Trevlig! Bra respons co och professionell.
Fastighetsbyrån Sollentuna
Sollentuna är en kommun som ligger perfekt "mellan". Med utmärkt kommunikation per pendeltåg och dygnet-runt-bussar tar du dig enkelt in till Stockholms innerstad och närheten till naturen är påtaglig med både Edsvikens och Norrvikens vatten samt två naturreservat. Dessutom är det här en kommun som har allt, du behöver alltså...
2415 omdömen om Fastighetsbyrån Sollentuna
Sedan starten hos Reco 2013
Har anlitat Mohammad till flertalet uppdrag senaste året. Han är mycket professionell, lyhörd och ärlig. Jag och min man har stark tillit till Mohammad, rekommenderar honom varmt.
Vänligt och professionellt bemötande, snabb återkoppling, fick stöd för våra tankar. Folk vi känner hade tittat på annonsen och hade synpunkter på att bilderna var dåliga och i oordning, även beskrivning på huset stämde inte riktigt. Vi upplevde stress strax innan annonsen las ut. Vi hade högre förväntningar på slutpriset och det blev en liten besvikelse.
Mycket snabb att återkoppla när vi undrade över något. Lugn och saklig utan att stressa fram något.
Proffsigt bemötande hela vägen från första träff till kontraktsskrivning efter försäljningen.
Hjälpsam genom hela processen.
Trevligt och professionellt bemötande. Mycket nöjd med min försäljning!
Jag är nöjd med hennes engagemang och den tid hon har lagt ner för mig
Vi är mycket nöjda med Hanna Spejare på Fastighetsbyrån Sollentuna. Hon har varit professionell, hjälpsam och engagerad genom hela processen med vårt husköp. Hanna har alltid varit tillgänglig för våra frågor och gav oss trygghet och bra vägledning i varje steg. Tack vare hennes stöd kände vi oss säkra och väl omhändertagna under hela köpet. Vi rekommenderar henne varmt till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare.
Rekommenderar honom om ni ska sälja er bostad!
Supernöjd med Hanna! Hon var engagerad under hela processen och höll oss alltid uppdaterade. Rekommenderar henne varmt!
Rekommenderar William Gernandt på Fastighetsbyrån Sollentuna – professionell, lyhörd och enkel att ha att göra med.
Jag är mycket nöjd med min mäklare. Han har varit professionell, engagerad och tydlig genom hela processen. Allt har skötts smidigt och jag har känt mig trygg från början till slut. Kan varmt rekommendera honom!
Jag är mycket nöjd med samarbetet med Hanna vid försäljningen av min lägenhet. Hon var professionell, engagerad och hade god kunskap om marknaden. Hanna var alltid tillgänglig, gav tydliga råd och skapade trygghet genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera henne.
Hanna är Snabb, enkel och proffsig
Jag blev bemött på ett väldigt professionellt och tryggt sätt genom hela processen. Mäklaren var alltid tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och tog sig tid att förklara varje steg, vilket skapade ett stort förtroende. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med försäljningen av min bostad på Blåklockevägen 10. Mäklaren överträffade mina förväntningar och jag kan varmt rekommendera honom vidare.
Rickard är en trygg och stabil person som man kan luta sig emot när man gör stora affärer som ibland kan kännas läskiga. Hans unika förmåga att få både säljare och köpare nöjda, gör att jag verkligen kan rekommendera honom för fler uppdrag.
Grym mäklare och han kommer att leverera och om du vill ha din bostad såld snabbt så ringer man Victor
Richard Lundblad är en av få mäklare som faktiskt lever upp till snacket. Han är genuin i sitt sätt – inte påklistrad eller säljig – och det märks direkt att han kan sitt jobb på riktigt. Det som sticker ut mest är hur tillgänglig han är; oavsett tidpunkt får man svar och känner sig prioriterad. Genom hela processen har han varit trygg, rak och tydlig, vilket gjorde en annars stressig situation betydligt enklare. En mäklare jag utan tvekan skulle välja igen.
Min mäklare Viktor Nyberg var mycket proffesionell och väldigt trevlig och hjälpsam. Han var tillgänglig och mycket tillmötesgående. Han är sakkunnig och ger tillit och trygghet.
Jag kan verkligen rekommendera Hanna Spejare till alla som letar efter en engagerad och pålitlig mäklare. Från första kontakten kände jag mig trygg – hon är både professionell och väldigt lätt att ha att göra med. Hanna var alltid tillgänglig för frågor, tydlig i sin kommunikation och såg till att jag var uppdaterad genom hela processen. Det som verkligen sticker ut är hennes driv och engagemang. Hon gör det där lilla extra och ger aldrig känslan av att något lämnas åt slumpen. Samtidigt är hon väldigt lyhörd och bryr sig...
Med sin professionalism, sitt lugn och sin tydliga kommunikation skapar han trygghet genom hela processen. Han är inte bara otroligt duktig på sitt jobb, utan också väldigt lätt att ha att göra med – trygg, tydlig och alltid tillgänglig. Man känner direkt att han bryr sig och verkligen vill göra ett bra jobb.
Trevligt bemötande, påläst och tillgänglig
Mycket proffsig och tydlig mot mig och potentiella köpare vad gäller visningar och att köparna om de vill ha en förhandsvisning ska känna till området och ha sitt lånelöfte klart bland annat.
Yrkesmässig och driven fastighetsmäklare som tog hänsyn till våra önskemål och genomförde en smidig och effektiv affär. Mycket god service. Rekommenderas varmt!
Jag kan varmt rekommendera Viktor. Han är professionell och lugn. Hans bemötande och sätt att arbeta underlättade hela processen.
Richard hade full koll på läget från första sekunden. Han ställde rätt frågor till oss säljare, svarade på de frågor vi hade och lade upp en jättebra plan. Han briljerade också i hantverket att matcha rätt köpare till huset, då de som köpte verkligen kände att det var en perfect match och därför var beredda att betala det pris vi hade satt som mål.
Viktor är den bästa mäklaren jag har haft. Inte bara för att han lyckades sälja vår bostad utan för hur han jobbar. Han är tydlig gentemot både säljare och köpare med vad som gäller, lägger ingen onödig tid på sånt som inte leder någonstans, han ger en känsla av trygghet och hjälp. Otroligt vass, driven och trevlig!
Hittade snabbt en köpare. Nöjd.
Jättebra bemötande genom hela processen.
Vi är mycket nöjda med Richard och hans arbete med försäljningen av vår bostad. Han är kunnig, engagerad och dessutom väldigt trevlig. Vi skulle med glädje anlita honom igen.
Victor har varit hjälpsam och väldigt aktiv för att hjälpa oss med köpet av vår lägenhet.
Viktor has been very kind and easy to talk to. This was our first time buying a home and we appreciated his patience and availability. Thank you Viktor!
Grym!! Gick snabbt och smidigt
Richard har varit väldigt hjälpsam genom hela processen, först ett bollplank för oss när vi letade ny bostad och sedan förmedlade han en snabb och proffsig affär när vi skulle sälja vår nuvarande. Vi ger Richard våra varmaste rekomendationer!
Hanna är otroligt proffsig, lugn och förtroendeingivande. Det var lätt att resonera med henne och ingenting satt fast, när vi hade önskemål om förbättringar/förändringar så genomförde hon det snabbt och väldigt bra. Vi är väldigt nöjda med Hanna som samarbetspartner och kan varmt rekommendera henne!
Richard är professionell och kunnig och förmedlar relevant information om bostaden på ett tydligt sätt.
Kunnig, lyhörd och väldigt omtänksam om både köpare och säljare. Rekommenderar Rickard som gör ett mycket bra jobb 👍
Klart den bästa mäklare vi någonsin haft att göra med. Ärlig, saklig och professionell genom hela processen, utan att vara överkommunicerande eller pinsamt översäljande. Det uppskattade vi mycket. Det enda vi skulle vilja lyfta som förbättringsområde är att kvaliteten på fotograferingen inte motsvarade mäklarens egen nivå. Även vissa delar av administrationen hade kunnat hålla en högre standard. Richard Lundblad är enligt oss det självklara förstahandsvalet för den som ska sälja en fastighet i Sollentuna. Vill man själv...
Engagerad, kunnig och väldigt trevlig
Richard har varit mycket proffsig och tydligt under hela processen! Vi skulle varmt rekommendera honom till andra!
Mycket nöjda med Rickards arbete! Han hjälpte oss att få vårt drömhus. Enkel att ha att göra med. Rekommenderar honom som mäklare
Mycket proffsig och välstrukturerad. Klara besked och guidning genom hela processen.
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Svarar alltid i princip direkt och ger bra och tydlig information. Kan varmt rekommendera!
Rickard är lugn, kompetent och professionell. Under hela försäljningsprocessen var han mycket närvarande, vilket skapade trygghet i en annars intensiv situation. Jag rekommenderar honom varmt.
Kunnig, engagerad, lyhörd och lätt att samarbeta med
Stort tack för det fina omdömet. Hoppas verkligen att ni ska trivas i ert nya hus. Vi hörs närmare tillträdet!
Mohammad har hanterat försäljningen av mitt hus mycket professionellt. Han var mycket tydlig med sitt arbetssätt och förväntningar från vår sida som säljare. Jag uppskattar också uthålligheten och motivationen att sälja mitt hus.
Proffsig, kunnig, trygg och goda nätverk i norrort. Kan varmt rekommendera!
Proffsig och smidig affär tillsammans med Richard!
Trevlig, lyhörd och hjälpte till och gjorde allt bekvämnt och bra för oss.