Fastighetsbyrån Helsingborg

• BadgeThirteenYears
  • BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
3 228

Närhet till kontinenten, pittoresk stadsmiljö och härliga sandstränder - välkommen till Helsingborg! Ta en långpromenad längs Öresund, följ färjorna mot Helsingør med blicken och njut av havsbrisen eller vandra upp mot centrum och upplev stadsliv med shopping och trevliga restauranger. Kultur i Helsingborg finner du på Dunkers...

3228 omdömen om Fastighetsbyrån Helsingborg

Sedan starten hos Reco 2013

Siba R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Oliver Schlüter en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Söder

Jag är väldigt nöjd. Professionell service, trevligt bemötande och allt fungerade smidigt. Rekommenderas!

Åsa G
Köpte sitt hus med hjälp av Oliver Schlüter en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Mariastaden

Mycket trevlig och kunnig mäklare som jag absolut kan rekommendera - vår kontakt var via köp men övertygad att han är lika bra att ha vid egen försäljning.

Roos M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Stellan Schewenius en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Tågaborg

Stellan är professionell och gjorde sitt bästa för att vi skulle känna oss trygga när vi köpte lägenheten

Anders G
Mariastaden

Hej Oerhörd glad o trevlig person, kunnig och snabb med hanteringen av vårt köp av kolonistuga. Tillmötesgående för båda parter. Toppbetyg.

My H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marko Karlsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Centrum - Slottshöjden

Trevlig, professionell och hjälpsam!

Emily M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Abrahamsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Olympia

Jag uppskattade särskilt det personliga bemötandet och det stora engagemanget för att få till en så bra affär som möjligt. Allt sköttes smidigt och med hög kompetens. Kan varmt rekommendera!

Annisa T
Ringstorp

My husband and I are very happy to have had Sebastian as our mäklare for our first property in Helsingborg. From start to finish, he was incredibly thorough, hands-on, and entirely transparent. His communication skills are super; we deeply appreciated his responsiveness and how quickly he helped us secure the deal. We highly recommend Sebastian to anyone looking for a seamless real estate experience!

Lukas L
Centrum

Helt Fantastisk och Super kunnig och trevlig person som Absolut kan allt som kund behöver hjälp med... Kanon Mäklaren... Vänligen Lukas

Amy K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Abrahamsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Ringstorp

Vi kan varmt rekommendera Sebastian! Han har varit engagerad, professionell och mycket tillgänglig genom hela processen. Vi har alltid fått snabba svar och löpande uppdateringar om vad som händer, vilket har gjort att vi känt oss trygga hela vägen. Vi är väldigt nöjda med Sebastians arbete och kan varmt rekommendera honom. :)

Josefine V
Ljungbyhed

Snabb och bra kommunikation. Hjälpsam med frågor och dylikt.

Armando C
Pålsjö Östra

Sebastian överträffade alla våra förväntningar! Professionell, engagerad och otroligt kunnig genom hela processen. Han var alltid tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och fick oss att känna oss trygga från start till mål. Vi kunde inte ha önskat en bättre mäklare. Rekommenderas varmt till alla som söker en engagerad och kompetent mäklare. Tack för ett fantastiskt arbete!

Gerardo G
Mariastaden

Sebastian var mycket professionell, effektiv och hjälpsam; tack vare honom var sökandet och köpet av min lägenhet en fantastisk upplevelse. Jag är mycket tacksam!

Håkan L
Ringstorp

Ett bra och professionellt bemötande. Kommer i tid och återkommer hela tiden med information. Bra genomgång av kontrakt. Marko är en ärlig och trevlig kille.

Madeleine H
Ringstorp

Alltid trevlig, återkommer alltid med svar på frågor, får mig att känna lugn o h att han har allt under kontroll.

Gunnbritt Ingegärd A

Kunnig. Vänlig. Väldigt hjälpsam

Eva K
Pålsjö Östra

Sebastian är en lyhörd och serviceinriktad mäklare. Han har genomgående varit tillgänglig och lätt att kommunicera med. Han är också empatisk och trygg!

Leif Bo Lennart R
Sålde sitt hus med hjälp av Marko Karlsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Vallåkra

Jag har bara positiva erfarenheter av Marko Karlsson. Han har alltid ett vänligt bemötande och är väl insatt i vad som gäller angående fastighetsförsäljningar. Om någon skulle fråga mig så skulle jag varmt rekommendera Marko Karlsson. Hälsningar Leif Rasmusson

Therese W
Köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Abrahamsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Pålsjö Östra

Jättebra! Fint bemötande, tillgänglig och serviceminded. Vi kunde inte varit nöjdare med vår mäklare som har hjälpt oss med det största köpet i våra liv 🥰

Hanna-Louise W
Slottshöjden

Sebastian har varit ett väldigt bra stöd i processen och skött det väldigt proffsigt.

Oliver L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Johannesson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Centrum

Grym. Rak och tydlig i kommunikationen och ser till så att det händer grejer. Precis det jag söker.

Vincent L
Centrum

Väldigt professionell och lyhörd mäklare med tydlig kommunikation genom hela processen.

Isabelle N
Tågaborg

Riktig bra mäklare, trevlig och flexibel. Fixade 2 visningar med kort varsel samma dag. Allt gick smidigt, kändes tryggt genom hela affären.

Fanny A
Eneborg

Sebastian är trevlig, flexibel och tillmötesgående! Vi är helnöjda med hans arbete. Rekommenderar!

Fredrik A
Sålde sitt hus med hjälp av Sebastian Abrahamsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Pålsjö Östra

Sebastian Abrahamsson på Fastighetsbyrån Helsingborg är trevlig, professionell och väldigt driven. Han har ett tydligt affärsfokus, håller uppe tempot genom hela processen och är samtidigt lätt att ha att göra med. Det märks att Sebastian arbetar målmedvetet för att få affären i mål – han lämnar inte något åt slumpen utan jobbar tills allt är klart. Jag uppskattade särskilt hans engagemang, raka kommunikation och förmåga att driva på när det behövdes. Jag rekommenderar honom varmt till den som vill ha en engagerad och resultatinriktad mäklare.

Alexander S
Pålsjö Östra

Jättebra, vi är nöjda med Sebastian som mäklare

Medina M

Jätte trevlig och tydlig, vi skulle köpa bostad för första gången. Stellan tog oss igenom hela processen och förklarade allt vi behövde veta.

Eva C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marko Karlsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Rosengården

Trevlig, kunnig, lyhörd, lättsam och samtidigt professionell.

Ingvar N
Rosengården

Vi träffade två mäklare innan vi skrev kontrakt. Marko gav ett bra intryck. Under resan har han gett ett stabilt intryck. Han har varit drivande och engagerad trots att intresset för bostäder i vårt område har varit begränsat. Han har uppträtt högst trovärdigt och varit aktiv i dialogen med oss.

Nikola T
Rosengården

Kommunikativ, enkel att ha att göra med och positiv!

Ulla L
Rosengården

Marko var trevlig, kunnig, förtroendeingivande, informativ under hela säljprocessen, effektiv, snabb återkoppling

Kassiani N
Rosengården

Mycket bra mäklare! Snabb och skicklig.

Christina N
Tågaborg

Mycket tillmötesgående och uppriktig mäklare. Snabb återkoppling. Tar kontakt hellre en gång för mycket än en gång för lite.

Carina K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Johannesson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Olympia

Snabb återkoppling om spekulanter, flexibel med visningstider och tid för kontraktsskrivning.

Henrik K
Olympia

Väldigt flexibel och tillgänglig - omedelbara svar. Kunnig och påläst - ambitiös med fingertoppskänsla avseende balans mellan personlig och professionell. Trevlig med en gedigen och naturlig klang kring både personlighet och yrkesroll

Sofia K
Olympia

Malin är mycket lyhörd och aktiv mäklare som gjorde försäljningen smidig och enkel.

Cai Thomas F
Krika/klövahallar

Dion är en hjärtlig och trevlig person som är väldigt lyhörd på ens önskemål angående bostad mm.

Tina Monica G
Slottshöjden

Sebastian är alltid tillgänglig, vilket känns viktigt i en så här stor affär. Han är dessutom väldigt trevlig och tillmötesgående.

Leif J
Slottshöjden

Mycket trevligt bemötande. Lugn och saklig. Lätt att prata med. Var insatt i allt han pratade om. Mycket nöjda. Rekommenderar honom.

Joel G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Stellan Schewenius en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Tågaborg

Otrolig mäklare som verkligen engagerar sig. Väldigt lugn och förklarar allt väldigt bra. Kan bara rekommendera Stellan!

Carl D
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Grönvall en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Mörarp

Anna är perfekt mäklare om du är helt ny på bostadsmarknaden. Ärlig och hjälpsam, det kan inte bli bättre!

Leonard B
Centrum - Slottshöjden

Jag har haft förmånen att anlita Sebastian vid försäljningen av min bostad och är väldigt nöjd med hela processen. Redan från start gav han ett tryggt och professionellt intryck, med hög kompetens, god erfarenhet och realistiska mål för försäljningen. Sebastian var tydlig, engagerad och lätt att ha kontakt med genom hela affären. Han höll oss uppdaterade, gav bra råd och skapade en trygghet i varje steg, från första mötet till avslutad försäljning. Jag uppskattade särskilt hans ärlighet, struktur och förmåga att kombinera ett professionellt arbetssätt med ett personligt bemötande.

Gabriel S
Centrum - Slottshöjden

Perfekt upplevelse, mitt första bostadsköp och allt gick så smidigt. Sebastian var alltid tillgänglig och fick alltid svar direkt. Super trevlig genom hela processen.

Lisbeth B
Skrev om Anna Grönvall en del av Fastighetsbyrån Helsingborg

Proffsig, snabb, lyhörd och positiv …. Med dessa egenskaper gjorde Anna vår husförsäljning till en dröm. Vill verkligen rekommendera henne.

Anna G gillar detta
David D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Dion Isufi en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Klippan-centralt

Blev bra bemött, vi gick igenom lägenheten tillsammans där han berättade om den. Hade man några frågor så besvarade han dem så gott han kunde. Var det något han inte visste så kolla han upp det direkt.

Malte K
Husensjö

Stellan är erfaren och ärlig. Jag är i helhet nöjd med hans jobb. Stellan gjorde det enkelt att sälja min lägenhet.

Goran P
Sofieberg

Väldigt trevligt, kunnig i sin sak, var väldigt hjälpsam.

Linn P
Sofieberg

Mycket trevlig och hjälpsam. Svarar på frågor & är mycket kunnig. Förklarar gärna om man inte förstår. Skulle verkligen rekommendera honom!

Nils N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Dion Isufi en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Klippan-centralt

Bra och noggrann mäklare som håller Bra kontakt och uppdaterar ofta vad som händer kring och runt ditt område.

Ali E
Tågaborg

Extremt Duktig och professionell mäklare. Har skött sig utmärkt och uppfyllt sina plikter till punkt och pricka

Linnéa G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christopher Westergren en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Tågaborg

Tydlig och trygg mäklare, mycket skönt vid vårt första bostadsköp!