Elin är trevlig, professionell och kunnig. Lättsam och suverän på kommunikation. Alltid snabb med återkoppling vid frågor och lätt att komma i kontakt med.
Fastighetsbyrån Skövde
Skövde ligger vid berget Billingen precis mellan sjöarna Vänern och Vättern. Här hittar du fina naturområden och goda kommunikationer. Som boende här har du även all service som behövs och massor av spännande sevärdheter och aktiviteter. Vi på Fastighetsbyrån känner till Skövde mycket väl och förmedlar allt från lägenheter...
2842 omdömen om Fastighetsbyrån Skövde
Sedan starten hos Reco 2013
Vi är så nöjda med Elin. Hon är vänlig, noggrann, pålitlig och har ett lugnande sätt. Att hon dessutom hela tiden uppdaterat oss har känts bra. Vi har inget att klaga på. Bara positivt!
Mycket bra bemötande och proffesionellt!
Bästa Towe Frick. Jätte trevlig person, arbetar på ett professionellt sätt, jätte smidigt och hon är jätte duktig på att berätta och förklara hur allt går till, det första gången jag köper lägenhet och tack vare Towe jag lärde mig mycket och hon berättade allt till mig och förklarade. Nästa lägenhet kommer vara av Towe Frick igen 100%. Topp mäklare.
Suverän mäklare, alltid tillgänglig och meddelar successivt vid varje händelse. Skön personlighet och ärlig! Hoppas att jag får möjlighet att få hjälp av honom igen i framtiden!
Trevligt bemötande, proffsigt. Blev som vi hade tänkt, eller kanske bättre.
Tydlig och hjälpsam! Genuin toppen mäklare.
Isabelle gjorde hela min säljprocess supersmidig! Hon har ett professionellt och samtidigt personligt bemötande och är mycket bra på det hon gör. En riktig toppenmäklare!
Tack vare Freddy blev det en trygg och smidig husförsäljning som kändes enkel och professionell!
Lugn. saklig bra! Tog oss igenom processen tydligt och bra! Leder möten bra! Vänlig, tillgänglig för snabb kommunikation. Mkt fint bemötande!!
Engagerad, mycket bra mäklare!
Jätte duktig och hjälpsam med snabba ryck för att göra oss ”kunder” nöjda perfekt 🤩
Leo gav oss ärlig och tydlig information i alla avseende. Mycket insatt i allt kring huset och försäljningen.
Saklig duktig ambitiös trevlig
Toppenbra! Ett stort engagemang och driv har präglat hela affären.
Ett trevligt bemötande, var bra påläst på fastigheten. Gav ett jättebra helhetsintryck.
Leo fick mig att känna mig trygg vid försäljningen av min bostad. Hans stora engagemang och bra återkoppling hela tiden. Upplevde honom mycket kunnig. Elsie
Sakkunnig och förtroendeingivande. Jag kände mig trygg med Leo som mäklare och han kunde alltid besvara på våra frågor på ett bra och begripligt sätt.
Leo är noggrann, påläst och väldigt serviceinriktad. Vi rekommenderar honom varmt!
Strålande omhändertagande av mej som säljare. Professionellt hanterande av försäljningen.
Ett fantastiskt fint samarbete, från första stund. Tryggt och omhändertagande. Proffsigt!
Hjälper till väldigt bra. Snabb på svar
Leo inger ett väldigt högt förtroende genom att vara kunnig, tydlig och lugn och vi som säljare har känt oss trygga genom hela processen.
Tillgänglig, flexibel och mycket tillmötesgående. Vi har känt oss trygga genom hela processen.
Jättefint bemötande och mycket tillmötesgående.
Lugn, strukturerad och kunnig. Kände mig trygg hela vägen genom försäljningen.
Towe var tydligt och hjälpsamt
Trevlig och tillmötesgående mäklare. Hjälper till med allt och fixar en smidig affär.
Julias bemötande och service var mycket bra. Hon är genuin och professionell som en person och mäklare. Julia gav oss en ärlig och tydlig bild av marknaden och tog hänsyn till våra förväntningar av försäljningen. Hon ger verkligen det lilla extra i sitt arbete och vi kände oss väl omhändertagna under hela försäljningsprocessen. Rekommenderar starkt henne som mäklare!
Engaskerad upplyser fortlöpade kan området Mycket trevlig
Hon var jättebra, finns absolut inget att klaga på! Det märktes att hon kunde sin grej, vilket gjorde att bostadsförsäljningen gick snabbt och smidigt, precis som vi önskade och bad om! En utmärkt mäklare helt enkelt!
En mycket professionell mäklare med stort engagemang för sina kunder. Återkopplar och följer upp och är duktig på att lyssna in kundens önskemål
Vi är mycket nöjda med hela processen som var smidig. Vi upplevde ett trevligt och professionellt bemötande.
Mycket bra. Trevlig, tydlig och inte en mäklaren som ringer var 5 minut. Rekommenderar starkt!
Vi blev bemötta på ett bra sätt och allt från visning till köp gick jättebra.
En mycket trevlig, kunnig och hjälpsam mäklare! Han kunde förklara alla svåra termer i kontraktet på en nivå som alla förstod.
Jacob är trevlig och saklig. Det är lätt att komma i kontakt vid frågor. Professionell.
Lugn, trevlig, tillmötesgående och professionell.
Huset sålt på 4 veckor. Bra jobbat! Svarar snabbt på sms och frågor. Inga konstigheter.
Vart bra under hela processen. Kändes som att hon kunde balansera behoven av säljaren och oss som köpare. Det blev ett tryggt och snabbt affär och hon har varit stöttande och tillmötesgående under hela processen!
Leo är tydlig och trygg mäklare som får en att vara lugn i hela processen.
Freddy var värm, välkomnande och väldigt professionellt. Han var lätt att prata med. Hans kunskap från åren som snickare var också väldigt uppskattat. Han var trovärdig och kunnig. Jag skulle värmt rekommendera Freddy till framtida köpare. Michael L'Herpiniere
Leo var oerhört noggrann och tydlig vilket uppskattas starkt! Han är också väldigt trevlig.
Kunnig, trevlig och hjälpsam. Full pott.
Freddy är en mycket lättsam och professionell mäklare som alltid återkopplar i stora och små frågor. Rekommenderas varmt.
Freddy är en glad och positiv mäklare, han gav oss all information som vi behövde veta. Vi önskar dig all lycka som mäklare 👍. MVH: Hans och Susanne Karlsson
Leo gav mycket stöd och tydlighet under hela säljprocessen. Kan inte tänka mig en mäklare som in ger så mycket trygghet och förtroende som honom. Heja Leo!
Elin har varit superhjälpsam under hela processen med att köpa vårt framtida hem. Fint och tryggt bemötande och allmänt toppen! Tack!
Hon var trevlig, hjälpsam och hade ett bra bemötande gentemot oss. Det har varit 0 problem utmed vägen. Hon har skött sitt jobb felfritt och varit en stor hjälp under processen att köpa hus.
Hon valid trevligts och är tydlig