Marias Rena Städgrupp
Välkommen till Marias Rena Städgrupp!
Vi är ett familjeföretag som står för säkerhet, trygghet och effektivitet. Vi är en städfirma som är belägen i Göteborg men vi kan hjälpa dig med städning av alla dess slag i Göteborg, Kungälv, Mölndal, Torslanda, Partille med omnejd.
Tjänster: Flyttstädning, kontorsstädning, hemstädning, putsa fönster, trappstädning och företagsstädning.
Vi är lyhörda för dina önskemål och tar gärna till oss den feedback som du kommer med. Vi har över 20 års erfarenhet inom städning.
Utmärkelser
31 omdömen om Marias Rena Städgrupp
Sedan starten hos Reco 2022
Trevligt bemötande, snygg slutstädning
Mycket bra bemötande. Smidig handläggning
skrev om Marias Rena Städgrupp
Kan varmt rekommendera Marias Rena Städgrupp. Allt har fungerat perfekt. Bästa återkoppling och städningen var superb!
skrev om Marias Rena Städgrupp
Beställde flyttstäd och är väldigt nöjd med resultatet. Kommunikation och allt funkade jättebra. Rekommenderas!
skrev om Marias Rena Städgrupp
Fint och fräscht toppen på alla sätt och vis
Bra och snabb kommunikation
Trevligt bemötande
Väl genomförd städning
Otroligt prisvärt
Rekommenderar varmt -
skrev om Marias Rena Städgrupp
Vi anlitade Marias Rena Städgrupp till en flyttstädning när vi hade sålt vårt radhus. Kontakt, kommunikation, bemötande och samarbetet med företaget har varit fantastiskt och vi är supernöjda, tack😀
skrev om Marias Rena Städgrupp
Maria var jättetrevlig och tillmötesgående!
skrev om Marias Rena Städgrupp
Bra Städning men att skicka detta i Christinas namn var kanske inte så bra eftersom Christina gick bort den 29/8
Thomas Roos -
skrev om Marias Rena Städgrupp
Punktliga, trevligt bemötande, bra städat - hela processen fungerade perfekt.
skrev om Marias Rena Städgrupp
Vi är jättenöjda med vårat slutstäd som dem utförde.
skrev om Marias Rena Städgrupp
Bra städat helnöjd...................... ..............,...........
skrev om Marias Rena Städgrupp
Trevligt bemötande men jag har inte sett hur städningen var utförd eftersom dom senare lade den en dag, tur att köparna accepterade det med ingen varsel innan.
Hej Marianne B.
Marias Rena Städgrupp
Det var tråkigt att det blev som det blev den fredan p.g.a. Way Out West konserten där vi hade fullt upp med hotellstäd den dagen. Och därför ville vi lägga hela vår fokus på dig dagen efter och göra ett bra jobb eftersom vi fick till oss att köparna skulle flytta in på måndagen. Men ändå positivt att inget om städet är negativt efter vi lämnat nycklarna till köparna.
Vi tackar för omdömet både här på Reco samt det högre betyget på servicefinder.
Mvh
Maris Rena Städgrupp -
skrev om Marias Rena Städgrupp
Marias städ har varit både trevliga och professionella från första kontakt till utfört arbete. Vi hade beställt flyttstädning och de nya ägarna tyckte att det var rent och snyggt överallt, bättre betyg är svårt att få! Vi kan varmt rekommendera Marias städ :)
skrev om Marias Rena Städgrupp
Jag är jättenöjd med min flyttstädning av Maria! Proffsigt bemötande och utfört jobb. Smidigt med kontakten angående nyckelöverlämning och annat. Ger de bästa rekommendationerna!
skrev om Marias Rena Städgrupp
Jag är jättenöjd med Marias Rena Städgrupp! Superbra flyttstädning som blev godkänd utan några anmärkningar!
skrev om Marias Rena Städgrupp
Proffsig, trevlig och kunnig personal med hög servicekänsla. Vi är väldigt nöjda med samarbetet och kan definitivt rekommendera företaget 🙂👍
skrev om Marias Rena Städgrupp
Trevliga, proffsiga, flexibla och väldigt tillmötesgående. Kan varmt rekommendera!
skrev om Marias Rena Städgrupp
Vi använder oss av Marias Rena Städgrupp för städning inom Hotell & Restaurang och det har fungerat utmärkt. Vi kan varmt rekommendera dem
Mvh
Dialoghotels -
skrev om Marias Rena Städgrupp
Maria var mycket enkel att kommunicera med och levererade utmärkt service och städning enligt överenskommelse till ett bra pris. Kan varmt rekommendera Marias Rena Städgrupp.
skrev om Marias Rena Städgrupp
Service och trevligt bemötande. Proffsig städning.
skrev om Marias Rena Städgrupp
Väldigt nöjd! Rekommenderas starkt.
skrev om Marias Rena Städgrupp
Fick bra bemötande och flyttstädet jag beställde var väl utfört.
Dom var även väldigt flexibla när det kom till överlämning av nycklarna, vilket är ett stort plus. -
skrev om Marias Rena Städgrupp
Mycket bra service samt tillmötesgående.
Gjorde jobbet snabbt och noggrant! -
skrev om Marias Rena Städgrupp
Rent o fint. Bokar dem igen för städ
skrev om Marias Rena Städgrupp
Supernöjda. Offerten var bra specificerad, var enkelt att förstå vad som ingick och frågorna vi hade svarade Maria direkt via telefon. Stort tack för en smidig flyttstäd
skrev om Marias Rena Städgrupp
Dem gjorde ett bra jobb och det som var överenskommet.
skrev om Marias Rena Städgrupp
Jag har kommit i kontakt med företaget genom en god vän. De har städat på fantastiskt sätt och vi upplever ett rent och sop
skrev om Marias Rena Städgrupp
Vi har anlitat Marias städgrupp ett flertal gånger som UE och är väldigt nöjda med deras slutresultat! Rekommenderas starkt!
skrev om Marias Rena Städgrupp
Mycket nöjd med mitt val. Det var skinande rent och trevliga att vara i kontakt med.
Mvh Carina -
skrev om Marias Rena Städgrupp
Snabb kommunikation och lätta att ha med att göra. Mycket nöjd kund. Snyggt och rent där vi avtalade med flyttstädning.