Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

• BadgeTenYears
1 361
Call 0322-66 87 00 Share

Välkommen till en av Alingsås mest anlitade mäklarfirmor! Vi finns på många platser i landet, men varje kontor är lokalt och vi som arbetar på Svensk Fastighetsförmedling bor också i Alingsås. Därför har vi full koll på bostadsmarknaden här och vi har starka kontaktnät både när det gäller köpare och säljare. Genom kvalitet...

1361 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Sedan starten hos Reco 2016

Linnéa A
Sold an apartment with Johan Andersson a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Vi fastnade för att Johan är väldigt enkel att prata med. Man känner sig inte dum när man kommer med tusen frågor och han ger bra och tydliga svar. Det vi har känt svajat är återkoppling och uppföljning när vår lägenhet låg ute till försäljning. Vi saknade ibland bekräftelse på att han sett våra meddelanden, tog ibland tid att bli uppringd och vi hade velat ha lite mer framförhållning innan visningar. Men har inget att anmärka på när svaren väl kommit eller vi pratat i telefon.

Maria L
Wrote about Peter Jonsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Fantastisk service och fint bemötande.

Offensive content
Choose a reason:
Eva D
Bought an apartment with Nicklas Blomstrand a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Centrum

Har upplevt Nicklas som professionell och seriös. Har under hela processen haft en bra dialog och känt oss trygga.

Oskar N
Sold an apartment with Nicklas Blomstrand a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Ingared

Trygg och lugn process från början till slut.

Lina A
Ingared

Tryggt och stabilt hela vägen till försäljning.

Vilhelm S
Bought an apartment with Johan Andersson a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Ingared

Vi var och är fortfarande hur nöjda som helst med Johan. Han är en trevlig och engagerad mäklare som varit mer än hjälpsam genom hela processen för oss som köpare. Rekommenderar varmt!

Inger O
Centrum

Trevligt bemötande och bra på att återkoppla vad som hänt under säljvägen.

Izabella B
Bought an apartment with Mikaela Thim a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Vi är supernöjda med Mikaela. Trevligt och bra bemötande! Lättsam att ha och göra med.

Elin B
Sold an apartment with Mikaela Thim a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Glad och positiv mäklare som hanterat min lägenhetsförsäljning fantastiskt. Allt har gått smidigt och fungerat bra. Alltid tillgänglig och lätt att kommunicera med.

Noomi R
Bought a house with Nicklas Blomstrand a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Hjälmared

Niclas var lugn, trovärdig och ärlig vid vårt besök. Jag kände mig trygg med informationen och hans agerande. Han återkopplade så fort han hade ny information. Nöjd.

Tim A
Bought a house with Johan Andersson a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Otroligt lättsamt. Stort tack för all hjälp!

Åsa F
Sold a house with Nicklas Blomstrand a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Nicklas har varit hjälpsam och engagerad i vår försäljning. Det var många olika turer med stolpe ut, många visningar men inga som nappade. Nicklas tappade aldrig hoppet och han guidade oss till att fortsätta kämpa. Vi är tacksamma för hans tålamod.

Lena K
Ingared

Lugnt och trevligt bemötande. Lätt att få tag på när man har frågor. Kunnig.

Marie L
Alingsås

Rasmus är en öppen & trevlig person. Lätt att samtala med. Ger snabba och frekventa återkopplingar. Det kändes tryggt att ha Rasmus som mäklare.

Michael L
Alingsås

Vi har haft en rak och tydlig kommunikation med Rasmus , som alltid varit närvarande och lyssnande i våra funderingar . Det kändes tryggt och fint från första stunden och Rasmus är professionell på alla sätt som en mäklare bör vara .

Jan M
Sold a house with Johan Andersson a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Kunnig. Snabb på att återkoppla. Lyssnade in. Vägledde och gav råd utan att dominera.

Anders A
Alingsås

Korrekt och trevligt bemötande genom hela processen.

Åsa N
Alingsås

Johan är trevlig, ambitiös och hjälpsam som mäklare. Vi har känt oss trygga och väl mötta. Han är lättillgänglig, snabb och tar reda på det vi behöver veta i köpeprocessen.

Johan F
Alingsås

Tar tag i saker snabbt och löser problem och ger svar på frågor. Lättsam och trevlig

Ludvig M
Alingsås

Bra bemötande, kompetent och trevlig!

Eric D
Alingsås

Klar och tydlig information, fantastiskt lätt att jobba med finns inga dumma frågor. Johan gav 110% och det märktes i resultaten helt klart 10/10 mäklare.

Mattheus Johannes K
Alingsås

proffsig ,trevligt och hur bra som helst

Barbro M
Sold a house with Mikaela Thim a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
ALINGSÅS

Mikaela Thim har haft ett trevligt sätt och bemötande vid försäljningen av vårat hus. Varit nogrand och förklarat förloppet även om jag har haft svårt att hänga med i all turer. Vi vill varmt rekommendera henne

Veronica F
Alingsås

Trevlig och lättsam att ha att göra med. Flexibel och hjälpsam.

Ewachristine S
Sold an apartment with Anton Nilsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Utomordentligt bra bemötande. Han var väl förberedd, kunde marknaden, området, och var lugn och metodisk. Tog sig tid och återkopplade på ett exemplariskt sätt. Hade ett mäklarföretag tidigare, och har sålt både hus och lägenheter. En mäklare som jag gärna rekommenderar.

Anton L
Alingsås

Enkel och snabb kommunikation.

Johannes H
Norsesund

Bra säljare som kan sin sak! Tydliga besked om vad som är viktigt i en affär och hur man som säljare bör tänka i en svalare marknad. Ett mycket lyckat slutresultat. Fem stjärnor!

Sandra F
Alingsås

Jag är jättenöjd med Johan Andersson som mäklare. Han har varit väldigt kunnig, ärlig, trevlig. Han har fått oss att känna oss trygga i både husköpet vi gjort och i försäljningen av vår tidigare bostad. Han har varit kontaktbar och svarat snabbt. Jag skulle absolut rekommendera honom och Svensk Fastighetsförmedling Alingsås.

Agnes G
Alingsås

Trygg och smidigt genomförande av att sälja bostad till oss som köpare. Snabba svar och hjälpsam!

Annika B
Bought a house with Anton Nilsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Essunga

Toppenbemötande, ser till det bästa för alla parter. Ödmjuk och allt i klarspråk.

André N
Alingsås

Nicklas skötte sig utmärkt hela vägen från visning till kontraktsskrivning. Oerhört hjälpsam och skötte kommunikationen på ett väldigt bra sätt.

Andreas B
Alingsås

Ärlig, engagerad och lyhörd för våra behov

Christoffer O
Alingsås

Trovärdig och genuin mäklare.

Julia N
Alingsås

Mycket bra bemötande, hjälpsam samt snabb på att svara på samtal och frågor.

Kristina E
Centrum

Försäljningen gick väldigt smidigt speciellt eftersom Nicklas var familjär med lägenheten då vi själva köpt den av honom. Upplevde också att han känner Alingsåsmarknaden väl.

Lars Gunnar Seth H

Toppen bästa säljaren Trevlig kunnig ödmjuk påläst 👌

Viveka Margita H
Alingsås

Väldigt bra bemötande av Johan! Han var engagerad, kunnig och hjälpsam under hela försäljningstiden så vi är helt nöjda med honom! Han får högsta poäng!

Kristin L
Alingsås

Johan är välinformerade och en trygg säljare. Han vill genuint hjälpa alla köpare såsom säljare till deras drömhus. Jag rekommendera honom starkt.

Victoria G
Bought a house with Rasmus Jonsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Rasmus har ett trevligt sätt, är kunnig på sitt område och bidrog starkt till att vi gjorde en lyckad bostadsaffär. Väldigt nöjda!

Anders A
Alingsås

Bra service och trevligt bemötande!

Harriet S
Alingsås

Johan är lättillgänglig och engagerad, ger tydliga råd och låter kunden bestämma

Andreas V
Alingsås

Super bra och trevlig. Snabb återkoppling och professionellt bemötande!

Ahmed H
Alingsås

Vi har haft en väldigt bra upplevelse av Nicklas Blomstrand på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås. Han har varit professionell, tillgänglig och tydlig genom hela processen. Kommunikationen har fungerat utmärkt och vi har känt oss trygga och välinformerade från start till mål. Nicklas är engagerad, lyhörd och inger stort förtroende. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare.

Ulrika A
Alingsås

Bra, kunnig och trevlig. Toppen!

Susanna V
Alingsås

Vi är väldigt nöjda med Johan som mäklare och skulle rekommendera honom till andra.

Håkan A
Alingsås

Trevlig ung man👍Duktig på sitt jobb 🙏

Christian S
Bought a house with Thomas Thim a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Vårgårda

Vi köpte en fastighet via Thomas på Svensk fastighetsförmedling och sålde vårt nuvarande hus via en annan mäklare och firma, när man jämför mäklarna och helheten så är skillnaden stor..

Göran H
Bought a house with Mikaela Thim a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Det finns mäklare och så finns Mikaela, min kontakt med Mikaela var från första stund proffsig och social, hon lyssnar på det man har att säga som köpare och jag är är säker på att det är så även som säljare. Med Mikaela kan du var säker på att det blir affär där alla parter är nöjda Tack Mikaela.

Svar från Mikaela Thim

Tack snälla Göran, vilket fint omdöme! Vad glad jag blir att höra det, jag är övertygad om att du kommer trivas väldigt bra i ditt nya fina hus! :) Allt gott,

Johan P
Sold an apartment with Rasmus Jonsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Stadsskogen

Rasmus är mycket professionell och genomförde försäljningen av vår lägenhet på ett utmärkt sätt. Han hanterade de frågor vi hade på ett mycket bra sätt. Vi kan starkt rekommendera Rasmus. Tack för ett fantastiskt jobb.

Carita G

Rekommenderar varmt Rasmus ! Allt har funkat toppen från första stund 😀