Webshop i Stockholm

101 rekommenderade webshoppar i Stockholm kommun

Trött på att springa i butiker, hålla koll på öppettider och bära på skrymmande kassar på tunnelbanan? Utnyttja dagens teknik och shoppa direkt från vardagsrumssoffan istället! Här har vi listat välrenommerade och aktuella webbshoppar för att du ska kunna hitta det du söker snabbt och enkelt.

Läs mer »
  • 1,870 omdömen
    Johan A
    Johan A: Beställde nya sommardäck till min bil, 2 dagar senare var däcken levererade. Jag är mycket nöjd med pris, leverans och service. Kan gärna tänka mig att beställa därifrån igen!
  • Driver du webshop i Stockholm?

• 102 omdömen
    Bertil A
    Bertil A: Kanon och hela processen funkade klockrent
  • 176 omdömen
    Sandra M
    Sandra M: Snabbt, enkelt utan krångel. Jag klickade hem en tavla och redan på hemsidan så kunde beställningen göras utan krångel. Det gick otroligt snabbt, över förväntan. Jag kommer säkerligen göra en till beställning inom en snar framtid. Vill tipsa mina nära och kära.
  • 63 omdömen
    Terry G
    Terry G: Fantastiskt fina smycket. Beställt flera halsband både till mig själv och andra. Och vi har alla blivit fantastiskt nöjda. senast beställde jag en nyhet och när jag fick hem det insåg jag att det är det absolut bästa och snyggaste halsband jag någonsin kommer att äga... Helt otroligt fint. hon överträffar sig hela tiden och gör dem fantastiskt fina
  • 83 omdömen
    Maria A
    Maria A: Snabb leverans. Trevligt bemötande i mejlkonversationen. Och teddyvästen jag köpte stämde överrens med beskrivningen på hemsidan, väldigt fin och bekväm. Kommer säkert att återkomma!
  • 537 omdömen
    Anders M
    Anders M: Otroligt kunnig och trevlig personal som med engagemang hjälpte mig att hitta den optimala lösningen både gällande pris och funktion för lasthållare till min bil. Jag fick till och med hjälp med att montera dem på min bil då jag kände mig lite osäker. Det är service! Jag återkommer garanterat nästa gång jag är på jakt efter lasthållare/takbox.
  • Maria K
    Maria K: Har tagit dessa i drygt ett år och har så många nya friska strån som är decimeterlånga nu. Min frisör märker stor skillnad på håret.
  • 38 omdömen
    Leia Ö
    Leia Ö: Jag köpte en sammetssoffa, som var ännu snyggare i verkligheten! Är såå nöjd. Supersnabb leverans och trevlig personal, finns ingenting att anmärka på. Skulle absolut handla här igen :)
  • 120 omdömen
    Anki S
    Anki S: Snabb leverans av bästa doftprodukter! Varit kund sedan minst 5 år tillbaka och är fortfarande lika glad när dofterna sprider sig i hemmet utan att ta över. Inga allergiker har reagerat negativt och jag har ett leende på läpparna när jag dammsuger!
  • 276 omdömen
    Marie V
    Marie V: Snabb leverans. Inga fraktkostnader.
  • 156 omdömen
    Artan R
    Artan R: Kanon snabb leverans allting gick fort.
  • 98 omdömen
    Erik Mikael S
    Erik Mikael S: Lavendla skötte begravningen bra men det var lite fel på fakturan som senare rättades till. Allt gott.
  • 41 omdömen
    Jonas P
    Jonas P: Jag har blivit väl bemött och det är ett mycket bra erbjudande jag fått ta del av och leverans fungerade utmärkt. Lite strul med inloggning att se ordern bara men det skulle ordnas till det också.
  • 53 omdömen
    Marco V
    Marco V: alltid rätt produkter i tid. bra utbud bra pris
  • 262 omdömen
  • 26 omdömen
    Naath H
    Naath H: Alltid bra bemötande med snabba leveranser och bra service! Helt klart det bästa samarbetet jag haft 💕
  • 53 omdömen
  • 184 omdömen
  • 79 omdömen
  • 21 omdömen
    Åsa K
    Åsa K: Jag var på jakt efter en docka och hittade ingen som jag gillade i affärerna i Linköping. Googlade och hittade Krabat och en ljuvlig docka. Ringde dem och fick svar på alla frågor. Och rabatt. Och världens finaste docka! Jag kan varmt tekommendera dem till alla jag känner!
  • 34 omdömen
  • 86 omdömen
    Per W
    Per W: Jättebra bemötande. Kunniga och informativa, inte alls pushigt. Letar ni efter kombination snygg design, bra material, prisvärt, och inte hittar det ni söker i bauhaus / Ikeas standardproduktsortiment ska ni definitivt kolla närmare på Sveabad! Rekommenderas varmt. Per Wahlstedt
  • 105 omdömen
  • 119 omdömen
  • Driver du webshop i Stockholm?

• 38 omdömen

Webshop i Stockholm

Att shoppa hemifrån är otroligt smidigt. Du kan öppna datorn vilken tid på dygnet som helst, ha "vara" i flera butiker samtidigt och jämföra priser och sortiment snabbt och enkelt. Många online butiker har dessutom fri frakt och låter dig skicka tillbaka produkterna utan avgift om du provar och inte känner dig nöjd. Kan det bli smidigare?

Vi vet att butiker på nätet inte har någon egentlig adress, men sitter du i läggan på Söder och undrar vad butiken ner på gatan egentligen har för sortiment kan du lätt och enkelt hitta rätt här på Reco.se. Dessutom kan det vara smidigt att veta var butiken ligger om du kommer på att du nog ändå vill gå dit och prova den där jackan eller tröjan!