Fredrik H:
Gick in för att fråga om de hade picknickkorgar. Det hade de inte, vilket jag också misstänkte. Men damen i kassan var så bra och serviceminded att hon tipsade om tre andra ställen längs med Götgatan som kanske kunde ha det. Tack vare hennes tips hittade jag min korg till slut - en present till frugan.
Morten K:
trevlig personal som har tid med kunderna.
lunsch buffe som serverar både sushi och varma rätter för endast 70kr och då äter du hur mycket du vill
ALLT BRA HAR ETT SLUT ÄVEN DETTA FÖRETAG
Ningjing C:
Quite popular place, not so spacious but with lots of seats (upstairs, downstairs, outside)... We ordered Grilled steak sandwich and chicken Club, tasty. ...the friendly waiter seemed forget our food ... +o+ (too many people) . After all, great place to go!
Christian B:
Te-salonen är nedre Kungsholmsgatans räddare i nöden och erbjuder som ensam spelare både tidiga frukostar samt efter-jobbet-käk för oss som jobbar runt Bolinders plan.
Emma K:
Severa har lyckats skapa något riktigt bra! En kombinerad produkt med CRM, projekthantering, tidrapportering och fakturering som förenklar hela arbetsflödet. Ligger på samma pris som merparten av vad konkurrenterna tar för en av de här delarna. Hela Severas filosofi är att göra det som är komplicerat och tråkigt enkelt och kul (om nu affärssystem kan vara det ;))
I Finland, som Severa kommer ifrån har systemet nästan enbart sålts via rekommendationer, så det ska bli spännande att se om vi kommer få samma respons här i Sverige.
Jag jobbar numera på Severa av samma anledning som ovan, ifall ni känner att jag är översvallande positiv, men jag står verkligen för både företag och produkt. Bl.a ska vi avråda till köp där vi ser att företaget inte passar vårt system, eftersom Severas affärsmodell går ut på långsiktiga relationer.
Kalle A:
Bra sortiment, jättetrevlig personal. Eget bageri och bra delikatessdiskar med till viss del egentillverkade delikatesser, mycket ekologiska produkter och bra priser. Snabbt i kassan eftersom man kan välja att scanna själv. Helt enkelt en bra butik!
Niclas B:
Duktig kiropraktor. Brukar gå här till och från med mina ryggbesvär. Alltid ett professionellt bemötande.
Dessutom bra mycket bättre priser än klinikerna inne i city.
Emmeli L:
Vill rekommendera denna firma. De hjälpte oss att måla väggar, tak och lister samt tapetsera. De hade ett trevligt bemötande, hörde av sig vid de tidpunkter de lovat och gjorde ett mycket fint jobb. Och allt till ett rimligt pris!
Kommer garanterat att använda oss av dem igen.
Paulina R:
Jackie i Kisa Galleria är en mycket fin butik med många eftertraktade märken. Butiken sticker ut från de andra butikerna i Kista Galleria med sina dyra märkeskläder. De har många bra reor på märken som andra butiker i till exempel Stockholm inte rearar ut. Servicen i butiken är mycket bra, alltid trevlig och hjälpsam personal. Tyvärr är butiken ganska liten men det är en smart planlösning.
Karin H:
En gammal laptop skulle anslutas till nätet men inte funkade det. Bredbandet och bredbandsmodemet funkade med andra datorer men inte med denna. Eftersom det inte var fel på bredbandet och bredbandsleverantörens support inte klarade ut felet så tipsade de om betaltjänsten Bredbandsexperten.
Googlade runt ett tag för att se om jag kunder hitta lösningen på problemet men tji. Visst, jag skulle kunnat ställa en fråga i ett forum och vänta på hjälp därifrån men vi hade lite bråttom så vi ansåg att det kunde vara värt att betala 19.90/min, max 295 kr/30 min och "problemlösningsgaranti", dvs de debiterar inte om de inte kan lösa problemet
1. Mycket tydlig information om att tjänsten kostar och andra villkor som man måste bekräfta med knapptryck innan man kommer vidare.
2. Kort väntetid
3. Bra support, dvs en person som snabbt anpassade sig till min "kunskapsnivå". Varken grekiska eller förbarnsligande. Lyssnade på vad jag hade gjort, dvs inledde inte med "starta om datorn" vilket jag redan gjort.
4. Bra att man kunde välja att kostnaden skulle debiteras på uppringande telefonnummer eller faktura.
Hela kalaset slutade på 200 kr för 11 minuters support som gjorde att datorn kunde användas för internet.
Nikke L:
Mitt inne i Åhléns vid Fridhemsplan finns restaurang Nooshi som har en stor asiatisk buffé, med sushi och en mängd asiatiska rätter. Jag valde dock grönsakswoken som var en kinesisk smakorgie. Snabb och effektiv service och rent och fint på buffén. Dessutom väldigt smakliga och generösa portioner. Hit kommer jag nog tillbaka vad det lider.
f:
Jag älskar Pashion cosmetics! Annars är jag inte mycket för att köpa smink, hudprodukter etc. Men den här butiken är verkligen underbar. Smink, hudbrodukter, salvor mm i jättesöta askar och burkar med goda dofter. De har en hel del märken som man inte hittar på så många andra ställen men särskillt billigt är det tyvärr inte. Jag kan dock inte låta bli att gå in varje gång jag har vägarna förbi. Dessutom är det ett bra ställe att köpa presenter på.
Christian B:
Bollywood är höjdpunkten bland Sibiriens bitvis ojämna indiska restauranger med en bred meny med många vegetariska alternativ. Prova gärna en av husets smakrika silzlar om du äter på plats, om du tar hem maten - prova gärna en av thali, de rikliga paketen räcker garanterat till två.
fernando G f:
vardagslyx! Full fokus på mig när jag fick ansiktsbehandling här! Som att komma in i en egen värld trots storstads brus utanför! jag kommer tillbaka!
Ronny H:
J A Revision utförde vår revision till en i förtid avtalad kostnad.
Revisionen var väl genomförd samt lättförstålig.
Den personliga kontakten gjorde att man kände sej trygg.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
Jakob J:
Igår var jag för första gången och såg Speedway på Gubbängens Ip. Hammarby
gästades av Lejonen och jag måste säga att det var sjukt kul och spännande!
Efter denna upplevelsen så har jag insett att Speedway måste upplevas live. Vilket ljud! Vilken fart! Detta hade jag helt och hållet missat när man någon gång sneglat åt tvns håll när Speedway varit på.
Priset för motorfesten var och är rätt lågt, 180 kronor för inträde och 35 för en bamse korv, så för er som inte provat på Speedway än, GÖR DET!