Smidigt och trevliga killar 👍
HomeMaid i Uppsala
Välkommen till HomeMaid i Uppsala! På bergsbrunnagatan 28 i uppsala hittar du HomeMaid i Uppsala. Vi hjälper både privatpersoner och företag med städhjälp i vardagen. Allt för att du ska kunna få mer tid över till annat i vardagen än just städning. Vi kan bistå med städhjälp i Uppsala men även för dig som bor i Tierp, Sunnersta,...
111 omdömen om HomeMaid i Uppsala
Sedan starten hos Reco 2022
Vi är så glada över att du är nöjd med våra tjänster och uppskattar din fina feedback!
Städningen var helt ok och dom kom i rätt tid dessutom. Så det var bra
Tack för din återkoppling Svante!
Gjorde det dom skulle, fick inga anmärkningar vid besiktning av hyresrätt. Smidigt och bra.
Hej David, stort tack för din återkoppling! Att du som kund är nöjd med de tjänster vi utför är vårt viktigaste mål!
Lite slarvig fönsterputsning och städning, fick själv gå efter och dammsuga/torka på vissa ställen runt om i lägenheten
Tack för din återkoppling, hoppas vi kan göra dig helt nöjd nästa gång!
Bokade homemaid för flyttstäd, kommer inte göra om det. Persienner var trasiga efter städningen. Fönstren var fortfarande blöta, man hade stängt igen fönstren utan att låta dom torka helt först vilket gjorde att dom inte blev rena/lämnade fläckar och ränder efter fukten. Gick igenom besiktning med personalen men blev försäkrad om att fönstren skulle torka utan att lämna fula fläckar, så blev ej fallet.. fick städa fönstren själv efter. Insåg dessutom att golven ej var helt rena, likaså spisluckan och kylskåpsdörren. Blir annan städfirma nästa gång!
Hejsan Sofie ,vad tråkigt att höra! Beklagar att det inte nådde upp till era förväntningar,
Avsåg tjänsten flyttstäd. Slarvigt utförd kunde gjort det bättre själv
Hej Johan, tack för feedbacken!
Det var rent och snyggt kan rekommendera er
Tusen tack för din återkoppling!
Eftersom jag inte hade möjlighet att inspektera städningen pga. annan ort och inget klagomål från köparen, har jag utgått ifrån att allt var bra. Jag har tidigare anlitat HomeMaid och har bara goda erfarenheter.
hejsan, stort tack för din återkoppling. För oss är målet att erbjuda våra kunder proffsig städning - och hos er har vi lyckats.
Jag var hält nöjd. Personen som jag konraktade vaj hjälpsam och snäll.
Hejsan, Så roligt att du är så nöjd med oss!
Bra bemötande. Bra utfört arbete Städning 2 ggr/mån Dyrt !!!
Hej, tack för din återkoppling!
vi är nöjda! en stor förändring i vårt liv!
Vi är så glada över att du är nöjd med våra tjänster!
Mycket pålitlig och professionell personal. Alla tjänster utmärkt utförda. Goda kommunikationer med företaget. Mycket rimlig prissättning
Hejsan, å roligt att ni är så nöjda med oss! Vi älskar att underlätta vardagen för våra kunder och ser fram emot att städa hos er snart igen!
Har varannan veckas städning i vårt hus. Vi är väldigt nöjda med arbetet som du utför.
Hej Tony, vi är så glada över att du är nöjd med våra tjänster och uppskattar din fina feedback!
Effektivt och bra genomfört. Det bli rent
Hej Britta! Tusen tack för din fina återkoppling, önskar dig ett gott nytt år!
Generellt väldigt nöjd! Ibland är det annan städare än ordinarie och då varierad tyvärr resultatet
Hej Tove! Tack för återkopplingen!
Undertecknad anlitarföretaget för städning och känner mig vekligen nöjd varje gång de Städat hemma hos mig ! Margit C
Hej Margit! Stort tack för din återkoppling, att du som kund är nöjd med de tjänster vi utför är vårt viktigaste mål!
Alltid bra bemötande. Bra städresultat och det har företaget levererat. Har nästan alltid samma städare, som kommer 1 gång per månad. Vilket uppskattas mycket.
Hej Åke! Stort tack för din återkoppling, att du som kund är nöjd med de tjänster vi utför är vårt viktigaste mål!
Funkar bra. Kommer enligt avtal, städar enligt avtal och är allmänt trevlig och noga
Hej Torbjörn, tusen tack för din fina återkoppling!
Hemstäd varannan vecka. Mycket nöjd med de som utför uppdraget. Däremot inte alls nöjd med kundtjänsten. Planering, bemötande och att få vänta över en vecka på återkoppling på ett Mail. Inte ok.
Hej Ida, var roligt att du är nöjd med med städningen, vi beklagar att du som kund inte är nöjd med kundtjänsten, detta ska jag självklart skicka vidare till mina kollegor,
Den angivna tiden som debiteras för städningen är för lång. Städerskan ägnar allt för mycket tid åt privata mobilsamtal och är alltid färdig minst 30 min före utsatt tid.
Hej Lars, tack för återkopplingen, detta ska självklart förmedla vidare till mina kollegor. Hoppas vi kan ge er en ny chans med förbättring till nästa gång!
Bra och proffsiga, otroligt flexibla vid exempelvis sjukdom eller annars som gör att man måste flytta tiden med kort varsel
Hej Kajsa, tack snälla för din återkoppling och tack för du tog din tid att skriva en återkoppling, det uppskattas!
Alltid tillmötesgående och snabba vid kontakt med kontoret. Städningen noga utförd och flexibelt för önskemål.
Hej Hillevi, var roligt att du är nöjd med vår tjänst. Vi ser fram emot att hjälpa er snart igen,
Alltid bra återkoppling om någon är sen.
Hej Marcus, tack för ni tog er tid att skriva en återkoppling, det uppskattas!
Bra service från kontoret, flexibla. Snabba att hitta ersättare och nya tider vid behov. De flesta assistenter gör ett bra jobb, dock trist med så dålig kontinuitet, nya nästan varje gång
Hej Lotta, var roligt att ni är nöjda med er service från kontoret, det glädjer oss. Vi ska se till att mina kollegor tar del av återkopplingen och hoppas på förbättring till nästa gång, önskar er en fin dag!
Vi köper månadsstädning från HomeMaid i Uppsala och är mycket nöjda med den person som utför städningen.
Hej Caroline, var roligt att du är så nöjd med vårt månadsstäd. Att du som kund är nöjd med de tjänster vi utför är vårt viktigaste mål!
Otroligt trevligt bemötande från kontoret vid frågor, bokning av fönsterputs, avbokning, ändring av tid mm. Hemstäd har varit bra. Några gånger har städningen inte varit helt 100 men oftast bra.
Hej Pernilla, tack för din återkoppling, hoppas det blir en förbättring nästa gång vi kommer till er!
Mycket fluktuation bland personalen (blandad kvalitet på städningen)men nu är vi jättenöjda med vår Nevila! Veckoständing varannan vecka
Hej Julia, var roligt att ni är nöjda med vårt veckostäd, det glädjer oss!
Homemaid har alltid haft ordning på schemat och varit flexibel med att tillmötesgå mina tider och önskemål. Bra personal som kan hemstädning och är trevliga och punktliga.
Hej Melina, så glädjande att läsa att vi kan underlätta för er i er vardag! Vi blir mycket glada över er återkoppling, önskar er en trevlig dag!
Företaget har alltid kommunicerat bra och varit lätta att komma i kontakt med . Det är viktigt för mig som kund eftersom det ska vara enkelt och smidigt . Jag är så nöjd med den städning dom hjälpt oss med . Jag kan verkligen rekommendera Home Maid . Suzanne Färnert
Hej Suzanne, stort tack för din återkoppling, att du som kund är nöjd med de tjänster vi utför är vårt viktigaste mål!
Bra städare. Förväntar mig lite bättre hantering från kontoret när tiden för städning behöver ändras pga sjukdom eller liknande. Överlag är jag nöjd, tjänsten som tillhandahålls är uppskattad.
Hej Mikael, var roligt att du är nöjd med vår tjänst, beklagar att kontoret inte har gett dig informationen, detta ska bli en förbättring,
Trevlig o hjälpsamm personal, fräsch städning
Hej Kerstin, tusen tack för din fina återkoppling,
Mycket väl bemött, Städaren Robin som kommer och städar är hur bra som helst, noggrann och trevlig.
Hej Magnus, var roligt att du är nöjd med vår tjänst, vi ska se till att er serviceassistent får ta del av hälsningen,
Bra bemötande. Städpersonalen gör ett bra jobb ! Vi är mycket nöjda !Aina och Rune
Hej Aina, tack snälla för er återkoppling, önskar er en trevlig dag!
Alltid trevligt bemötande, men städningen är inte alltid så bra. Beror på vem som städar.
Hej Charlotte, tack för din återkoppling, beklagar för städningen och hoppas vi kan ge dig en ny chans med förbättring!
Vi tycker att de är professionella i sina kontakter - både från administrationen och städpersonalen. De gör ett noggrant jobb och utnyttjar den tid vi betalar för bra. Vi har varit kunder förr men hade en period ett lokalt företag men är nöjda och glada att vi återvände till HomeMaid. Det vi köpt är städtjänster.
Hej Yvonne, å roligt att ni är så nöjda! Vi älskar att underlätta vardagen för våra kunder och ser fram emot att städa hos er snart igen!
Bra bemötande men städningen är sådär, enstaka gånger bättre beroende på vem som utfört städningen.
Hej Christel, tack för din feedback, var tråkigt att höra att ni inte är lika nöjda med er serviceassistent!
Kontakterna fungerar bra. Köper veckostädning (varannan vecka). I allmänhet nöjd med städningen. Bra att jag inte behövt byta städare så ofta.
Hej Eva, var roligt att ni är nöjda med ert veckostäd, önskar er en fin dag!
Malin o Karin är jättebra! Städning alltid väl utförd.
Hej Johan, tack snälla för din återkoppling, det uppskattas! Önskar er en trevlig dag,
Dammtrasa ska bytas oftare under städning och inte användas för många olika ställe.
Hej Fan, tack för din feedback, detta skav förmedla vidare till våra kollegor,
Bra kontakt med ledningen. Duktig , trevlig lokalvårdare. Bra att man skriver en rad varje gång i besöksblocket!
Hej Ture, tack snälla för din återkoppling, var roligt at ni är nöjda med oss!
Jag har alltid fått direkt lösningsorienterade svar från företaget gällande mina frågor. Servicen på utfört arbete har alltid varit jättebra!
Hej Linda, var roligt att ni är nöjda med vår tjänst, att du som kund är nöjd med de tjänster vi utför är vårt viktigaste mål!
Har varit väldigt smidigt med flyttstäd och visningsstäd via Homemaid så vi har nu även testat hemstäd en gång i månaden. Vi testar ett halvår till så får vi utvärdera. Hittills lite besvikna på golvstädningen i ffa kök där det är fläckar kvar efter hemstädningen. I övrigt har bemötande av all personal varit fint och bra och det är viktigt för oss att era anställda har kollektivavtal och schyssta villkor.
Hej Ingrid, var roligt att du är nöjd med personalen, men var tråkigt att du inte är nöjd med städningen i köket, vi hoppas vi kan göra en förbättring till nästa gång!
Erika som städar hos oss är helt fantastisk!
Hej Lars, så roligt att ni är nöjda med vår serviceassistent, vi ska se till att Erika får ta del av hälsningen,
Proffsigt, vänligt och kundorienterat bemötande av både kontoret och serviceassistenten. Utmärkt utförd städning.
Hej Heléne, tack snälla för din återkoppling, det uppskattas, önskar er en trevlig dag!
Upplever skiftande kvalitet hos utförarna. En kunde överhuvudtaget inte svenska och hade väl runda hörn när hen dammsög. Kontakterna med kontoret är bra. För det mesta nöjd, men kunde ibland vara bättre
Hej Eva - Lena! Tack för din återkoppling, sjävklart ska jag förmedla vidare detta till mina kollegor i Uppsala! Önskar er en fin dag,
Vi har haft Daisy som städhjälp länge och uppskattar henne mycket.
Hej Kerstin, var roligt att du är nöjd med Daisy, vi ska se till att vår serviceassistent får ta del av hälsningen!
Mkt bra städat Och det är trevligt att komma hem.
Hej Maria, tack snälla för din återkoppling, önskar er en trevlig dag!
Det har varit lite varierat. När man anlitar ett städföretag så betalar man för att få det rent men man betalar minst lika mycket för KÄNSLAN att komma hem till ett rent och fräscht hem. Det har varit väldigt olika beroende på vem som städar. Det spelar egentligen ingen roll vilket företag man anlitar för det är aldrig bättre än sina anställdas prestationer. Jag förstår att det kan bli sjukdomar men vissa perioder var det väl många olika som kom och städade. Homemaid har bemött mig som kund lite olika också när...
Hej Cecilia, tack för din återkoppling, var tråkigt att höra att ni inte är nöjda med HomeMaid. Vi hoppas vi kan ge er en ny chans med förbättring till nästa gång, önskar er en trevlig helg!
Kontakten med HomeMaid är bra. Städningen är generellt bra, dock finns ofta mindre slarv som att saker inte ställs tillbaka o.s.v.
Hej Mattias, tack för din återkoppling, detta ska jag förmedla vidare till mina kollegor i Uppsala och hoppas på en ny förbättring till nästa gång!
Jag har alltid blivit bemött på ett trevligt sätt och jag rekommenderar er, vid förfrågan om städhjälp i hemmet.
Hej Mats, tusen tack för din fina återkoppling, det uppskattas!