Fredrik Holm
Fredrik Holm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
.Fredrik Holm har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Fredrik Holm har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 144 omdömen med ett betyg på 4.8. Fredrik Holm har haft 30 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
144 omdömen om Fredrik Holm
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Jag blev bemött på ett väldigt trevligt sätt! Han lyssnade var lyhörd och skötte allt väldigt professionellt! Jag kan verkligen rekommendera Fredrik både om du vill sälja eller köpa en lägenhet eller ett hus, man känner sig trygg!
Vänliga hälsningar Christina -
köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Vi har blivit väldigt bra bemött av Fredrik, han har varit hjälpsam och trevlig.
Han har levererat till hundra procent! -
Fantastiskt duktig mäklare.
Personlig och skicklig med både säljare och köpare. -
Mycket bra bemötande och samarbetet fungerade kanon under hela processen. Mycket nöjd med Fredrik!
Fredrik gav oss ett professionellt bemötande under hela processen och gjorde det till en trygg upplevelse för oss som förstagångsköpare. Han tog sig tid för alla våra frågor och funderingar, vilket var väldigt uppskattat. Rekommenderas varmt!
Fredrik var engagerad och sålde vår lägenhet på kort tid trots den oroliga marknaden vi är i just nu. Vi är supernöjda och kan starkt rekommendera honom!
Enkel och bra försäljning, alla nöjda och belåtna.
Vi kommer rekommendera Fredrik Holm i fortsättningen -
Ett proffsit och personligt bemötande med mig som kund i fokus. Jag kan inte vara annat än supernöjd!
Fredrik hade bra kännedom om området och BRF, och var tydlig med vad som gällde kring upplägget.
Däremot blev vi besvikna på hans brister i kommunikation via telefon, vi hade ett flertal situationer där vi hade svårt att få snabb återkoppling och tiden rann iväg. -
Möttes av en stor kunskap om både förening, fastighet och lägenhet vilket kändes som en stor trygghet. Tillsammans med en bra kommunikation genom hela processen så blir helhetsbilden väldigt positiv.