Kakel i Stockholms län

Topp 25 kakelaffärer i Stockholms län

• Qviberg Bygg & Design AB

58 opinions
    Robert V
    Robert V: Mycket smidig! Detta tack vare en tydlig kommunikation genom hela projektet. Allt var klart i tid och städat o snyggt. Det blev bättre än förväntat. //Ekeröväsby samfällighetsförening
  • EKLÖWS BYGGTEAM AB

91 opinions
    Välkommen till Eklöws Byggteam - Vi utför allt från mindre renoveringar till större husbyggen, såväl som plattsättning som mattläggning.
    Hans Peter L
    Hans Peter L: Mycket bra genomfört med goda idéer och ett mycket gott kvalitativt utfört arbete och i tid Genomgående trevliga och sociala medarbetare som uppfyller alla våra önskemål på att finna bra och snygga lösningar. Dessutom mycket bra på att städa upp på arbetsplatsen! Vilket vi uppskattar. Mycket nöjda men kanske inte billigast... Men hellre 100% kvalitet än ett lägsta pris! Använder mycket gärna Eklöws igen Hans-Peter
  • 32 opinions
    Anna-kari K
    Anna-kari K: Vi fick hjälp med att reparera och mura om vår grundplatta under huset. Vi fick snabbt svar, besök med underökning och efter det offert. Slutarbetet är vi mycket nöjda med. Pålitlit och flexibelt. Vi är mycket nöjda med kontakt, bemötande och arbete. Att rekommendera!!
  • Tobias A
    Tobias A: Fantastisk kvalitet och service! Vi anlitade Kista Bygg & Städ till att lägga om ett 140 kvm stort trågolv (som var dåligt lagt av dom vi köpte golvet av). De gjorde ett helt otroligt proffsigt arbete. Mycket bra genomför arbete och väldigt trevlig & kommunikativ personal! Rekommenderar verkligen.
  • Zeke B
    Zeke B: Vi har byggt 2 badrum med KGB kakel. Att lägga kakel är både teknik och artisteri; du måste så klart se till att följa alla regler för säkert vatten, men finishen är till stor del artisteri. KGB är fantastiska när det gäller båda dessa aspekter, dom tänker och fixar så att det inte bara är funktionellt utan supersnyggt! Varmt rekommenderade!
  • Adam F
    Adam F: fantastiska verkligen. Tog kontakt med Nabil för att få hjälp med att måla om min nyköpta lägenhet samt spackla diverse väggar. Är supernöjd. Enkla,snabba med fantastisk service. rekommenderas starkt. Tack Nabil! /Adam Farhoumand
  • 45 opinions
    Ingemar R
    Ingemar R: Trevliga och pålitliga. Håller pris efter offert. Enkla att ha att göra med. Lääta att få tag på vid frågor. Jag kan varmt rekomendera AKD till andra i min närhet och har så gjort. Behöver jag mer hjälpt är det AKD som gäller!
  • Marie-louise K
    Marie-louise K: Jag träffade ett antal olika köksleverantörer innan jag bestämde mig för Johan Jäderströms Luckbyte.se. Jag brukar alltid säga att man inte enbart kan gå på priset eftersom man oftast faktiskt får vad man betalar för. Och handlar det om något så viktigt som hemmets hjärta - köket – ja då kan det vara värt några extra kronor. Men här behövde jag inte kompromissa – jag fick precis vad jag önskade – till det bästa priset! Jag hade ett 18 år gammalt kök med slitna bänkskivor och skåpsdörrar. Kaklet och fläkten var gamla och omoderna. Skåpen gick inte ända upp i tak vilket samlade tidsödande dammråttor och fett. Så istället för att byta ut alla skåp så behöll vi stommarna och byggde på en sektion. Mina tråkiga runda avslut blev utbytta och ett fint vitrinskåp samt en fläkt i rostfritt stål gav en extra touch till helheten. Jag fick mina efterlängtade vita högblanka luckor, nytt vitt fräscht kakel, ny diskho och en underbar köksö. Jag måste erkänna att jag nästan blev lite misstänksam över alla översvallande recensioner som luckbyte.se visade upp på sin hemsida men så här i efterhand kan jag bara konstatera att det stämmer till 100 %. Hantverksskicklighet kombinerat med en grym känsla för service och lyhördhet för kunden – det är sällsynt. För att inte tala om slutresultatet: Det blev en fantastisk make-over. Både estetiskt och med kanon-kvalitet. Man kan inte tro att det är samma kök! Ingen kan vara nöjdare än jag och jag rekommenderar varmt ALLA som vill göra en köks make-over till Johan.
  • 79 opinions
    Andreas S
    Andreas S: Vi har köpt bänkskivor mm i många år från Granitkungen och det fungerar alltid bra och våra kunder är nöjda.
  • 676 opinions
    Allmänna Rörjouren arbetar med VVS-jour, renovering och service/underhåll med över 35 års erfarenhet i branschen.
    Anders R
    Anders R: Snabbt och kompetent fixat av en trevlig rörmokare. Allt klart inom 2 timmar från vårt nödrop lördag kväll. Söndag morgon kunde vi tryggt åka på sportlov med barnbarn.
  • Ballingslöv Bromma

44 opinions
    Letar du efter en partner som kan hjälpa dig med ditt drömkök? Vi på Ballingslöv i Bromma finns där från början till slut.
    REBIN R
    REBIN R: Precis köpt Kök, garderober och badrumskommod med helhetslösning från Ballingslöv Bromma. Slutresultatet blev fantastiskt och vi kunde inte vara nöjdare. Vi blev bra omhändertagna från början till slut. Väldigt skönt att använda montering från samma företag som vi planerade och beställde köket ifrån, upplevde det som att många problem kunde lösas snabbt och att vi som kund slapp bli så mycket iblandade. Trots några leveransproblem med vitvaror pga. pandemi så kan jag varmt rekommendera att ta hjälp av Ballingslöv Bromma.
  • 25 opinions
    Vibeke P
    Vibeke P: BFB Gruppen totalrenoverade vår lägenhet under december 2015-januari 2016. Såväl vår kontaktperson som hantverkarna var otroligt service-minded och imponerade noggranna och skickliga i sitt hantverksarbete. De kommunicerade tidigt och tydligt när saker dök upp och vi behövde tänka om och de hade alltid förslag till lösningar. Vi kunde inte ha varit mer nöjda!!!
  • 20 opinions
    Kaminer, Kakelugnar & Hantverk gör ditt hem varmare
    Peder N
    Peder N: Bra snabb service Kunnig säljare Snabba svar och uppdaterade offerter under säljfasen. Bra med e-signering Leverans inom utlovad tid Väldigt trevliga och kunniga hantverkare som utförde installationen. Generellt mycket nöjd med Mariebergs Brasvärme som leverantör / Peder
  • 16 opinions
    Anders B
    Anders B: Ombyggnad av badrum med marmor, massagebadkar m.m. installation av duschkabin, gfasdörrar m.m. i en annan lgh mycket väl bemött, proffsigt och vänligt de levde upp till mina förväntningar, rättade snabbt till de fåtal punkter som behövde korrigeras skall gärna använda dem på nytt....
  • Jonatan Oberly D
    Jonatan Oberly D: Väldigt duktiga och professionella. Har genomfört flertalet arbeten både på min klinik och hemma. Alltid utmärkt arbete. Rekommenderar starkt!
  • Tyresö Badrum AB

8 opinions
    Vi börjar alltid med ett kundbesök där vi går igenom dina önskemål och förutsättningar. Offertbesöken är gratis.
    David I
    David I: Fick en väldigt genomförlig offert och arbets från Tyresök badrum där det tydligt framgick vad när och hur arbetet skulle göra, va väldigt bekvämt/tryggt då dem fångade hela arbete så att extra kostnader inte kom fram senare under projektet. Badrummet blev perfekt och hade super bra kommunikation genom hela projektet, allt blev klart tidigare än planerat även fast vi stötte på lite patrull med avlopps problem.
  • 10 opinions
    Ulf Mattias M
    Ulf Mattias M: Renoverade vårt vattenskadade badrum, fantastiskt resultat. Det finns bara gott att säga - Offert tydlig o bra, avvikelser /tillägg gjorde vi upp om omfattning o kostnad innan det genomfördes. "Problem" diskuterades igenom så vi hittade en lösning som alla var nöjda med. Genomförandet av arbetet var pedantiskt- utan överdrift. Glad att vi hittade Robin och DTR Gruppen och att vi fick de hantverkare som genomförde arbetet
  • 6 opinions
    Kuryakos B
    Kuryakos B: Proffs på tak och sol. Duktiga, yrkesstolthet
  • Olof N
    Olof N: Mycket bra gubbar, stenläggning, målning och putsarbete funkade bra - inget tjafs och bra redovisning av material och arbetstid.
  • 11 opinions
    Sören A
    Sören A: Byggklar gjorde en tillbyggnad på 30m2 . Bra bemötande, prisvärda, punktliga o flexibla Problem som dök upp fixades till på ett bra sätt. Firman kan verkligen rekommenderas.
  • Pirkko M
    Pirkko M: Jättefint !! Trevliga killar som jobbade snabbt och bra. Jag vill ge så många poäng som det går. Kommer att anlita samma firma om det behövs.
  • 3 opinions
    Jonas L
    Jonas L: K.M.1 Bygg har renoverat vårt hallgolv med klinker. Mycket väl bemötande och professionellt utfört arbete! Vi uppskattade speciellt att kunna ha en öppen dialog om olika lösningsalternativ.
  • 3 opinions
    Anders E
    Anders E: Engagerad och noggrann. Vi är jättenöjda med badrummet.
Show page: