Matilda Lind

Matilda Lind

Matilda Lind är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Matilda Lind har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Matilda Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-05 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.7. Matilda Lind har haft 20 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

49 omdömen om Matilda Lind

Sedan starten hos Reco 2024
Wilma H
Köpte sitt hus med hjälp av Matilda Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Almunge

Otroligt trevlig, hjälpsam och kunnig. Hon såg till att allt blev så smidigt som möjligt och att jag och min sambo som förstagångs husägare förstått vad allt betyder och att vi hela tiden blev uppdaterade så fort hon fått svar på exempelvis vattenprovet för våran bostad, verkligen en riktigt duktig mäklare vi är super nöjda

Gustav V
Almunge

Vi är otroligt nöjda med Matilda. Från första visning tills nycklarna i handen har gått fantastiskt smidigt och enkelt. Vi Kan varmt rekommendera Matilda som mäklare

Jesper N
Sålde sitt hus med hjälp av Matilda Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Almunge

Mycket bra och proffsig samt lyhörd!

Anna Kristina L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Matilda Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Storvreta

Matilda är jättetrevlig och driven. Har god koll på information om lägenheten och har svar på frågorna. Snabb och behjälplig. 10/10!

Erika M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Matilda Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Storvreta

Jag kan varmt rekommendera Matilda Lind som mäklare. Hon har varit otroligt trevlig, tillmötesgående och kommunikativ under hela försäljningsprocessen av min lägenhet. Trots att det tog lång tid att hitta rätt köpare, har Matilda alltid varit positiv, stöttande och engagerad under hela processen. Jag är supernöjd med hennes insats och rekommenderar henne starkt till andra säljare!

Simon Jens Jonas L
Storvreta

Matilda har varit väldigt tillmötesgående under hela processen och kunnig i de frågor vi haft. I de fall där hon inte kunnat svara direkt har vi fått återkoppling nära inpå. Hon har även hållt sig med en god ton utan att vara oprofessionell. Vi letade bostad under en kort men intensiv period och stötte på många mäklare på kort tid och bland de vi hade och göra med så förtjänar hon en toppnotering (att det sedan var hon som mäklade köpet av bostaden vi landade på är bara en bonus)!

Anne L
Köpte sin stuga med hjälp av Matilda Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Fjärdhundra

Trevlig, kunnig och engagerad. Tack Matilda!

Eva E
Enköping

Hon kan sin sak och tog kontakt om det var nått, hon ringde tillbaka om hon inte kunde svara på en gång .

Michael H
Kapellgärdet

Mäklaren bjöd på ett stort engagemang och var kunnig på området. Hon återkopplade till mig ofta vilket kändes betryggande. Jag kan starkt rekommendera henne.

Jessica G
Salabacke

Oerhört trevlig och professionell.