Annalil Hammarstedt
Annalil Hammarstedt är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
.Annalil Hammarstedt har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Annalil Hammarstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 122 omdömen med ett betyg på 4.9. Annalil Hammarstedt har haft 22 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Jag får möjligheten att träffa och komma hem till människor, de visar upp sina hem och berättar om sina minnen, önskningar och förväntningar. Att jag sen får hjälpa dom att förmedla samt uppfylla detta för att sedan se de lyckliga köparna ta över. Det är det bästa med yrket.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är en människa med hjärtat på rätta stället. Vill alltid se till att både säljare och köpare känner sig bekväma och mer än nöjda när affären är klar.
Vad vet vi inte om dig?
Ibland händer det att jag tar longboarden till mina visningar istället för bilen.
2022-03 - 2023-02
122 omdömen om Annalil Hammarstedt
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sitt hus med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Vi är nöjda, allting har skötts på ett utmärkt sätt.
köpte sitt hus med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Mycket bra bemötande
Uppfyllde förväntningarna
Systematisk -
Vi blev väl bemötta,ja vi tyckte bra om mäklaren hon skötte sitt jobb.
sålde sin lägenhet med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Lätt att få kontakt med vid olika frågor . Alltid vänlig och kunnig. Vi är därför mycket nöjda med hur hon skötte försäljningen av vår bostadsrätt
köpte sin lägenhet med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Annalil är tillmötesgående, intresserad och kunnig. Hon lotsar tryggt genom processen på ett proffsigt och personligt sätt. Återkopplar och är lätt att nå. Tillsammans med Liselott ett toppenteam.
Hej
Hon sköter sitt arbete exemplariskt, hjälpsam, trevlig och tillmötesgående. Vi har inga klagomål.
Mvh Arne & Marlene Henriksson -
Vi är mycket nöjda med hur vi blev bemötta av Annalil under vårt köp av bostad. Hon var alltid trevlig när vi hade kontakt och var ett bra stöd.
Är mer än nöjda med mäklarna som hjälpt oss.
Trygga, serviceminded och känner marknaden bra! -
Excellent utfört arbete & goda råd.
köpte sin bostad med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Vi är imponerade av Annalils förmåga att bemöta oss både professionellt och samtidigt personligt, jordnära och varmt. Vi är mycket nöjda över vårt köp och smidigheten i affären.