Fint bemötande, trevlig och lyckades hitta en köpare till vår lägenhet på rekordtid!
Svensk Fastighetsförmedling Gamleby
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Gamleby! Är du påväg till Gamleby i Västervik? Då ska du kontakta oss så hjälper vi dig till det bästa boendet här i trakten. Förutom området kan vi även mäklarbranschen. Vi tillhör en kedja med hela 80 års erfarenhet och därför kan vi svara på de flesta frågor du kan tänkas ha....
1490 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Gamleby
Sedan starten hos Reco 2016
Ett stort och varmt tack till min fantastiska mäklare för en helt otrolig insats med försäljningen av min lägenhet! 🏡 Douglas har från första mötet till avslutad affär har du varit professionell, engagerad, lyhörd och alltid steget före. Med ett genuint engagemang, ett fantastiskt bemötande och en imponerande känsla för både detaljer och människor har du gjort hela processen trygg och smidig. Du har verkligen överträffat alla förväntningar och visat att du gör det där lilla extra – och lite till. Det märks att du brinner...
Engagerad och kunnig. Bemötte oss väl och höll oss uppdaterad under hela processen.
Ett stort tack till vår fantastiska mäklare Douglas för ett otroligt bra jobb! 🌟 Från första kontakten till avslutad affär har du varit engagerad, professionell och alltid funnits där när vi behövt dig. Du har verkligen gjort det lilla extra och gjort hela processen både trygg och smidig. Vi är så otroligt nöjda och kan varmt rekommendera dig till alla som går i säljtankar. Stort tack för allt! ❤️
Trevlig och proffsig Kundfokuserad, lyhörd och saklig. En mäklare som vi gärna anlitar igen.
Bra bemötande förklarar processen på ett bra sätt. Återkopplar kontinuerligt under försäljningen så att det är lätt att känna sig trygg.
Genomgående ett mycket trevligt, professionellt och vänligt bemötande. Mina frågor har besvarats på ett tydligt sätt och jag har fått värdefulla råd och tips.
Har anlitat Douglas med några försäljningar. Douglas är pålitlig med mycket bra tillgänglighet. Han ger regelbundna återkopplingar vid alla händelser i affären. Med Douglas kan man diskutera taktik och bolla både plan A och B med, beroende på händelseförlopp. Dessutom är han kompetent och proffsig och har fin regelbunden kontakt med köparna. Uppfattar honom som engagerad, seriös, ödmjuk och kunnig. Han är ett föredöme och hoppas andra mäklare inspireras av hans engagemang i både köpare och säljare.
Ett proffsigt bemötande, snabb och tydlig i handhavandet Förväntningarna uppfylldes, lägenheten blev såld till ett ok pris. Jag kan rekommendera henne
Vänligt bemötande. Jag fick svar på alla mina frågor. Hela processen och kommunikationen fungerade smidigt.
Har ställt upp och ordnat visning utanför planerat datum. Är alltid kontaktbar och varit mycket hjälpsam.
Lugn, sansad, seriös med ett realistiskt förhållningssätt. Trevligt och korrekt uppträdande och bemötande:
Bästa mäklaren i Sverige! Alltid trevlig och tillmötesgående och man behöver aldrig vänta för att få god hjälp i alla avseenden! 10 av 10! Rekommenderas varmt! /Stefan Larsson
Anna har ett trevligt bemötande! Hon är professionell och jag fick mycket stöd och hjälp med hela processen!
Anna, Din professionalism har en lugnande effekt på mej som klient och Du lockar säkert många extra kunder bara med Din utstrålning, Sen Du tog över har allt bara flutit på och äntligen kommit till ett avslut med kontraktskrivande. Anna Du har verkligen hamnat rätt , (Och vi hoppas såklart att Ditt Shangtila erbjudande att reducera Ditt eget arvode står kvar)🍾🥂❤️ Du rekommenderas varmt…
Douglas är lyhörd, lösningsorienterad, hjälpsam, trevlig och glad. Vi uppskattar hans insats hela vägen från start till slut.
Mycket proffsig och kunnig. Har varit med oss i hela affären. Nästa gång vi ska sälja bostad så är Anna ett självklart val!
Douglas gav ett bra och förtroendegivande intryck från början. Han har skött det mesta på ett riktigt bra sätt. Möjligen att han överskattade prisnivån i värderingen från början, men slutresultatet blev i linje med min förväntan. Totalt sett en mycket positiv bild av mäklaren och på det sätt han genomförde en relativt lång och förväntad process av detta unika objekt.
En god mäklare som har hjälpt oss genom försäljningen. God kunskap och informerat oss genom hela processen.
Snabb på att ge svar och tar reda på saker som efterfrågas. Trevlig Kunnig Pålitlig
Vi kontaktade Anna för köp av ett hus som fortfarande skulle byggas. Från början var kontakten väldigt trevlig, hon var mycket hjälpsam och förstående. Att kommunicera på engelska gick väldigt bra och kändes smidigt. De avtal som gjordes hölls väl. Vi skulle definitivt rekommendera Anna till andra som kan ha nytta av hennes hjälp.
Anna är proffisionell kunnig punktlig rättvis erfaren tjänstvillig och sist men inte minst mycket trevlig och ärlig
En sakkunnig och vet vad han pratar om. Väldigt trevligt bemötande.
Rak tydlig effektiv trevlig inlyssnande snabb. Ett trevligt och lugnt bemötande
Som mäklare Anders Gustafsson , proffesionellt , han gör sin bästa ge rättvist stöd för båda parterna ( köpare och säljare. ) Trevligt, bra bemötande mot kunderna och anpassbart vid lägenhetvisning Tack för det och nöjd med kontakt tillfällena Varmt kan rekommendera till någon annan om mäklare Anders Gustafsson och svensk fastighetsförmedling En av eran kund Geetha Bäckström
Kunnig och gjorde allt för att hjälpa oss😊
Man märker att Anna är en väldigt erfaren mäklare. Hon är så säker, man får sånt förtroende. Hon förklarar saker och ting så att man förstår vad hon menar.
super bra kunnig bra bebmötande
Anders är en kompetent mäklare med proffesionell framtoning och mycket kunnande.
En lugn och en pålitlig man. Lätt att att prata med!
Mycket duktig, trevlig, kunnig mäklare.
Proffsigt bemötande och väldigt kunnig. Alltid väldigt trevlig.
Douglas är en vänlig och kompetent mäklare som engagerar sig till 100 procent för sina kunder. Frågor besvaras alltid snabbt. Som kund känner man sig verkligen i goda händer hos honom.
Trevlig, tydlig och bra allt gick snabbt och smidigt!
Trevlig och proffesionell. Han var lättillgänglig och återkopplade direkt. Detta trots att försäljningen drog ut på tiden och han blev tvungen att arbeta på sin semester.
Blev bemött bra. Det var flera som tittade på bostaden, men han gav oss tid till frågor. Han får MVG.
Mycket professionell, trevlig och engagerad mäklare. Vi kände oss trygga genom hela processen och fick ett fantastiskt bemötande. Rekommenderas varmt!
Toppbemötande. Försäljningsprocessen kändes trygg hela vägen. Överträffade våra förväntningar. Kan varmt rekommendera Anders.
Bra och trevligt bemötande snabbt och effektivt.
Kunnig, trevlig och ingav förtroende
Douglas har varit en fantastisk mäklare under våran säljperiod. Han är noggrann, trevlig och bra på att vägleda för att uppnå bästa resultat hos både köparen och säljaren. Vi rekommenderar varmt Douglas som mäklare!
Anders Gustafsson är verkligen proffsig! Han är tydlig och ger klara besked. Han är lätt att nå och ringer upp om han är upptagen. Han har genomfört flera visningar på ett utmärkt sätt. Vänligen Eva Zryd
Trevlig och bra att ha och göra med.
Anders har varit väldigt engagerad och professionell för att tillmötesgå alla parter vid husförsäljningen. Vi är jättenöjda. MVH Rickard
Seriös och snabb på återkoppling. Rekommenderas starkt
Professionell, trevlig och återkopplar snabbt! Jag kan varmt rekommendera Douglas!
Jag upplever Anders som seriös och lugn i sin framtoning, men samtidigt lättsam. Jag känner mig nöjd med Anders som mäklare vid försäljningen av vårt hus. Dock dröjde det ibland med informationen efter visningar. Jag inser dock att han har annat att göra, men den informationen gör att ovissheten lättare. Han har dock alltid svarat snabbt när jag sökt honom. Sammantaget har Anders varit bra och jag kan absolut rekommendera honom!
Anders har bemött mig som köpare på mycket respektfullt och lugnt sätt. Ett professionellt sätt som gjort att vi känt oss trygga. Däremot upplevde jag att det dröjde ibland med informationen efter visningarna vilket jag är införstådd med kan ha sina orsaker. Sammanfattningsvis har Anders varit en mycket kunnig och alltid lättillgänglig om vi haft några frågor samt det som nämnts ovan.
Allt sköttes på proffsigt sätt
Mycket bra varit mycket tillmötesgående . Engagerad och informerat mycket bra och tydligt. Har informerat oss på ett mycket bra sätt om hur försäljningen pågått .