Bangerhead Studio är en populär frisörsalong belägen i centrala Stockholm i fräscha, moderna lokaler. Här erbjuds du ett helhetskoncept inom skönhet och du kan få behandlingar från topp till tå av vårt sammansvetsade team av frisörer och hudvårdsterapeuter.
Våra professionella frisörer utför förstklassiga behandlingar såsom klippning, slingor, färgning och hårförlängning samt guidar dig till produkter som passar just dig och ditt hår. Kom hit och njut av den lugna stund och omtanke du är värd!
Utöver detta erbjuder vi hudvårdsbehandlingar tillsammans med Dermalogica och Decleor. Du kan också få manikyr, pedikyr, vaxning samt flera olika behandlingar för permanent makeup. Givetvis har vi ett stort produktutbud till försäljning. Välkomna!
Jennifer är jättetrevlig och duktig på att klippa! Jag har lockigt hår vilket andra frisörer har haft svårt att hantera men hon klarar galant :)
Supertrevlig, kunnig, proffsig med stort sinne för detaljer, och vet exakt vad jag vill ha. Kommer ofta med förslag och ideér. En riktig stjärnfrisör!
Bra sida som är lätt att hitta på, stort utbud av bra varumärken och ofta förmånliga erbjudanden! Beställer alltid mina produkter hos Bangerhead
Gabriella ger ett mycket vänligt bemötande. Hon är lugn, noggrann och metodisk och allt med ett varmt leende på läpparna. En riktigt duktig frisör som varmt rekommenderas.
Gabriella är en väldigt professionell frisör. Hon följer kundens "begär" och uppfyller ens förväntan. Går alltid från henne lika nöjd! Bangerhead som salong är fräsch och det finns resurser för bästa möjliga resultat.
I can highly recommend Gabriella! She is hard working and listens to the client and does the very best to give you what you want. She has her own individual style too.
Jennifer har alltid varit väldigt trevlig och en jättebra frisör! Hon gjorde det jag ville och resultatet blev väldigt bra. Jagag vet att jag är i trygga händer när jag är hos Jennifer och jag är alltid nöjd när jag går därifrån.
Jennifer är fantastiskt trevlig, lyhörd för kundens behov men med verklighetsförankring och legerar alltid ett strålande bemötande och resultat. Rekommenderas varmt!
Bara gott att säga! Mkt trevliga o väldigt kunniga. Tar sig tid o gör det man vill. Ingen stress o mkt personligt. Alltid värt pengarna att gå dit!
Jennifer ger alltid ett trevligt bemötande & hör ett proffsigt jobb. Är alltid lika nöjd med både klippning & färgning efter ett besök hos henne.
Riffen var varm, professionell och väldigt lugnande när jag skulle göra en Brasilien wax, precis det en behöver i en sådan smärtsam och utlämnande situation.