Naprapat i Stockholm

53 rekommenderade naprapater i Stockholm kommun

Naprapati används för att behandla stela eller ömmande leder och muskler. Man kan få naprapatisk behandling om man till exempel har ont i ryggen, nacken eller axlarna. I Stockholm finns det gott om kliniker där du kan få hjälp med naprapati, på Reco.se kan du läsa om tidigare kunders unika erfarenheter samt olika klinikers samlade omdömen. Genom att hitta en erfaren naprapat du trivs med kan du få en bekvämare vardag. Vi ska försöka guida dig till en klinik som passar just dig och dina behov.

Läs mer »
  • 74 omdömen
    Ken L
    Ken L: Vart där vid två tillfällen med problem i rygg och axlar pga. arbete. blivit bemött med bra bemötande, service och omedelbart resultat utan återbesök. när jag sökt hjälp på annat håll för liknande problem har jag dragits med ofta 3-4 återbesök som kostar pengar och är knepigt att boka in och får förlorad arbetstid. tredje gången kommer jag tillbaka för "Resultat" utan tvekan!
  • Driver du naprapatklinik i Stockholm?

• 108 omdömen
    Bergh B
    Bergh B: Jag gick först till Kalle på grund av ett överansträngt muskelfäste i överarmen från klättring, där han noggrant hjälpte mig att få rätt diagnos och rehab, utan att jag behövde sluta med klättringen. Han kom med råd och tips för bättre teknik och vi satte ihop ett bra rehabiliteringsprogram som han regelbundet följde upp mellan besöken och utförligt beskrev så jag hade full koll då jag rehabbade hemma. Sedan hjälpte han mig med att ta itu med en ihållande nackspärr och överansträngning i övre ryggen med lyckat resultat. Idag är jag skadefri, med bättre teknik och flera knep i min verktygslåda ifall jag ev. skulle "falla dit" igen. Hela tiden jag gick hos Kalle kände jag stor tillit och han var mycket proffsig. Jag rekommenderar honom verkligen! Aloma i sig utöver Kalle är ombonat, trevligt och fräscht, det känns lite som att komma hem till någon med mycket god stämning!
  • 86 omdömen
    Stina N
    Stina N: Fick tips att gå hit för att kolla upp rygg, nacke och höft. Träffade Wmelie som var superduktig! Trevliga, bra service och fick mer hjälp än vad jag trodde behövdes!
  • Göran W
    Göran W: Alltid trevligt bemötande och mycket duktiga och kompetenta medarbetare
  • MARCUS S
    MARCUS S: Har under minst 15år sprungit hos olika kiropraktorer som knäckt och sträckt utan att det blivit bättre i längden. Blev rekommenderad naprapat Victor Eichenholtz och vid första mötet var det som att en ny värld öppnades. Han testade helt andra rörelser och muskelfunktioner än tidigare kiropraktorer gjort - visade varför problem i ben och nedre delen av rygg gav mig ont i nacken/axlar/huvud. Vid första mötet hämtade han dessutom in en kiropraktor som fick hjälpa till med just "knäckande" delen av behandlingen. Efter några gångers träning med PT/sjukgymnast samt några mindre korrigeringar i rygg så är jag i princip problemfri (sen 4år). Har rekommenderat INMO till flera kollegor som har liknande upplevelser.
  • 83 omdömen
    Elvira S
    Elvira S: Baa är som en andra familj! Kunde inte varit mer nöjd med mitt val
  • Staffan B
    Staffan B: Hamid har gett mig förstklassig behandling för mitt ryggskott. Mr Bond
  • 322 omdömen
    Thomas F
    Thomas F: Trevlig och kunnig som hjälpt mig med min dåliga rygg på ett föredömligt sätt.
  • 201 omdömen
    Cecilia H
    Cecilia H: Jag har haft stora problem med ben- och bakmuskler som inget tycktes bita på. Fick stor hjälp av naprapat Björn med behandling och övningar som gjorde mig starkare, och alltid vänligt, hjälpsamt bemötande. Jag jobbar utomlands och har haft ont om tid när jag är i Stockholm men han har alltid haft tid för mig. Är supernöjd!
  • Marielle F
    Marielle F: Superduktig, professionell och genuint intresserad av ens problem. Kommer med tips och råd hur man kan motverka dem för att dra ner på antal besök hos naprapaten, dvs drar inte nytta av en problem. Kan varmt rekommendera Johan!
  • Cecilia C
    Cecilia C: Idrottsskadespecialisterna kan verkligen sitt jobb, rekommenderar stort för er som har idrottsskador.
  • Sofia L
    Sofia L: Jag tycker att Johan är duktig och bra. (För många tecken som man måste skriva. Tror många struntar i att svara bara för det. )
  • Erika N
    Erika N: Mycket nöjd med mina 3 besök och jag kommer säkert tillbaka 2018!
  • 373 omdömen
    André I
    André I: Bra och professionellt bemötande. Fick hjälp med träningsövningar och rådet att vila vaderna minst en månad till efter det att vaderna känns bra.
  • Tina C
    Tina C: Jag är jättenöjd, är proffsig och duktig.
  • 13 omdömen
    Gunilla W
    Gunilla W: Allt var toppen. Jag fick fin behandling.av min rygg och mitt ben
  • 8 omdömen
    Fredrik A
    Fredrik A: Bra fixering för kropp och prestation, har gett mig möjlighet att ta min träning till nya höjder. Sen får man alltid ett trevligt bemötande av Oscar :)
  • Gunlög Charlotta R
    Gunlög Charlotta R: Tack för fin hjälp! Jag kan varmt rekommendera Stockholms Naprapatklinik!
  • 8 omdömen
    Soma B
    Soma B: Jag blev fantastiskt bemöt av Multi rehabs arbetsterapeut och fysioterapeut. Båda professionerna observerade snabbt mina besvär och behov på ett professionellt sätt. Det digitala mötet kändes också otroligt tryggt och effektivt i dessa tider. Det blir helt klart ett återbesök!
  • Camilla
    Camilla: Naprapathögskolan erbjuder behandlingar på dagtid hos deras elever, under överseende av lärare förstås. Det här är ett bra budgetalternativ för de som inte kan/vill betala för en auktoriserad naprapat. Bemötandet är professionellt och trevligt. Ett råd för första besöket då de gör en grundlig undersökning – du kan komma att få ta av dig byxorna, du känner dig oftast mer bekväm om du inte har håliga nylonstrumpbyxor och stringtrosor.....
  • Mister S
    Mister S: Superbra!! Jag blev tipsad av en elitidrottare som bloggar på fightplay.tv Magnus Cedenblad Min axelskada stoppade mig fran att trana fullt ut under en lang period och det blev bara varre och varre. Kunde inte lyfta arm. Jag visste inte vad naprapat var nar jag kom till naprapatlandslaget. Men det tog 3st ganger och nu ar jag tillbaka 100 procent. Obrigado!! / Mister Sinister
  • Sara H
    Sara H: Haft problem när jag tränade för marathon i knän och höfter som jag fick väldigt bra hjälp med och även bra prehab så problemen inte skulle komma tillbaka. Det märks verkligen hur kunnig Björn är och väldigt bra att han har jobbat så länge inom träning och hälsa så att man inte "bara" behandlar problemet utan får hjälp med helheten. Kunde genomföra mitt marathon och har kommit tillbaka flera gånger efter både för problem med ryggen och nacken och även träningsupplägg. Kan verkligen rekomendera!
  • 1 omdöme
    Malin T
    Malin T:
  • 1 omdöme
    Andreas H
    Andreas H: Hade mitt första besök där idag eftersom jag haft en del problem med kroppen. Det som är så fantastiskt med dessa är att de har ett gott nätverk med många olika delar såsom naprapati, kiroprakti, PTs, dietister etc, som gör att man slipper yra runt och leta vardera del. Ärliga, tydliga och extremt kunniga, samt vågar alltid säga om och när det är något de är osäkra på, och tar direkt hjälp av någon med mer kompetens på området. Prisklassen är lite över ett sedvanligt gym, men här får du verkligen vad du betalar för!
  • Driver du naprapatklinik i Stockholm?

• Angela Melissa Erika M
    Angela Melissa Erika M: Efter flera år av meningslösa operationer och quick-fix medicinering hos de bästa idrottsläkarna, fixade Daniel mitt hopparknä. Nu kan jag springa igen!
Områden i Stockholm
Liljeholmen  (1 st)
Marieberg  (1 st)
Solhem  (1 st)

Naprapat i Stockholm

Naprapater använder ofta olika metoder för att få muskler och leder att fungera som de ska igen. De hjälper dig dessutom att hitta orsaken till att du har ont, det kan handla om allt från stress till en felaktig arbetsställning. Det är viktigt att du bli behandlad av en naprapat som är legitimerad.

Innan du går till en naprapat krävs ingen speciell förberedelse. När du väl kommer dit får du gå igenom en grundlig undersökning, då får man ta av sig alla kläder utom underkläderna och lägga sig på en speciell bänk. Naprapaten börjar massera eller töja ut de muskler eller leder man har problem med. Ett tillfälle tar ungefär 30-45 minuter. Hur många tillfällen man behöver gå dit varierar men oftast brukar det räcka med ett par eller några få behandlingar.

Naprapat är en så kallad skyddad yrkestitel, det innebär att för att få kalla sig naprapat måste man ha gått igenom en godkänd utbildning där man blivit legitimerad. För att kontrollera om en naprapat är legitimerad kan man kontakta Socialstyrelsen eller Svenska Naprapatförbundet.

Vi hoppas att du ska hitta en naprapat som kan hjälpa dig med dina besvär och bidra till en friskare vardag, lycka till!