Bitte S:
Härligt med en riktig bokhandel i Vällingby! De är också mycket välsorterade när det gäller alla typer av kontorsmaterial. Inte alls dyrare än de stora varuhusen heller.
Jag tycker det är viktigt att gynna denna affär och andra enskilda bokhandlare, så att vi får ha dem kvar, för i Stor-Stockholm är det tyvärr många som fått slå igen.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
Thomas D:
En trevlig tobaksaffär där man kan spela också som ju namnet antyder såklart.Roliga, tillmötesgående och hjälpsamma till skillnad mot andra liknande butiker.En tobaksaffär som jag varmt rekommenderar ett eller gärna många besök i.
Jakob J:
58 Dim Sum är ett klockrent dumplingställe där du kan komponera ihop din meny bäst du vill.
Själv körde jag på ett stort gäng vegetariska och ett mindre med griskött.
Kan jag ha ätit 40 stycken? Många blev det iallafall och priset var riktigt bra.
Personalen är trevlig och man kommunicerar med lappar då jag inte kan kinesiska och de inte kan svenska vilket är helt ok då det bidrar till
mysfaktorn och känslan att man befinner sig långt utanför Sveriges gränser.
Väl värt ett besök!
Jacob K:
Jag gillar verkligen miljön, personalen och maten. Menyn är perfekt med bra alternativ och roliga överaskningar. Jag äter oftast deras musslor och sen är deras lamm underbart.
Patrick W:
Ramade in 3 akvareller som min salig far målade en gång i tiden...
lägger in omdömet ganska långt efter men tänkte rama in en litografi som legat länge
Fredrik M:
En bra upplevelse, kontakten med Gridflex va bra och enkelt att nå personalen.
Från plan till färdigt gick smidigt utan några större gupp på vägen
Kerstin A:
Hej,
Sluta leverera åt bluff företag som Norvegian lab
Deras kundbemötande och försäljnings och-utpressningsmetoder är närmast kriminell.
De ljuger och tröttnar ut kund.
Mvh/
Kerstin Ahlgren
Jenny A:
Danspasset med Ida och Elina är något av det roligaste jag har varit på! Det recomenderas varmt särskilt för dem som inte är dansare utan bara tycker om att röa på sig till musik. Alla är välkomna.
Linnea I:
Alltså viben på Bananas är ändå magisk, och pizzan är grym. Trängseln som uppstår här emellanåt kan både vara ljuvlig och samtidigt riktigt jobbig. Men så värt det.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
NOEL H:
Gick hit på flera, av varandra oberoende, vänners rekommendationer. Det var bra men lite under förväntan faktiskt... Sushin var fräsch men jag uppskattade inte att många av bitarna hade olika typer av såser och majonäs på toppen, hade enligt mig varit godare utan. Normala priser, mest lämpat för takeaway trots att lokalen är ganska fräsch. Svag fyra, värt ett besök!