Ulrika Eliasson

Ulrika Eliasson

Ulrika Eliasson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Ulrika Eliasson har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Ulrika Eliasson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 407 omdömen med ett betyg på 4.8. Ulrika Eliasson har haft 66 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

407 omdömen om Ulrika Eliasson

Sedan starten hos Reco 2020
Felix S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Fålhagen

Väldigt bra upplevelse med Ulrika genom hela säljprocessen. Vi rekommenderar henne varmt till de som går i säljtankar.

Syed Ahsanul Shabab H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kapellgärdet

Ulrika är en mycket erfaren mäklare med 22 års erfarenhet, och det märks tydligt i hela processen. Hon inger trygghet, är tydlig i sin kommunikation och väldigt öppen och rak på ett professionellt sätt. Som köpare upplevde jag henne som kunnig, stabil och lätt att ha att göra med. Jag kände mig välinformerad genom hela affären, vilket skapade stort förtroende. Jag kan varmt rekommendera Ulrika.

Tomas L
Kapellgärdet

Snabbt och trevligt bemötande . Bra kontroll på priser och marknad i området . Bra med tips inför fotograferingen .

Birgitta H
Köpte sitt hus med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Norby

Med trygg och säker hand lotsade Ulrika oss genom vår första husaffär. Hon var lugn, trygg, förstående och förtroendeingivande. Kan verkligen varmt rekommendera henne.

Karl-Robert E
Sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Norby

Påläst, lyhörd och alltid snabb med återkoppling – även utanför ordinarie arbetstid. Ger ett mycket professionellt och trevligt intryck samt visar ett starkt engagemang för att leverera hög kvalitet. Resultatet blir en trygg process och en mycket nöjd kund.

Jenny S
Salabacke

Trevligt bemötande. Och har gjort det vi förväntar oss av henne.

Oscar G
Salabacke

Ulrika har bemött oss med toppen service. Det var första gången vi köpte bostad, och Ulrika svarade mer än gärna på alla våra frågor samt ställde egna frågor och visade intresse för oss. Hon har varit till stor hjälp och genom hela processen har det känts tryggt att ha Ulrika som mäklare. Kan varmt rekommendera Ulrika till alla, och den dag vi ska sälja kommer vi att höra av oss till henne. Tack Ulrika!

Gunhild R

Lyhörd, hjälpsam och kunnig, man känner sig trygg.

Tobias H
Kvarngärdet

Ulrika hjälpte oss med en mycket smidig försäljning! Trevlig och riktigt bra engegemang!

Mattias H
Kvarngärdet

Intresserad och engagerad med personlighet