!
    Marianne V
    Marianne V: Ansiktsbehandling jag blev mkt bra bemött och väl omhändertagen
  • 1 omdöme
  • Driver du frisörsalong i Södermalm?

Frisör på Södermalm