Bilverkstad i Stockholms län

Behöver du service på din bil och behöver hitta en rekommenderad bilverkstad i Stockholm? På Reco.se kan du läsa rekommendationer som om de kom från dina vänner och bekanta, det vill säga du hittar ett helt forum för de bästa bilverkstäderna i Stockholm. Få personlig service redan från början, be om en offert på din lagning och få prisförslag innan lagning eller service. Det kan inte bli mycket enklare. Vad du än behöver hjälp med får du det nära dig på en bilverkstad i Stockholm. Grundservice, byte av bilglas, polering av strålkastare, vaxning av bilen ja det mesta och mycket därtill kan du få hjälp med. Varje bil behöver kontinuerlig omsorg och service och på bilverkstan hittar du allt detta för din bil. På Reco.se finns också vägbeskrivning till din bilverkstad i Stockholm så att du lätt hittar fram!

Stockholm är en unik huvudstad på många sätt. Här finns till exempel en varierad terräng i form av både urban och lantlig miljö och man har alltid nära till naturen! Det kräver också olika saker av din bil. Om du har kört på en landsväg med din stadsbil kanske du vill tvätta den. På vintern kan det bli slaskigt och det kan vara skönt att få bilen tvättad lite oftare. Sikten blir också bättre och du blir säkrare i trafiken med en ren bakruta. Se vad din bilverkstad i Stockholm kan hjälpa dig med.

De varierande årstiderna ställer också många krav på din bil. Få hjälp att byta sommar- och vinterdäck och se till att alla lampor fungerar som de ska. Lamporna ska alltid fungera men på vintern är det extra kritiskt. Få dina strålkastare polerade på din bilverkstad så blir de som nya! Hitta bilverkstäder som ger mångsidig service och gott bemötande. Det spelar ingen roll om du bor i innerstan, förort eller närförort för på Reco.se finns bilverkstäder som täcker upp hela Stockholmsområdet.

En storstad som Stockholm kräver mycket av bilen, så se till att alltid ha den i gott skick och ställ krav på din bilverkstad. Din bilverkstad i Stockholm ligger närmare än du tror. Genom att surfa in på Reco.se får du en första kontakt och många rekommendationer så att du hittar rätt bilverkstad nära dig för din bil och för dig i Stockholm!

Bilverkstad
Danderyd  (2 st)
Vaxholm  (1 st)

Topp 25 bilverkstäder i Stockholms län

• Leif S
    Leif S: Trevligt bemötande och bilen blev klar på utsatt tid.
  • Quality Carservice

92 omdömen
    Per Gunnar Martin H
    Per Gunnar Martin H: Bra, tydligt, effektivt, lättillgängligt
  • Jeremy C
    Jeremy C: Jag har varit kund i många år och är ständigt imponerad av hastigheten, kvaliteten, artigheten och valuta för pengarna. Kunden är viktig hos SK Bilservice.
  • Vi på Wellkept tar hand om din bil på bästa möjliga sätt, använder endast de bästa produkterna och har välutbildad personal. Välkommen!
    Christian H
    Christian H: Väldigt måna on sina kunder och att arbetet utförts korrekt. En trygg investering hos Kristian och Co.
  • BD Södertälje

472 omdömen
    Vi är din bilhandlare och serviceverkstad i Södertälje. Här utför vi service, reparationer och installationer. Givetvis lämnar du oss med gällande garanti och stämpel i serviceboken. Välkommen!
    Jerome Paul Raen J
    Jerome Paul Raen J: Good service. Problems fixed.
  • RK Bilservice är en Mekonomenansluten bilverkstad som servar och reparerar alla bilmärken. Vi är uppdaterade med den senaste diagnosutrustningen för felsökning i moderna bilar.
    Christer B
    Christer B: Byte av bromsklossar. Utmärkt jobb, inget oljud ligger ej på. Roger och Krister alltid trevliga mot mig. Pris helt ok.
  • Min Bil Sätra (f.d PIK AB)

319 omdömen
    Jim H
    Jim H: Jag servade min Rover 75 i December, kamremmar, vattenpump, termostat och lite annat. Jag blev verkligen positivt överraskad av deras service och vänlighet. De var ärliga, transparenta och engagerade i vad som borde prioriteras då bilen är ett pågående projekt. De gjorde ett fantastiskt jobb och jag misstänker faktiskt att de rentutav bjöd på någon liten klämma eller skruv. Ingen försökte på något vis sälja in något mer än det jag behövde och slutpriset stämde på kronan. jag kände mig verkligen trygg och kan enbart rekommendera denna verkstad. Klassisk service och passion för bilar.
  • Speedy Bilservice Värmdö

79 omdömen
    Välkommen till Speedy Bilservice – ditt självklara val av bilverkstad
    Dan Christer L
    Dan Christer L: Trevligt bemötande , lämnade in bilen för byte av växellådsolja, och det blev bra 👍
  • Mekonomen Tulegatan ger dig all bilservice du behöver. Kontakta oss så hjälper vi dig med allt från reparationer till däckbyten.
    Karl Henrik J
    Karl Henrik J: Service 16000 mil Reperationer - Backsensor Bra info från beställning till hämtning och bra info genom hela processen, 🔆 samt genomgång av kostnader som tillkommit från offerten!
  • Kontakta oss om du behöver hjälp med din bil!
    Janette J
    Janette J: Alltid trevligt bemötande och snabb återkoppling. Supernöjd!
  • Vi hoppas att du hittar allt du behöver för din bil. Vi fokuserar på att erbjuda högkvalitativ service som ger nöjda kunder. Vi gör allt vi kan för att motsvara dina förväntningar på vad bra service ä...
    Björn V
    Björn V: Alltid väldigt snabb service och bra tillgänglighet, rekommenderas!
  • Bilverkstad Fordonshuset

60 omdömen
    Gordan K
    Gordan K: Jätte trevligt och kunnig personal.
  • Rindstål Bil Verkstad

82 omdömen
    Marita G
    Marita G: Alltid bra service och trevlig personal.
  • Birger W
    Birger W: Fantastiskt duktiga. Lämnat ett antal bilar där genom åren och de har fixat samtliga bilar utan problem. Kanonservice till bra priser! Rekommenderas!
  • Mek & Däck Sollentuna AB

69 omdömen
    Antonios G
    Antonios G: Den enda sak som jag tyckte inte alls om är att när jag gick för att betala min bilens reparationen, jag frågade om hur det gick till och bilmekaniker som stod i kassan svarade bara kort med ett ord utan att titta på mig alls, han visade inte intresse om att svara flera frågor...
  • MekoPartner Bilverkstad Arninge hjälper dig med all bilservice du behöver. Noggranna och säkra kontroller, tre års garanti och du får alltid veta priset i förväg. Välkommen!
    Holger Gunnar B
    Holger Gunnar B: Bytte Broms belägg och broms skivor, bra kundbemötande, kunde utförligt o bra visa exakt vad som gjorts och vad som bytts samt påvisa hur pass slitet gammla delen var
  • TMH Bil & Skadecenter AB

172 omdömen
    Vi utför motor- ,lack- och verkstadsarbeten av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, på ett effektivt sätt med stor yrkesskicklighet!
    Anders Nils Gustav E
    Anders Nils Gustav E: Riktigt bra bemötande från personalen, de var mycket flexibla och trevliga att ha att göra med. Jobbet var sjukt bra utfört och det gick snabbt. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ behöver jag plåtjobb igen så åker jag dit tveklöst!
  • Tveka inte att komma förbi oss på Murmästarvägen 41!
    Catrin L
    Catrin L: Juliano var otroligt professionell i sitt bemötande, lät oss kolla runt själva och fanns hjälpsamt i bakgrunden. Han är pedagogisk och gav ett bra underlag på bedömning av min inbytesbil. Juliano är även väldigt flexibel och lösningsorienterad och hjälpte till att hitta ny försäkring, beställa registreringsbevis och då verkstan var stängd på lördagen när jag var där så körde han t.o.m. hem min nya bil på måndagen och tog då inbytesbilen därifrån. Sammanfattningsvis en supersmidig affär och femstjärnig service!
  • Arlanda Bilgalleri AB

45 omdömen
    Benny M
    Benny M: Snabb och professionell hjälp med ett elfel på bilen.
  • Proline Bilskador lämnar alltid två års garanti på nya originalreservdelar. Välkommen!
    Jonas V
    Jonas V: Väldigt trevligt bemötande. Fint utfört arbete
  • ServiceSpecialisten är ett fristående och oberoende alternativ till märkesverkstäderna - mitt i Stockholms city!
    Naghmeh R
    Naghmeh R: Bemötande, snabb och professionell
  • Kent E
    Kent E: Blev bra bemött snabbt och å bra utfört arbete kan rekommenderas Kent
  • BBR Bilverkstad

30 omdömen
    BBR Bilverkstad – Kvalitet, omtanke och bra pris
    Dennis B
    Dennis B: Bra service, allt gick snabbt o schysst pris!
  • Min bil Lidingö

143 omdömen
    Ingegerd E
    Ingegerd E: Service fick tid snabbt Gott om plats att ställa bilen Trevlig personal och rent och snyggt i väntrum Super
123456...19