Fastighetsbyrån Helsingborg

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
3 015
4.8

Närhet till kontinenten, pittoresk stadsmiljö och härliga sandstränder - välkommen till Helsingborg! Ta en långpromenad längs Öresund, följ färjorna mot Helsingør med blicken och njut av havsbrisen eller vandra upp mot centrum och upplev stadsliv med shopping och trevliga restauranger. Kultur i Helsingborg finner du på Dunkers...

3015 omdömen om Fastighetsbyrån Helsingborg

Sedan starten hos Reco 2013

John R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Abrahamsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Eneborg

Inga konstigheter. Återkopplar snabbt.

Zack P
Slottshöjden

Mycket trevligt och hjälpsam. Bra på att förklara hur allting ska gå tillväga. Samt att det gick fort och smidig till.

Gustav N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marko Karlsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Ättekulla

En mycket trevlig och vettig typ. Marko var väldigt duktig på att gå igenom och berätta om lägenheten även gällande överlåtelseavtalet. Både jag och min flickvän är väldigt nöjda med bemötandet och hela processen.

Lovisa P
Centrum

Trevlig, kunnig och otroligt snabb med återkoppling. Väldigt nöjd!

Camilla M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marko Karlsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Adolfsberg

I sådana här sammanhang kan man ofta känna sig "lurad" och utlämnad men inte med Marko. Vi har känt oss trygga från dag ett med hans expertis, kunskap och lugn. Förväntningarna var att vi skulle få sålt men visste att det var svårt men det lyckades på första försöket. Vi har haft en tät kontakt och längs hela vägen känt att vi när som kunnat ringa med frågor och han har även hållit oss uppdaterade på ett fint sätt. Rekommenderar Marko alla dagar i veckan.

Filip A
Husensjö

Väldigt trevligt bemötande. Enkel att få tag på och har varit väldigt hjälpsam från start till slut. Rekommenderar starkt!

Rikard K
Köpte sitt hus med hjälp av Malin Johannesson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Husensjö

Malin var kommunikativ och hjälpsam under vårt köp av bostad. Vi kan starkt rekommendera Malin till att ta hand om er försäljning eller köp av bostad.

Maria J
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Johannesson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Husensjö

Proffsig, snabb och ett gott stöd i hela processen.

Bukurije S
Fredriksdal

Han är en bra människa positiv glad energi han är bäst

Dejan D
Fredriksdal

Jag är nöjd med Marko, vi kämpade i dessa tuffa tider att sälja lägenhetenen. Marknaden är lite sämre än förra året men vi lyckades sälja den. Sen hjälpte Marko med att kontakta Banken angående överbryggningslån. Marko gav mig rådgivning angående en annan bostadsrätt som jag ville köpa.

Sven Anders W
Sofieberg

Mycket bra och förtroendeingivande. Mycket bra bemötande. Gav sig tid att ställa upp med svar på frågor och annat som dök upp efter hand.

Leila K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Abrahamsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Västra Berga

Smidig och trygg process från start till mål. Sebastian var tillgänglig, kunnig och gav bra rådgivning hela vägen.

Ann B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Stellan Schewenius en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Brohult

Bra information, mycket hjälpsam, kändes väldigt tryggt trots jag köpte på distans.

Malin A
Västra Berga

Positiv och vänlig attityd. Trevligt bemötande. Bra omhändertagande av köparen Bra service gällande lägenhetsprocessen.

Serkan A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Dion Isufi en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Adolfsberg

Professionell, tydlig och engagerad mäklare. Snabb återkoppling och trygg vägledning genom hela köpprocessen. Kände mig väl informerad från start till mål. Rekommenderas varmt!

Ewa Elisabet W
Sofieberg

Hon var professionell och engagerad och gjorde sitt jobb noggrant. Upplevde henne som rak, varm och äkta.

Lena Agneta P
Sofieberg

Redan vid första mötet med Malin fick jag ett positivt bemötande. Malin har levt upp till förväntningarna på alla sätt och vis. Är kunnig i sitt jobb och man får ett stort förtroende för henne. Kan varmt rekommendera henne.

Göran Krister P
Sofieberg

Redan vid första mötet med Malin kändes allting rätt. Jag känner att Malin är mycket duktig i sitt jobb. Väldigt ödmjuk och trevlig. Hon har lätt att göra sig förstådd. Det finns inget stressande i hennes agerande. Allt i genom har jag bara positivt att säga.

Mikael N
Norra Hamnen

Trevlig och seriös. Inga konstigheter. Snabb kommunikation. Hjälpsam. Glad.

Azadeh M
Norra Hamnen

I had such a positive experience with Sebastian in selling my apartment He was always available, explained everything clearly and handled every detail with care. I felt supported throughout the entire process. Highly recommend

Susanne Maria J

Lite komplicerad hantering men har rett ut detta och då fungerade det bra. Trevligt och bra bemötande.

Fabian N
Västra Berga

Väldigt bra mäklare. Duktig på att sälja in objektet och väldigt påläst. Lätt att prata med och mycket proffsig

Eva N
Västra Berga

Mycket professionell, tillgänglig och trygg hantering av bostadsköp.

Ann J
Husensjö

Mycket trevligt och proffesionellt.

Tony T
Västra Berga

Mycket bra, väldigt tillmötesgående och snabb med återkoppling.

Benny H
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Grönvall en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Dalhem

Tycker att Anna var bra och tydlig samt ett väldigt trevligt bemötande och att hon alltid var tillgänglig.

Lone H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Johannesson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Råå

Proffsig mäklare med bra bemötande och kommunikation. Försäljningen av min bostadsrätt gick snabbt och smidigt.

Sebastian N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Johannesson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Råå

Malin var supertrevlig och väldigt engagerad från början till slut. Hon tog tag i sakerna hon sa att hon skulle ta tag i och återkopplade mycket väl. Kan verkligen rekommendera.

Sara H
Centrum

Lätt och tillmötesgående. Samt att han kom ihåg oss efter en visning för nästan ett år sedan.

Roberto R
Dalhem

Vi är otroligt nöjda med Malin som sålde vår villa. Proffsig , engagerad , lyhörd. Vi kan varmt rekommendera Malin

Charlotte R
Ramlösa

Tydlig, inlyssnande och kommunikativ.

Annika B
Tågaborg

Trevlig! Påläst och noggrann i beskrivning. Stresstålig. Var på vår sida i processen.

Frank B
Högaborg

Bra och trevlig som all personal på fastigbyrån

Ali E
Ragnvalla

Supertrevligt, hjälpsam och problemlösare 10/10

Shqipdona S
Ättekulla

Otroligt nöjd med Sebastian. Visat tillgänglighet och kontinuerlig återkoppling så att jag känt mig trygg, från början till slut!

Peter H
Centrum

Lugn, trygg, påläst och tillgänglig. Sebastian har ett genuint intresse av dig som person och inte bara som en eventuell kund. Med honom genomförs affären på ett lugnt och tryggt vis.

Malte E
Centrum

Väldigt duktig mäklare från start till mål. Engagerad, kunnig och bra på att återkoppla under hela processen!

Samar P
Norr

Trots en trög marknad och en lång försäljningsprocess har vår mäklare varit helt fantastisk. Alltid tillgänglig, engagerad och lösningsfokuserad. Hen har genomfört många visningar, kontinuerligt hållit oss uppdaterade och varit öppen för nya idéer och alternativa lösningar för att få affären i mål. Vi uppskattade särskilt engagemanget, tålamodet och den positiva inställningen, vi kunde inte ha önskat oss ett bättre stöd

Rikke Henriette H
Påarp

Malin kan inte rekommenderas nog. Jag kände mig genast trygg med henne som mäklare i min husförsäljning. Alla frågor jag hade hade hon svar på. Så letar ni efter en lugn och kompetent mäklare är Malin Johanesson den ni söker.

Jonas Erik H
Påarp

Malin är trevlig och proffsig. Har grym koll på marknaden. Bra fotografier, bra annonser. Stenkoll i alla lägen. Kan varmt rekommendera malin om ni funderar på att sälja hus eller lägenhey

Alla Aleksandrovna S
Söder

Sebastian A.är energisk person som jobbar med entusiasmen.

Joakim L
Raus Vång

Mycket bra. Har haft kontakt med Sebastian innan också och det är alltid utan problem. Han agerar och svarar väldigt snabbt vilket jag uppskattar.

Oscar B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Stellan Schewenius en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Centrum

Stellan har alltid en bra och vänlig approach. Han är väldigt ärlig, och det är uppskattat. Vi har haft en god relation under försäljningsperioden och det är inte omöjligt att jag tar kontakt med Stellan inför framtida försäljningar!

Iwan F
Köpte sitt hus med hjälp av Marko Karlsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Sofieberg

Jag hade en mycket bra och positiv upplevelse med Marko när jag köpte ett hus. Marko var mycket hjälpsam och kunnig genom hela processen. Tack så mycket, Marko!

Sanna J
Raus Vång

En tydlig, snabb och rak kommunikation. God koll på alla aspekter man efterfrågar. Inte så stor erfarenhet av sälja men svårt att veta vad man kan förvänta sig av marknaden men vi är nöjda.

Vesna N
Fredriksdal

Han var trevlig och professionell .

Tony T
Västra Berga

Mycket bra, god kunskap, tillmötesgående och snabb återkoppling

Ardian S

Jag rekommenderar Sebastian Abrahamsson på Fastighetsbyrån Helsingborg. Han visade stort engagemang och professionalism genom hela processen. Kommunikationen var alltid tydlig och snabb, och hans råd var ovärderliga. Tack vare Sebastians expertis och hårda arbete blev vi mycket nöjda med försäljningen. En toppenmäklare!!

Malbora S

Jag rekommenderar starkt Sebastian Abrahamsson på Fastighetsbyrån Helsingborg. Han är professionell, engagerad och har utmärkt kommunikation. Sebastian gav värdefulla råd och tack vare hans kunskap överträffade försäljningen mina förväntningar. Jag är mycket nöjd och rekommenderar honom varmt.

Natalie S
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Grönvall en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Mörarp

Anna är professionell och saklig, lugn och trygg. Vissa mäklare kan vara väldigt pushiga eller för på, men med Anna får man space att känna efter och bilda egna uppfattningar.