Positiv, engagerad och lösningsfokuserad.
Fastighetsbyrån Alingsås
Välkommen till Alingsås mest anlitade mäklare - Fastighetsbyrån! Alingsås är känd som en mysig trästad med massor av natur och närheten till Göteborg. Vi har vårt kontor centralt på Lilla torget bland alla caféer och butiker, och vi mäklare är ett team som alla har lång erfarenhet och ett nytänk när det kommer till mäklarbranschen....
3017 omdömen om Fastighetsbyrån Alingsås
Sedan starten hos Reco 2013
Engagerad, lösningsorienterad och tryggt hela vägen.
Han informerade oss hela tiden så vi visste vad som hände. Han är trevlig och en bra säljare.
Trevlig, tydligt upplägg och plan, bra kommunikation
Rasmus är otroligt serviceminded och skicklig, dessutom väldigt trygg i sin roll som mäklare!
Mäklaren har varit lyhörd och enkel att arbeta tillsammans med! Mäklaren har varit tillgänglig för frågor och väldigt tydlig. Försäljningen har varit väldigt smidig! Vi är mycket nöjda med Felix arbete
Vi är mycket nöjda med Johan. Han var professionell, engagerad och höll oss uppdaterade genom hela försäljningen. Vi rekommenderar honom varmt.
Driven och positiv mäklare med mycket energi som brinner för sitt jobb!
Tamara Quitz är professionell och tydlig, men samtidigt trevlig och varm.
Johan är en kunning, inkännande och trevlig säljare/person. Med hjälp av Johan har det känts tryggt att genomföra vår husförsäljning.
Mycket professionell ock saklig
Johan har varit behjälplig under hela husaffären och bidragit till att processen har fungerat smidigt. Han har varit tillgänglig för frågor och gett tydlig information vid behov. Kontakten har fungerat bra och vi har upplevt honom som professionell och saklig i sitt arbete. Sammantaget har samarbetet fungerat väl och vi är nöjda med hur affären har hanterats.
Hon smög in lite anledningar varför huset skulle passa oss perfekt. Proffsigt uppförande och naturlig samt mycket trevlig. Hon borde vara delägare till Fastighetsbyrån!!!
Kunnig i allt. Jag kände mig väldigt trygg med Anna. Höll kontakt med mig under hela processen.
Vi va3 mycket nöjda med Anna som mäklare, hon guidade oss tryggt igenom vårt husköp, och var snabb med att svara på våra frågor. Vi har verkligen uppskattat hennes kompetens och expertis och kan varmt rekommendera Anna som mäklare!
Vill varmt rekommendera Niklas som mäklare. Han är kunnig och professionell samt har ett trevligt bemötande. Kände mig väldigt trygg som säljare under hela processen.
Trevlig, bra bemötande snabb att återkoppla.
Tamara är lugn, professionell och väldigt inkännande. Vi har känt oss trygga med vår försäljning hela vägen och kan varmt rekommendera Tamara vid försäljning av bostad.
Oscar är kunnig, hjälpsam och svarar väldigt fort på frågor. Vi kan varmt rekommendera honom
Toppmäklare som hjälpte oss med bostadsköp.
Trevligt bemötande, tydlighet och vilja att hjälpa oss att hitta rätt bostad
Enkel och trevlig att ha att göra med. Mån om båda parterna i försäljningen. Duktig på att hålla alla informerade om vart vi var och vad som var nästa steg. Rekommenderas starkt Oscar.
Trevlig och hjälpsam, vi är mycket nöjda med Johan som mäklare.
Alltid trevligt och snabbt bemötande. Lätt att nå och flexibel. Trovärdig och inte för säljig vilket vi uppskattade.
Toppen på alla sätt. Rekommenderas!
Trevlig. Tillmötesgående - fixade visning snabbt men d kanske var för säljarens skull. Köpet gick bra. For honom var d nog bara en dag på jobbet.. för mig var d min största affär - kanske hade velat ha d lilla extra. När jag efter ringde o frågade om dolt fel var han inte så intresserad, hade inte så mycket som han hjälpte mig med där.
Kan varmt rekommendera Rasmus som mäklare. Förtroendeingivande och håller i försäljningsprocessen från start till mål.
Fantastisk service och proffesionell
Trevlig, professionell och lätt tillgänglig
Mycket bra! Niklas är super trevlig och duktig! Hade alltid bra återkoppling och informerade om allt som skedde. Skulle absolut använda han igen! 10/10 👍🏻
Trevlig och framåt! Han gjorde det smidigt att sälja bostaden!
Noggrann och snabb på att följa upp så jag som säljare kände mig trygg genom hela processen.
Anna är tydlig och förtroendeingivande.vi är mycket nöjda med Annas arbete!
Professionell, tydlig och enkel att kommunicera med. Noggrann och engagerad. man känner sig trygg som kund.
Rasmus är en super bra säljare, med stor energi och ett jäkla gott humör så tog han sig an uppdraget att det här skulle inte bli några problem att sälja min lägenhet, och så blev det, den blev såld till fastslaget pris på bara ett par veckor. Jag är jättenöjd med hans arbete, han får toppbetyg av mig, jag kommer definitivt att rekommendera honom när jag vet någon som ska sälja sin lägenhet!
Bra jobbat och bra återkoppling.
Vi är väldigt nöjda och tacksamma över Felix hjälp. Engagerat och bra återkoppling!
Mycket positiv, goda ideer avseende lägenheten, god kunskap och smidig att ha att göra med
Bra bemötande med en snabb start av säljprocessen. Tydlig genomgång av stegen i försäljningen som var lätt att förstå. Bra och snabb återkoppling efter visningar och vid budgivningen. Fick ut allt av det vi förväntade oss mäklaren och genom mäklarens snabba återkopplingar känner man sig väldigt deltagande i försäljningen.
Bokade visning dagen innan och fick svar direkt att det var ok Korrekt och trevligt bemötande. Kändes som ett bra möte och visning Inte påträngande men intresserad av vad vi tyckte vid återkoppling dagen efter Ulla och Jan Andersson
Ett mycket trevligt och glatt bemötande från början till slut (bostadsköpet är dock inte riktigt klart än)
Oscar Melin är mycket trevlig, engagerad och har ett proffsigt men ändå personligt bemötande. Han gav oss utrymme att känna in huset vi ska köpa samtidigt som han hela tiden fanns tillgänglig när vi hade frågor. Vi känner oss trygga med att Oscar hjälper oss i processen, steg för steg och han håller oss hela tiden uppdaterade om allt. Vi är väldigt nöjda och kan verkligen rekommendera Oscar.
Oscar är hjälpsam, tillmötesgående, tillgänglig och besitter god kunskap om sitt yrke!
Rasmus har varit intresserad och väldigt mån om att vi skulle få till en bra försäljning! Han har varit engagerad och kommunikationen oss emellan har varit bra! Rasmus var den 3:e mäklaren jag anlitade, då de andra två var fullständigt ointresserade, så därför blev jag väldigt glad när Rasmus tog sig tid och jag också fick den såld! Bästa mäklarenen jag har haft! Hatten av för Rasmus på Fastighetsbyrån!👏🏼👏🏼👏🏼🏆
Oscar helt fantastisk.Förklårar bra, han absolut kan ditt jobb, hjäpte oss med många frpgor tydlig o snabt.Trävligt person o posiitiv . Vi Tackar för det.
Professionell och jordnära, tillgänglig och har gett god hjälp och service. Johan vann vårt förtroende direkt.
Johan är trevlig, glad och jag skulle gärna anlita honom igen.
Från start till slut upplevs Johan Birkmar som professionell, inkännande och lyhörd för såväl säljares som köpares behov. Hab gör absolut det lilla extra. Kommer sannolikt nyttja hans tjänster igen.
Har anlitat Johan flera gånger och är alltid lika nöjd. En mäklare som gör allt och lite till för att försäljningen ska kännas bra.
Proffsig och hjälpsam! Hittade vägar framåt för att få till försäljning.