Mäklaren Per är mycket professionell och det märks väl att han kan branschen och sina områden bra. Tryggt ,säker och lång erfarenhet ger en bra kombination. Vi har anlitat Per mer än en gång i våra fastighetsförsäljningar.
Fastighetsbyrån Norrköping
Välkommen till Fastighetsbyrån i Norrköping! Tillsammans med Linköping kan Norrköping ses som Sveriges fjärde storstadsregion och här finns både villor, flerfamiljshus, bostadsrätter och andra fastigheter. Vi på Fastighetsbyrån har funnits här i staden sedan slutet på 1960-talet och genom åren har vi samlat på oss mycket erfarenhet...
3429 omdömen om Fastighetsbyrån Norrköping
Sedan starten hos Reco 2013
En mäklare som möter ens önskemål och prioriterar sina köpare. Snabba svar och goda råd!
Mycket bra bemötande och engagemang under hela processen
Gullig, trevlig, hjälpsam och har stort tålamod. Är heller inte för "på" vilket är det värsta jag vet. Hon skulle kunna specialisera sig som "tant-mäklare"🤭 Det bästa mäklare jag träffat på. Var rädd om henne❤️✨💕
Tack snälla Pia för fint omdöme! 💕✨ Även om jag tycker du är lite för ung för att titulera dig ”tant” 😉. Du kommer trivas fantastiskt i nya bostaden! Hälsningar Jennifer Cademan
Superhärlig och kunnig. Schysst och ärlig kommunikation från start. I svåra säljtider hade hon en plan hela tiden och det gick vägen. Rekommenderar henne starkt!
Tack snälla Annie för din fina recension! Vad glad jag blir att det har känts bra för dig! Ha det fint så hörs vi lite längre fram!
Väldigt duktig och profsig. Kan rekomederas.
Tack Peter för en fin recension! Vad glad jag blir för dina ord! Ha det bra så hörs vi snart igen!
Mitt första intryck av Sofia var hög energi, glad, positiv och peppad. Vi fick många bra råd för hur små fix och förändringar ger ett bättre intryck vid visning. Hon höll hela tiden en bra kontakt och dialog med oss efter visning vilken var skönt då man går och trampar och väntar. Vi är jätte nöjda!!
Tack snälla för en fin recension! Vad glad jag blir att processen har känts bra för er! Ha det bra så länge så hörs vi lite längre fram!
Trevlig och rak, utan krusiduller.
Malin Fingal är den absolut bästa mäklaren man kan ha från start till mål. Hon är korrekt, pålitlig och alltid snabb och tydlig i sin kommunikation. Hennes engagemang och positiva inställning ger ett fantastiskt stöd under hela processen. Vi kommer självklart att välja Malin nästa gång och ger henne våra allra bästa rekommendationer.
Jättebra bemötande och engagemang kring hela processen.
Väldigt trevligt bemött inför vårt första bostadsköp som par. Enkel att prata med och Malin var lugn och ordningsam med allt. Vi är väldigt nöjda och glada att få ha Malin som mäklare som var väldigt duktig på sitt jobb, där bostadsköpet gick snabbt, smidigt och lätt till. De frågetecken som dök upp besvarade Malin fort och förtydligade sånt som vi hade frågor på. Rekommenderar starkt!
Alltid snabb på att svara, tillmötesgående och rådgivande under hela processen. Vi är nöjda köpare!
Toppen mäklare med snabb återkoppling. Gav tydlig information om objektet och var väldigt behjälplig. Professionell. Mycket nöjd ☺️
Tack snälla Evelina för din fina recension, vad glad jag blir av att få höra att det kändes bra för er! Ha det fint så hörs vi lite längre fram!
Förtroendeingivande från start till affär!
I was treated professionally and with genuine care throughout the process. My expectations were clear communication, transparency, and responsiveness—and the estate agent fully lived up to them. Overall, the purchase of my home at Bergdalsvägen 6 felt smooth, trustworthy, and well‑handled.
Bra återkoppling och kommunikation!
Professionell, kompetent, trevligt bemötande.
Vi kunde inte ha önskat oss en bättre mäklare. Med ett stort personligt engagemang och fingertoppskänsla guidade Malin oss genom husförsäljningen på ett fantastiskt sätt. Vi är supernöjda!
Jag upplever att Magnus är engagerad och gör ett bra jobb. Han tar fram olika strategier för försäljningen och kommunicerar på ett tydligt sätt.
Väldigt nöjd med Daniel som är kunnig, trevlig och gjorde hela processen väldigt smidig!
Jag är mycket nöjd, speciellt med den snabba återkopplingen från Daniel Mohlin under hela processen! Hälsningar från Anna-Karin Grunnesjö
Sofia hade en mycket god kännedom om objektet, föreningen och området. Alla frågor besvarades snabbt och i de fall där svaren inte var de bästa för mig som köpare såg Sofia till att de möttes med flexibilitet från säljaren. Jag är mycket nöjd och ser med glädje fram emot min nya framtid i mitt nya hem!
Vad roligt att höra Magnus! Vad glad jag blir för din fina recension, tack! Jag hoppas verkligen du ska trivas i Inre hamnen! Ha det bra så hörs vi snart igen!
Jag tycker Daniel har bemött mig och min sambo jätte bra, detta är första gången för oss att köpa lägenhet och jag tycker att han inte stressat på oss på nåt sätt och haft förståelse för att vi ställt mycket frågor.
Daniel är toppen! Kunnig och tydlig i sin kommunikation.
Upplevde Daniel som trygg och erfaren inom branschen. Vi fick snabb återkoppling vilket uppskattas. Har inget att klaga på, kontakten med Daniel flöt på mycket smidigt.
Vi har mycket positiva erfarenheter av kontakten med Daniel Mohlin i samband med försäljningen av vår lägenhet. Framför allt har vi uppskattat den snabba och tydliga återkopplingen under säljprocessen.
Malin har drivit försäljningen av vårt hus framåt, outtröttligt och med högt engagemang trots en väldig trög marknad. Hon har varit tydlig, rak och ärlig genom hela processen och alltid funnits som stöd då det behövts. Hon är positiv med hög energi och jobbar stenhårt för att få sina kunder nöjda. Malin är även lyhörd, empatisk och ödmjuk vilket gör att hon är enkel (och rolig) att samarbeta med. Jag är väldigt nöjd med hela upplevelsen och skulle rekommendera alla som ska göra en bostadsaffär att anlita Malin Fingal.
Jennfer verkligen underskattad och har arbetat outtröttligt för att få affären i mål. Hon har alltid ställt upp med värdefulla tips och tagit sig tid när det behövts. Jag är mycket tacksam över att ha fått arbeta med henne som min mäklare. Affären gick smidigt från start till mål – Jennifer var helt enkelt fantastisk.
Mycket bra mäklare som på ett engagerat och proffsigt sätt fick uppdraget att gå i mål trots en ganska trög marknad.
I had a great experience with Sofia as my real estate agent. She was always professional, kind, and attentive, and took the time to answer all my questions. Even though I do not speak Swedish, she made sure I fully understood every step, which exceeded my expectations. Overall, buying my home at Rösgången 11 was a very smooth experience thanks to Sofia’s amazing service. I highly recommend her.
Thank you so much, André, for your kind review. It truly makes me happy to hear that you’ve felt good about the whole process! Congratulations again on a very lovely apartment. Take care, and I look forward to speaking again soon!
We had a great experience with our real estate agent, Sofia Stolth, throughout the purchase of our apartment. She was very attentive, kind, and always willing to help. She took the time to clearly explain every step of the process and answered all our questions with patience and professionalism. We felt well supported and confident thanks to her guidance, and we truly appreciate her dedication.
Thank you so much, Amanda, for your lovely review. I’m so happy to hear that the process has felt smooth and positive for you! Take care, and I look forward to speaking again soon!
Trevlig, positiv, kunnig och väldigt behjälplig
Tack Robin för dina fina ord! Vad roligt att det har känts bra för er! Ha det bra så hörs vi snart igen!
Top dollar dude! Lugn, sansad och tydlig!
Tydlig och noggrann genom hela processen. Ger Malin högsta betyg. Och kan varmt rekommenderas.
Tack Christian för ditt fina omdöme och betyg. Det ska bli spännande att få se hur du får till radhuset efter dina renoveringar.
Engagerad, tydlig, tillgänglig, bra bollplank.
Trevlig, snabb, lätt att få kontakt med och lätt att ha att göra med. Kunnig, erfaren.
Mycket professionell och pålitlig mäklare. Visade stor ärlighet, genuint engagemang och ett äkta intresse genom hela processen. Kunnig, tydlig i sin kommunikation och alltid tillgänglig för frågor. Det märks att mäklaren verkligen bryr sig om både kund och affär. Rekommenderas varmt!
Tillmötesgående, tillgänglig och proffsig.
Jennifer är varm, öppen och pedagogisk och var till stor hjälp med alla frågor och funderingar vi hade.
Snabb att återkoppla, tydlig med information om läget och hur det går med visningar osv. Fantastiskt trevlig och proffsig! Kommer varmt rekommendera henne om någon i min bekantskapskrets ska sälja!
Jag tycker att Malin har varit professionell och sett till våra önskemål genom hela processen! Rak, ärlig, stöttande och funnit behjälplig genom hela affären.
Jag har känt mig trygg under hela processen. Hon har haft ett proffsigt bemötande och sett till våra behov samtidigt som hon varit ärlig.
Trygg och tillgänglig! Rekommenderar varmt.
Han gör ett bra jobb som mäklare. Man får bra hjälp. Ett trevligt bemötande. Bra Tips.
Daniel är kunnig, förtroendegivande och professionell. Bra tillgänglighet, kommunikation och ett stort engagemang genom hela affären. Vi har känt oss trygga och bekväma från början till slut. Vi kommer anlita Daniel vid nästa försäljning.
Mycket service-minded hela resan. Enkel att ha att göra med och informativ.
En väldigt noggrann och pålitlig mäklare. Väldigt mån om att både köpare och säljare skulle bli nöjda genom hela processen. Kan varmt rekommendera Daniel då han är den bästa mäklaren jag tagit hjälp av. Högsta betyg!
Han är snäll och hjälpsam och vi rekommenderar honom starkt
Trevlig kunnig o tillmötesgående!
Mycket trevlig och tillmötesgående mäklare. Känns seriös och erfaren. Enkel att ha att göra med.