Trevligt, professionellt och kunnigt bemötande.
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje kommun! Vi har koll på allt du behöver veta om att bo, leva och byta bostad i Roslagen. Vill du sälja hjälper vi dig med allt från värdering till att hitta rätt köpare och är du ute efter en ny bostad i området ser vi till att du hittar ett objekt som passar just dig och...
1212 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Sedan starten hos Reco 2016
Trevligt, professionellt och kunnigt bemötande
Upplevelsen av Gunnar var odelat positiv. Kunnig och engagerad.
Vi har upplevt Sonja som väldigt engagerad i sina ansträngningar att saluföra vår bostad, uppfylla våra krav och önskningar och att hitta lämpliga köpare.
Trevlig ordningssam och proffsig. Tack
Mycket bra! Tydlig, tillgänglig, trevlig och bra bemötande.
Engagerad, trevlig och pålitlig.
Tack Maria! Så roligt att få hjälpa dig till en bra affär. Allt gott!/ Jonas
Bra och service inriktad mäklare med bra lokalkännedom.
En hjälpsam och trygg mäklare som hjälpte oss genom hela köp processen. Kan verkligen rekommendera William som mäklare.
Trevlig mäklare med full kunskap om området och objektet
Tack Emma, så kul att det blev ni som fick köpa. Perfekt!! / Jonas
Lättsam och tydlig i kommunikationen
Tusen tack Stefan. Så roligt att allt gick i lås. /Jonas
Helt otrolig! Så fin engagerad och otroligt genuin. Tacksam över henne.
Mycket bra. Var uppväxt i samma område som vi köpte i så hennes kunskap om det var toppen. Hade svar på alla praktiska frågor och har varit väldigt tillgänglig efteråt för frågor som kommit upp. Väldigt hjälpsam. Jag har inget att anmärka på.
Extremt bra bemötande. Tillgänglig när vi har behövt det. Bryr sig om sina kunder.
Bra bemötande. Flexibel och trevlig.
Alltid snabba återkopplingar, trevlig och hjälpsam!
Hanna är en mycket professionell mäklare. Hon är kunnig, informativ,trevlig och kan marknaden.
En mäklare utöver det vanliga. Lyhörd, synnande och empatisk, alltid lätt att nå. Upplevdes som kunnig om situationen/marknaden. Skulle definitivt använda henne igen och rekommendera henne.
Jag är mycket nöjd med samarbetet. Mäklaren var professionell, engagerad och höll mig uppdaterad genom hela processen. Affären gick snabbt smidigt och resultatet överträffade mina förväntningar. Rekommenderas varmt!
Hanna är en väldigt professionell mäklare, saklig trevlig helt enkelt kanonbra.
kanon bra mäklare, lugn och sansad och som kan ta kundens oro bra
Snabb att återkoppla på frågor och tydlig i sina förklaringar. Mycket bra!
Sophi är en påläst och kunnig mäklare! Snabb på att återkoppla vid frågor, och drivande i att få affären klar snabbt och smidigt.
En mycket kompetent och lyhörd mäklare att känna sig trygg med.
Tack för fina ord Anne. Vi ses senare. Allt gott/ Jonas
Trevlig och bra ,väldigt kunnig och insatt i sitt jobb Bra i kunskap om både huset och området Vi blev Väldigt nöjda med hennes arbete.
Hanna är väldigt trevlig och kunnig, vi fick ett fint bemötande, vi hade frågor och hon tog reda på svaren snabbt, det som hon var osäker på. Svensk fastighetsförmedling kan vara stolta att ha henne hos er,va rädda om henne.😄
Hanna hjälpte oss med försäljningen på bästa tänkbara vis! Hon är positiv och alltid snabb på återkoppling. Dessutom gick det snabbt och vi fick bättre betalt än vi hade räknat med. Högsta betyg från oss!
Superbra rakt igenom. Sluts leta, din mäklare är hittad.
Snabb återkoppling. Trevlig. Kunnig och påläst. Pålitlig. Upplevs neutral mellan säljare och köpare.
Saklik, trevlig och hjälpsam mäklare 😀
Snabba återkopplingar oavsett tidpunkt, uppskattas! Tar sig tid att prata och inget överdrivet säljsnack utan konkret fakta.
Mycket nöjda med Pernilla! Professionell, lyhörd och effektiv. Allt gick snabbt och smidigt och mäklaren uppfyllde alla våra önskemål. Rekommenderas varmt!
Märktes att Arja har stor erfarenhet som mäklare. Kände mig trygg under vår försäljning och kan verkligen rekommenderar henne. Arja är även snabb och effektiv. Jag hade pratat med ca tio mäklare innan jag bestämde mig för henne.
Vi är mycket nöjda med att ha sålt vår bostad med Gunnar, han var mycket engagerad och vi hade en tät kommunikation genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera!
Arja upplevdes som naturlig och "normal" på ett sätt så det hela blev trevligt och roligt. Hon har också en gedigen erfarenhet av hus, och kunskap om fastigheter. Både av köp/sälj processen i juridisk mening, det byggnadsmäsiga, och det mänskliga. Jag tyckte det var skönt att hon gillade min fina lilla stuga och "förstod den". Lite onödigt att byrån har så många olika frågelistor bara, det blev lite svårt att få igenom korrektur. Skulle kunna konsolideras till en eller två, nu var det tre. Men det är småpotatis jämfört med...
Allt gick hur smidigt som helst. Proffsigt hela vägen. Tryggt och säkert. Kunde inte ha varit bättre.
Jag har ingen erfarenhet av tidigare mäklare men Hanna har varit trevlig, kunnig och snabb med att svara. Är väldigt nöjd med henne.
Hé was very friendly. Gave us good information about the house and hé could also tell us something about the history what was a nice extra. The communication was also very good
Jonas är trevlig, informativ, professionell och ger mycket av både sig själv, och sin tid till dig som spekulant. Jag har bara gott att säga om Jonas. Mvh Tommy
Tack för fina ord Tommy :-) Vi ses i april igen/ Jonas
Väldigt nöjd med mäklaren! Professionell, engagerad och lätt att ha att göra med. Bra kommunikation genom hela processen och ett resultat över förväntan. William Rekommenderas varmt!
Trevlig och tillmötesgående. Tydlig information.
Lättsam och positiv! Väldigt lätt att ha med att göra. Snabb återkoppling. Ordning och reda. Rekommenderas!
Tusen tack Eva! Detsamma säger jag om dig. Härlig kund!! Vi ses/ Jonas
Ett riktigt trevligt bemötande och mycket hjälpsam,
Trevlig mäklare , kan sitt jobb , snabb & effektiv. Ett plus att det fanns kontor i Hallstavik.
Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fick av Anders vid försäljningen av vårt fritidshus. Hans kompetens, engagemang och tydlighet gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen.
Trevlig och effektiv mäklare. I denna lite ovanliga fastighetsaffär har han visat goda kunskaper och varit flexibel, så att den kunnat genomgöras så smidigt som möjligt.
Snabb trevlig kompetent trygg och glad
Snabb och smidig handläggning av affären.
Professionell och kunnig mäklare. Gunnar har från start varit väldigt engagerad, hjälpsam och tillmötesgående. Snabba svar på både mail och sms. Detta är andra gången vi anlitade Gunnar vid försäljning och kommer självklart anlita honom igen om vi ska sälja. Hälsningar Mikael och Jeanette
Anders är pålitlig och man känner sig trygg med att göra äfferer med honom. Vänlig,påläst och smidig i sitt agerande. Kan varmt rekommendera honom.