Övrigt i Stockholm

1,593 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

K-P B
    K-P B: Sjukt bra luncher för bara en femtiolapp. Verkligen prisvärt även om man kanske inte intar maten i matsalen med alla de gamla tanterna och gubbarna på ålderdomshemmet!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

Monica P
    Monica P: Det här är en bra trädgårdstidning, den bästa tycker jag. Det enda negativa är att de har börjat med matrecept, om jag vill ha matrecept kan jag ju köpa en mattidning.
    carl p
    carl p: Grymt bra lunch, prisvärd och vällagad. Dessutom ingår backning! Riktig husman.
    Karl E
    Karl E: Vilken klassisk lunchrestaurang i huvudstaden. Alltid grymt snabb och personlig service, bra val och på sommmarhalvåret en bra uteservering. På kvällstid byter Cliff skepnad..men eftersom jag bara erfarenhet från deras helt suveräna lunchutbud- så rör mina rekomendationer endast lunchen - som är i grymt bra klass!
    Leon
    Leon: Har ditt företag Mac och behöver en fullt fungerande leverantör av datorer, service och support är Excanto en utmärkt leverantör. Förutom bra priser både på köp och lease får man en personlig kontakt som har koll på vad det är för system man har och som man kan ringa när saker strular. Särskilt uppskattad är hämtservicen. Pajar datorn skickar de genast ett bud som lämnar in burken på lagning. Excanto jobbar med både stora och små reklambyråer bland andra.
    Lars Peter L
    Lars Peter L: Super bra... men kan bättra sig rejält i transfer! får alltid underbetallt... skärpning krävs om det ska bli bättre.
  • Jim B
    Jim B: Solfilmsspecialisten kan ja verkligen rekomendera, dom var inte billigast i stan, men därimot så var dom trevligast, snabbast o lånade ut en lånebil så ja kunde lämna o hämta på dagis, o resutatet blev som dom sa att de skulle bli, mvh Volvo v70
    Jonas N
    Jonas N: Med denna taxiåkare är säkerheten och tryggheten personifierad!
    Jenny A
    Jenny A: Fascinerande skicklig coach som är fantastiskt påläst och mycket frikostig med sina kunskaper!
  • Robert N
    Robert N: Rekommenderar verkligen den här skolan om du har passioner inom t.ex. skateboard, musik, fotboll, simning och så mycket mer! Under skolveckan finns det avsatta tider då eleven kan utöva sin passion. Jag gick Naturvetenskaplig linje med passion Skate och en kombination av kompetenta lärare och riktigt kul på skatelektionerna gjorde min gymnasietid till en väldigt positiv upplevelse!
    Kalle A
    Kalle A: Bra sortiment, jättetrevlig personal. Eget bageri och bra delikatessdiskar med till viss del egentillverkade delikatesser, mycket ekologiska produkter och bra priser. Snabbt i kassan eftersom man kan välja att scanna själv. Helt enkelt en bra butik!
    Shahn S
    Shahn S: Bra butik med allt möjligt till hands. Ser ingen länk till den hemsida butiken har så här kommer den: www.halsobutik.info
    Niclas B
    Niclas B: Duktig kiropraktor. Brukar gå här till och från med mina ryggbesvär. Alltid ett professionellt bemötande. Dessutom bra mycket bättre priser än klinikerna inne i city.
    Emma P
    Emma P: Snygga strumpor!!!
    John C
    John C: Gunnar var mycket snäll och tålmodig när han hjälpte mig med min element. Rekommenderas.
    monica k
    monica k: Äntligen! En mycket bra indier,super gott och trevligt :)
  • Emmeli L
    Emmeli L: Vill rekommendera denna firma. De hjälpte oss att måla väggar, tak och lister samt tapetsera. De hade ett trevligt bemötande, hörde av sig vid de tidpunkter de lovat och gjorde ett mycket fint jobb. Och allt till ett rimligt pris! Kommer garanterat att använda oss av dem igen.
    Paulina R
    Paulina R: Jackie i Kisa Galleria är en mycket fin butik med många eftertraktade märken. Butiken sticker ut från de andra butikerna i Kista Galleria med sina dyra märkeskläder. De har många bra reor på märken som andra butiker i till exempel Stockholm inte rearar ut. Servicen i butiken är mycket bra, alltid trevlig och hjälpsam personal. Tyvärr är butiken ganska liten men det är en smart planlösning.
    Helene B
    Helene B: Kul att se pralintillverkning och äta den goda glassen på sommaren!
    Nikke L
    Nikke L: Grillska huset serverar helt OK lunch till humant vettiga priser, mitt i Gamla Stan. Tre rätter att välja mellan och ett väl tilltaget salladsbord. För den som är fikasugen finns ett riktigt bra utbud av onyttigheter. Det är enkelt med sparsmakad inredning, men gott och aldrig ointressant. Verksamheten drivs av Stockholms Stadsmission, med många som arbetstränar i serveringen, men under ledning av professionell kock. Hit går jag gärna när jag lunchar i Gamla stan. Testa du också.
    Lena O
    Lena O: Kanonfina glassaker, både fat, skålar och smycken. och så kommer de starta med kurser också!
    Roger T
    Roger T: Mycket bra skaldjursbord (som ersätter julbordet). Vissa rätter är lite tveksamt behandlade (som ex de fyllda och gratinerade havskräftorna) men det mesta är av väldigt hög klass. Ett stort plus för en bra rundrökt ål (som är ett krav på alla skaldjurs- eller julbord).
    Katalin B
    Katalin B: Sveriges största simklubb samt den enda som har alla fyra simdiscipliner; Simning, Vattenpolo, Simhopp och Konstsim
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

Malin P
    Malin P: Ett jättebra företag för oss som inte tål laktos så bra. Deras breda sortiment av laktosfria produkter gör att man "kan äta vad som helst ändå", för allt finns utan laktos. De har allt från mjölk, grädde och yoghurt till cream cheese och cottage cheese.
1...2324252627...64
Områden i Stockholm