Min Bil Bandhagen
4.7 i betyg av av
298 omdömen
Välkommen till oss på Min Bil i Bandhagen!
Du hittar oss i Högdalens industriområde och här har vi funnits sedan 2009. Våra tekniker har mycket erfarenhet och kan jobba med alla bilmärken. Vi har både kunskapen som krävs och rätten att utföra samma service eller reparation som biltillverkarens auktoriserade verkstäder, även under garantitiden.
Alla Min Bils tekniker genomgår vidareutbildning minst 2 gånger per år, för att hålla sig uppdaterade och dela sina erfarenheter. Våra metoder och vår utrustning är moderna och ofta av samma fabrikat som de som används i märkesverkstäderna. Vi tar även ansvar för miljön och återvinner våra restprodukter.
När du väljer att serva bilen hos oss vet du att vi servar efter alla biltillverkarens och branschens regler!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag298 omdömen om Min Bil Bandhagen
skrev om Min Bil Bandhagen
Väldigt trevlig personal, rekomenderas !=)
skrev om Min Bil Bandhagen
Snabb tid, trevlig personal, bra utfört arbete
skrev om Min Bil Bandhagen
Superbra service/personal och pris!
skrev om Min Bil Bandhagen
Fantastisk service av personalen. Mattias är en klippa. Tusen tack för hjälpen.
skrev om Min Bil Bandhagen
Väldigt bra och trevlig personal
skrev om Min Bil Bandhagen
Mycket bra bemötande, få alltid hjälp och snabbt.
De flesta på mitt företag servar sina bilar hos Min Bil. -
skrev om Min Bil Bandhagen
Jättebra bemötande och min bil har alltid kommit hem i fint skick. Jag är mycket nöjd med Min Bil Bandhagen
bra jättebra
skrev om Min Bil Bandhagen
Trevlig och snabb service. Jag är mycket nöjd!
skrev om Min Bil Bandhagen
Bra och trevligt bemötande, kompetenta och kunniga
skrev om Min Bil Bandhagen
Lämnade in bilen för service och fick ett väldigt bra bemötande och snabb service från personalen. Lätt att hitta tid för att lämna in bilen.
skrev om Min Bil Bandhagen
Mycket service minded och snabb och bra kommunikation bra över lag helt enkelt
skrev om Min Bil Bandhagen
Trevligt bemötande och mycket snabb och bra åtgärd.
Kanon service, ..........................
skrev om Min Bil Bandhagen
Snabbt och enkelt enligt offert
skrev om Min Bil Bandhagen
Mycket bra bemötande! Professionellt och vänligt.
skrev om Min Bil Bandhagen
Fick precis den hjälp som jag frågade efter via telefon. Snabbt, prisvärt och trevligt bemötande från första stund. Det får bli Min Bil nästa gång också!
skrev om Min Bil Bandhagen
Skifta däck ett par gånger och satt på nya däck vid ett tillfälle. Alltid ett trevligt bemötande och de har alltid varit flexibla så att jag har fått en tid som passat.
skrev om Min Bil Bandhagen
Var och lämnade in mina vinterdäck för förvaring under sommaren. Trevligt bemötande.
skrev om Min Bil Bandhagen
Bra och snabb service till rätt pris och med trevligt bemötande.
skrev om Min Bil Bandhagen
Tråkigt att få ex moms som privatperson i offerten.
Blir ganska stor skillnad när man kommer och hämtar bilen -
skrev om Min Bil Bandhagen
Enkelt att boka hjulbyte via hemsidan och när jag kom in bokade jag även förvaring av vinterhjul - smidigt!
skrev om Min Bil Bandhagen
Bra hemsida med utmärkt bokning möjlighet.
Trevligt bemötande och prisinformation. Hör av sig och stämmer av vid eventuella problem. -
skrev om Min Bil Bandhagen
Trevligt bemötande och bra service.
skrev om Min Bil Bandhagen
Vänlig och tillmötesgående personal. Utför reparationer och service enligt önskemål.
Bra service. Trevlig personal. Utmärkt
skrev om Min Bil Bandhagen
Bra bemötande och service. Inget att klaga på
Bra snabb service . Höll tiden. Trevlig personal. God kafé
skrev om Min Bil Bandhagen
Gott bemötande! God service på alla sätt :)
skrev om Min Bil Bandhagen
Alltid snabb service o mycket trevligt bemötande!
skrev om Min Bil Bandhagen
Bästa verkstaden i stan. Alltid trevligt och proffsigt bemötande!
Allt funkade bara bra!☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
skrev om Min Bil Bandhagen
Snabbt och bra med ett trevligt bemötande
Fintarbet med stort engagemang
skrev om Min Bil Bandhagen
Jättetrevligt bemötande och snabb hantering. Trots att jag själv hade missuppfattat min inbokade tid fixade killarna däckbytet bara någon halvtimme senare, under en mycket upptagen period. Rekommenderas varmt!
skrev om Min Bil Bandhagen
Hjulskifte. Bokning enkel och smidig via nätet. Bra bemötande. Snabb arbete. Mycket nöjd.
skrev om Min Bil Bandhagen
Utmärk service! Serviceminded personal. Rekommenderas.
skrev om Min Bil Bandhagen
Trevlig personal med känsla för service. Snabb hjälp. Bra pris.
skrev om Min Bil Bandhagen
Allt funkade som förväntat t.o.m. lite bättre.
skrev om Min Bil Bandhagen
Alltid lika snabba och trevliga!
Bokningen fungerar smidigt.
Däckskiftet gick smidigt.
Mycket fint renoverat i mottagningen till verkstaden. -
skrev om Min Bil Bandhagen
Snabbt att få tider, bra bemötande och tydlig information.
skrev om Min Bil Bandhagen
Mycket trevliga o hjälpsamma mekkar Alltid glada när man är där. Bara rosor till Mattias o Fredrik. Va rädda om dom
skrev om Min Bil Bandhagen
Enkelt men synd att inte däcken rengörs och balanseras.
skrev om Min Bil Bandhagen
Fick snabbt en tid för skifte av däcken. Trevligt bemötande
skrev om Min Bil Bandhagen
Bra prisvärd service! Trevlig personal. Bra bokningssystem.
skrev om Min Bil Bandhagen
Bra o snabb service. Prisuppgift i förväg som inte ändrades
skrev om Min Bil Bandhagen
Jättebra service som alltid. Snabbt och enkelt att boka.
skrev om Min Bil Bandhagen
Otroligt trevlig och mycket kompetent personal som gör att man känner sig trygg och omhändertagen. Även efter sitt besök. Grabbar med huvudet på skaft, som man kan rekommendera till allt och alla!
skrev om Min Bil Bandhagen
Trevlig personal och snabb service.