Svensk Fastighetsförmedling Knivsta

• BadgeNineYears
1 623
4.8
Call 018-495 62 60 Share

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Knivsta! Här i Knivsta har du närheten till både Uppsala och Stockholm, och vi på mäklarkontoret på Sågverkstorget 1 kan hjälpa dig genom hela bostadsaffären. Vi vet var de bästa områdena ligger för just dig och dina önskemål och finns här för att svara på frågor - vad det än är...

1623 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Knivsta

Sedan starten hos Reco 2016

Evangelos B
Bought an apartment with Sofia Löfdahl Ehlin a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Herrhagen

Sophia var hjälpsam och gav oss mycket stöd.

Linda H
Sold an apartment with Sofia Löfdahl Ehlin a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Rosendal

Fantastisk mäklare! Flexibel, hjälpsam och enkel att ha kontakt med. Hjälpte oss att sälja vår lägenhet till det pris vi önskade, trots en tuff marknad.

Lovisa M
Bought a house with Ulrika Eliasson a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Storvreta

Ulrika har genom hela processen i köpet av vår nya bostad varit trygg och lätt att kommunicera med. Hon är trevlig positiv och informativ.

Peter M
Storvreta

Mycket trevligt bemötande och bra kommunikation innan och efter köpet. Kan varmt rekommendera Ulrika!

Maja Z
Bought an apartment with Ulrika Eliasson a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Gunsta

Väldigt trevlig och lätt att prata med. Lättillgänglig, om hon inte kunde svara så skickade hon sms och ringde upp strax efter. Vilket jag uppslattade. :)

Joel N
Sold an apartment with Elenor Jansson a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kapellgärdet

Mycket bra och smidig upplevelse

Jan C
Sold a plot with Elenor Jansson a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Björklinge

Trovärdighet och professionalitet kombinerat med en positiv samtidigt realistisk syn. Entusiastisk men samlad! Man känner sig trygg med Elenor!

Richard James H
Kungsängen/Industristaden

Very service minded. Kept me informed during the process and was very helpful in facilitating the sign off.

David J
Rosendal

Sofia har varit toppen som mäklare. Alltid haft vårt intresse i fokus jämt emot spekulanter samt tålmodig med alla våra frågor och önskemål. Kan varmt rekommendera Sofia!

Nina S
Rosendal

Superbra bemötande, proffsig och snabb kontakt!

Ethel A
Sold an apartment with Ulrika Eliasson a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Främre Luthagen

Ulrika har ett trevligt bemötande, och upplevs som kunnig. Hon har hållit mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen, vilket jag uppskattar. Jag vill gärna rekommendera Ulrika till andra kunder. Hälsningar Claes

Carolina B
Stabby

Kände mig väldigt trygg med att ha Elenor som min mäklare. Hon förklarade de olika förloppen mycket väl och var alltid snabb med att ge uppdateringar eller respons. Även väldigt trevlig med ett positivt förhållningssätt, kan varmt rekommendera.

Ewa K
Stabby

Jag har inte personligen haft några kontakter med Elenor Jansson men vet genom min dotter att hon har varit mycket nöjd med henne.

Sebastian R
Bought an apartment with Elenor Jansson a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Stabby

Tydlig och hjälpsam. Kändes som ett tryggt köp.

Sofia L
Gunsta

Ulrika är en fantastisk mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder. Hon är både förtroendegivande och inkännande, och man känner direkt att hon vill ens bästa genom hela processen. Ulrika tar sig tid att lyssna, ger kloka råd och skapar en trygg känsla från start till mål. Hennes professionalism kombinerat med ett genuint engagemang gör att man känner sig helt trygg med att hon har full koll på allt. Jag kan varmt rekommendera Ulrika till alla som söker en mäklare som verkligen sätter kunden i första rummet!

Mathias E
Gunsta

Ulrika är en superbra fastighetsmäklare! Vi är mycket nöjda och kommer självklart välja Ulrika nästa gång också. Med Svensk fastighetsförmedling i ryggen och Ulrikas driv, engagemang❤️, noggrannhet så kan inte oddsen bli bättre för en lyckad försäljning. jag kan varmt rekommendera Ulrika och övriga kollegor på Svensk fastighetsförmedling Uppsala! Sveriges bästa mäklarkontor!

Thord L
Gunsta

Trevlig och tillmötesgående. Bra på att förklara så man förstod, då det var första gången för mig.

Julia W
Sold a house with Sofia Löfdahl Ehlin a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Dalby

Hon tog inte hänsyn till våra tankar om priset. Hon var sen till första visningen på vårat hur så att hon kom efter att första spekulanten. Ganska dålig återkoppling efter visningarna. Jag som säljare fick kolla hur närliggande fastigheter skulle ha visningar och ändra till en mer matchande tid så det skulle kunna komma fler spekulanter.

Svar från Sofia Löfdahl Ehlin

Hej Julia, Tack för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det är självklart tråkigt att höra att du inte upplevde försäljningsprocessen som du hade hoppats, och jag tar till mig av dina synpunkter. När det gäller visningstider försöker jag alltid hitta lösningar som passar både säljare, spekulanter och den lokala marknaden. Tyvärr går det inte alltid att helt anpassa sig efter andra fastigheters visningstider, då det finns flera faktorer att ta hänsyn till – bland annat spekulanternas tillgänglighet,...

Britt-Marie Ö
Höganäs

Sofia har varit en fantastisk mäklare. Hjälpsam, snabb kommit med bra råd. Försäljningen av min lägenhet har gått mycket snabbt. Jag kan verkligen rekommendera henne.

Peter W
Dalby

Inte så engagerad i försäljningen. Kändes oförberedd inför visningar. Lyssnade inte på våra önskemål. Eftersom det var första gången vi gick igenom en husförsäljning så hade vi önskat att mäklaren skulle vara den styrande och planerande , inte att vi skulle behöva säga till om andra visningar i närområdet mm

Svar från Sofia Löfdahl Ehlin

Hej Peter, Tack för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse! Jag förstår att det kan kännas överväldigande när man säljer sitt hus för första gången – det är en omfattande process med många moment att ta ställning till. Min roll som mäklare är att guida och ge rekommendationer baserade på erfarenhet och marknadskännedom, men beslut och prioriteringar fattas alltid i samråd med er som säljare. Inför visningarna görs alltid förberedelser utifrån bostadens förutsättningar, målgrupp och det rådande marknadsläget....

Leif E
Sommarro

Hade redan haft kontakt innan försäljningen av min lägenhet så Elenor fick förtroendet när det väl kom till skott. Trots semestertider och trög marknad tycker jag att det mesta gick som förväntat.

Cecylia W
Danmark-Funbo

Vi är mycket nöjda med bemötandet vi fått av Ulrika. Hon svarade alltid snabbt när vi hade frågor och höll oss uppdaterade under hela processen.

Urban Q
Sold an apartment with Johan Löfving a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Högåsen

Trevlig och förtroendeingivande mäklare. Bra service och feedback genom hela processen. Alltid glad och trevlig. Han sätter verkligen säljaren och kunden i centrum. Anlita denna mäklare om ni vill ha en snabb och trygg process i fastighets marknaden.

Mikael B
Bälinge

Väldigt engagerad och hjälpsam genom hela försäljningen. Supernöjd!

Ulrika B
Bälinge

Toppen bra. Engagerad. Flexibel. Bra löpande information.

Hampus V
Salabacke

Ulrika uppträdde väldigt professionellt och vi fick svar på alla frågor vi hade om köpet. Man kände sig trygg.

Pearlyn K
Fålhagen

Som förstagångsköpare och -säljare i Sverige hade vi mycket att lära oss, men Sofia guidade oss tryggt genom hela processen. Hon var alltid snabb på att svara, höll oss uppdaterade och gav riktigt bra råd. Vi uppskattade verkligen hennes engagemang och hur hon alltid hade koll på läget. Hennes professionalitet och vänliga sätt gjorde hela upplevelsen smidig och stressfri. Vi kan verkligen rekommendera henne!

Lichuan W
Salabacke

Ulrika is professional and patient with all the questions and concerns we have during the selling process.

Birger B
Gottsunda

...............................

Frida V
Kungsängen/Industristaden

Snabb och hjälpsam i köpet av min bostad!

Mario B
Kungsängen/Industristaden

​Vi anlitade Ulrika för försäljningen av vår bostad och är otroligt nöjda med hela processen och slutresultatet. Ulrika bemötte oss med värme och engagemang. Hon var alltid tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och tog sig tid att förklara varje steg. Vi kan varmt rekommendera henne!

Joel S
Kåbo

Ulrika var trevlig, saklig och hanterade försäljningen på ett utmärkt sätt.

Anna W
Lövstalöt

Allt har gått smidigt och vi har fått snabb återkoppling på våra frågor. Ulrika har känts trygg och kunnig och kan varmt rekommenderas.

Robert G
Kåbo

Detta var den bästa mäklarupplevelsen jag har haft -- Ulrika har varit både professionell och jätte trevlig! Visningarna var välorganiserade och alla våra frågor besvarades snabbt och informativa. Hon såg också till att budgivningen var smidig och så stressfri som möjligt. Slutligen såg hon till att kontraktsundertecknandet skedde effektivt och i en trevlig atmosfär.

Svar från Ulrika Eliasson

Tack så mycket för det fina omdömet Robert! Det gläder mig verkligen att ni är nöjda med hela processen – från visning till kontrakt. Det har varit ett nöje att hjälpa er!

Sofie S
Kåbo

Uppsalas bästa mäklare!✨ Jag är jättenöjd och tacksam för hjälpen. Ulrika svarade alltid snabbt och fanns tillgänglig vid frågor.

Svar från Ulrika Eliasson

Tusen tack för de fina orden Sofie! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er med försäljningen. 🌟

Helena L
Salabacke

Ulrika bemötte mig alltid vänligt, personligt och professionellt. Det var första gången jag sålde en lägenhet och jag uppskattade att hon involverade mig i varje steg i processen och förklarade allt på ett sätt så att jag förstod. Det var enkelt att få tag i henne och hon gav bra råd samtidigt som hon var inlyssnande. Jag skulle verkligen rekommendera dig att välja Ulrika Eliasson som mäklare!

Svar från Ulrika Eliasson

Stort tack Helena för ditt fina omdöme! Det har varit en ära att få guida dig genom din första försäljning – och extra roligt att du känt dig trygg och delaktig i processen.

Elin J
Storvreta

engagerad , tydlig och väldigt lättsam. Rekommenderar verkligen Sofia.

Maria R
Bärby Hage

Ulrika är väldigt engagerad och presenterade vårt hus på bästa sätt. Påläst, social och med en positiv inställning vilket gjorde oss trygga. Hennes tydlighet kring hur de på svensk fastighetsförmedling arbetar till skillnad från andra mäklare gjorde att det var ett självklart val att använda dem. Hon är en oerhört sympatisk person och det betydde mycket för oss i vårt val av mäklare. Kan bara ge henne superlativ. Kan varmt rekommendera henne och Svensk fastighetsförmedling. Mycket bra presentation och foton av vårt hus. Bra dialog hela vägen.

Svar från Ulrika Eliasson

Tusen tack Maria för det fina och generösa omdömet – det värmer verkligen att läsa! Det gläder mig att ni kände er trygga och väl omhändertagna under hela försäljningsprocessen, och att mitt engagemang och arbetssätt uppskattades. Att ni valde mig och Svensk Fastighetsförmedling som mäklare känns väldigt hedrande, särskilt när det är ett så viktigt uppdrag som att sälja sitt hem. Tack för ett fint samarbete och ert förtroende hela vägen!

Andreas E
Ulleråker

Ulrika är trevlig, noggrann och effektiv. Har jag behov av mäklare i framtiden så är Ulrika den första jag kontaktar! /Andreas

Svar från Ulrika Eliasson

Stort tack, Andreas, för dina fina ord! Det gläder mig att du är nöjd med processen – det har varit ett nöje att få hjälpa dig. Du är varmt välkommen att höra av dig om det dyker upp något i framtiden!

Kristina Elisabet B
Sold a house with Johan Löfving a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Vänge

Snabb, effektiv och bra bemötande, både mot oss som säljare och mot köpare. Johan Löfving har sålt fem fastigheter för oss. Johan Löfving får de varmaste rekommendationerna från oss.

Mats J
Höganäs

Sofia valdes efter intervjuer med tre olika mäklare. Vänligt bemötande och väl avvägd säljpitch. Enkelt och bra hanterad försäljning. Dessutom bra och förnuftiga tips av inredaren inför visning. Mycket bra fotografering. Speciellt interiört.

Kjell B
Björklinge

Det gick snabbt med försäljningen sv huset. Elenor är mycket trevligt.

Magnus R
Bärby Hage

Ulrika är mycket professionell och en varm och positiv person. Vill man ha en mäklare som är genuint Intresserad av att göra din försäljning speciell så kan jag ge mina varmaste rekommendationer att välja henne. Magnus

Svar från Ulrika Eliasson

Stort tack för dina varma och fina ord! Det betyder mycket att du upplevt både professionalism och engagemang i er försäljning. Jag är verkligen glad att jag fick förtroendet att hjälpa er – och extra roligt att du kände att det blev en personlig och positiv process.

Noemi N
Fålhagen

Trevlig och kunnig mäklare som kunde svara på våra frågor. Rekommenderas.

Eva Maria H
Sold a house with Helene Molund a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Nyby

Kunnig, engagerad. Lätt att få kontakt med. Positiv och trevlig. Verkar ha god människokännedom och stor erfarenhet. Försöker inte pressa folk utan låter kunden själv komma fram till sina slutsatser och önskemål. Vi har mycket gott förtroende för denna mäklare

Johan H
Rosendal

Proffsig, effektiv och inkännande. Lägenheten såldes innan visning. Även köparna kände stort förtroende och anlitade själva henne för sin försäljning.

Vendela W
Sävja

Jag uppskattade verkligen Ulrikas engagemang och tillgänglighet – när man tog kontakt var hon alltid snabb, hjälpsam och professionell. Ibland behövde jag själv ta initiativ, men när jag gjorde det fick jag ett bra stöd. Stort tack för hjälpen med affären!

Lisa H
Salabacke

Professionellt bemötande, trevlig och personlig. Rekommenderar varmt.

Nina L
Sävja

Otroligt trevlig och duktig mäklare som är mån om att både säljare och köpare ska bli nöjda!

Lars L
Eriksberg

Sofia har varit ett stort stöd i sin professionella roll. Vi har haft stor tillit till henne. Resultatet av processen vid försäljningen har överstigit alla våra förväntningar. Tack Sofia