Fredrik M:
Både ett bra hotell men framförallt en bra restaurang. Här äter jag ofta när jag åker till Stockholm. Det är god mat och bra service. Men dock lite höga priser. Men det är det värt.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
Cissi L:
Kan verkligen rekommendera denna butik eftersom de alltid har nytt och jättetrevlig personal. Hittar alltid någonting där och får alltid tips av personalen.
Nikke L:
Jag sitter just och lyssnar på ett föredrag av Peter Svanborg och det är mycket spännande. Det rör frågor om vad man tycker är bekvämt och inte samt vad man inte är bekväm med men som man ändå skulle vilja göra.
Roligt att göra i en så stor grupp som 80 personer, där man funderar på helt olika saker.
På frågan om vad man skulle vilja ha in i sin komfortabla zon svarar vi helt olika saker - allt ifrån bergsbestidning, våga stöta på tjejer på tunnelbanan eller göra tråkiga saker.
Det är lärorikt!
Johanna T:
Det här är min favorit-Nilssons. Du kan vara säker på att du får bra hjälp med det du behöver när du handlar skor här. Om några skor skulle gå sönder går det bra att komma tillbaka och du kommer inte få massa tjafs. De har alltid ett stort utbud här och de snyggast skorna för säsongen finns alltid inne i flera storlekar, annars kan du gå till biblioteksgatan.
John H:
Bra jobbsökarsida med många intressanta jobbannonsörer. Lättöverskådlig med företagets logotype framför annonsen vilket gör att det blir en viss igenkänning.
Det är denna sida man kommer till om man exempelvis söker jobb via msn.se
Camilla:
Det här mysiga kafét och bageriet har gamla anor och det är tydligt på den charmiga inredningen med udda trämöbler, tegel, gamla skyltar och foton på väggarna. Här kan man köpa med sig nybakat bröd och bullar eller sitta där och äta lunch eller ta en fika. Det är gemytligt och hemtrevligt och man förstår varför det ofta är fullproppat med folk därinne.
Bruno E:
Professionell, seriös och snabb hantering av betalningar till andra länder. Personalen är kunnig och fokuserad på kunden, med personligt bemötande. Jag fick ett mycket positivt intryck av RTH International Express AB.
Karl E:
Vilken klassisk lunchrestaurang i huvudstaden. Alltid grymt snabb och personlig service, bra val och på sommmarhalvåret en bra uteservering. På kvällstid byter Cliff skepnad..men eftersom jag bara erfarenhet från deras helt suveräna lunchutbud- så rör mina rekomendationer endast lunchen - som är i grymt bra klass!
Leon:
Har ditt företag Mac och behöver en fullt fungerande leverantör av datorer, service och support är Excanto en utmärkt leverantör. Förutom bra priser både på köp och lease får man en personlig kontakt som har koll på vad det är för system man har och som man kan ringa när saker strular. Särskilt uppskattad är hämtservicen. Pajar datorn skickar de genast ett bud som lämnar in burken på lagning. Excanto jobbar med både stora och små reklambyråer bland andra.
Susanne d:
Pedagogisk verksamhet i stressfri miljö och liten barngrupp. Med inriktning på barnet i centrum. Mycket utevistelse. Helt enkelt mycket bra för barnen och lyhördhet för föräldrarnas vardag och önskemål.
Supee R:
En liten bröllopsbutik med personlig touch på Södermalm. Trevligt bemötande av en väldigt serviceminded och trevlig ägarinna. Här kan man köpa vackra bröllops-/studentklänningar eller skräddarsy en egen med speciella detaljer i sin egen stil :) Rekommenderar varmt!
K-P B:
Sjukt bra luncher för bara en femtiolapp. Verkligen prisvärt även om man kanske inte intar maten i matsalen med alla de gamla tanterna och gubbarna på ålderdomshemmet!
Monica P:
Det här är en bra trädgårdstidning, den bästa tycker jag. Det enda negativa är att de har börjat med matrecept, om jag vill ha matrecept kan jag ju köpa en mattidning.
Jim B:
Solfilmsspecialisten kan ja verkligen rekomendera, dom var inte billigast i stan, men därimot så var dom trevligast, snabbast o lånade ut en lånebil så ja kunde lämna o hämta på dagis, o resutatet blev som dom sa att de skulle bli, mvh Volvo v70