Övrigt i Stockholm

1,643 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

• Emma H
    Emma H: Jättetrevlig personal. Bra frallor. Chokladbiskvierna är beroendeframkallande.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

Supee R
    Supee R: En liten bröllopsbutik med personlig touch på Södermalm. Trevligt bemötande av en väldigt serviceminded och trevlig ägarinna. Här kan man köpa vackra bröllops-/studentklänningar eller skräddarsy en egen med speciella detaljer i sin egen stil :) Rekommenderar varmt!
    K-P B
    K-P B: Sjukt bra luncher för bara en femtiolapp. Verkligen prisvärt även om man kanske inte intar maten i matsalen med alla de gamla tanterna och gubbarna på ålderdomshemmet!
  • 3.7
    3 omdömen
    Cissi L
    Cissi L: Mitt favoritmärke! Man är alltid rätt klädd i Karen Millen. Tyvärr så är kläderna lite "felsydda" för oss med lite större byst, eller rättare sagt normal byst. Verkar som att man måste ha väldigt liten i förhållande till övriga kroppen.... Jättebra service och hyfsade priser ändå med tanke på kvaliten.
  • 3.7
    3 omdömen
    Jakob J
    Jakob J: Igår var jag för första gången och såg Speedway på Gubbängens Ip. Hammarby gästades av Lejonen och jag måste säga att det var sjukt kul och spännande! Efter denna upplevelsen så har jag insett att Speedway måste upplevas live. Vilket ljud! Vilken fart! Detta hade jag helt och hållet missat när man någon gång sneglat åt tvns håll när Speedway varit på. Priset för motorfesten var och är rätt lågt, 180 kronor för inträde och 35 för en bamse korv, så för er som inte provat på Speedway än, GÖR DET!
    Malin P
    Malin P: Ett jättebra företag för oss som inte tål laktos så bra. Deras breda sortiment av laktosfria produkter gör att man "kan äta vad som helst ändå", för allt finns utan laktos. De har allt från mjölk, grädde och yoghurt till cream cheese och cottage cheese.
    Roger T
    Roger T: Mycket bra skaldjursbord (som ersätter julbordet). Vissa rätter är lite tveksamt behandlade (som ex de fyllda och gratinerade havskräftorna) men det mesta är av väldigt hög klass. Ett stort plus för en bra rundrökt ål (som är ett krav på alla skaldjurs- eller julbord).
  • Jim B
    Jim B: Solfilmsspecialisten kan ja verkligen rekomendera, dom var inte billigast i stan, men därimot så var dom trevligast, snabbast o lånade ut en lånebil så ja kunde lämna o hämta på dagis, o resutatet blev som dom sa att de skulle bli, mvh Volvo v70
  • Christian M
    Christian M: Käkade en helt fantastisk måltid förra helgen. Vi var 4 st, åt menyn med vinpaket som var bra sammansatt. Framför allt servicen var helt otrolig, bra avvägning mellan strikt professionellt och avslappnat. Tack Leijontornet för en fantastisk kväll!
    Cissi L
    Cissi L: Kan verkligen rekommendera denna butik eftersom de alltid har nytt och jättetrevlig personal. Hittar alltid någonting där och får alltid tips av personalen.
    Emma K
    Emma K: Har deras ifö sign system hemma, alltså att toaletten är upphängd. Fungerar väldigt bra. Ett plus dessutom för att ifö är helt svensktillverkat. Känns bra att kunna stödja både svensk industri och miljön genom min toalett! ;)
  • Morten P
    Morten P: Snabb, korrekt och rimligt prissatt jourtjänst.
  • Martina K
    Martina K: Prisvärd och riktigt skön helkroppsmassage. Elevbehandlingar som är mycket bra.
    Marika S
    Marika S: I mina ögon Stockholms finaste Indiska! Gillar lokalen, personalen och de ständigt nya (men alltid lika inspirerande) skyltningarna.
    Katalin B
    Katalin B: Sveriges största simklubb samt den enda som har alla fyra simdiscipliner; Simning, Vattenpolo, Simhopp och Konstsim
    Henrik S
    Henrik S: Detta är något för dig som har någon form av hörselskada. UH anordnar olika aktiviteter för stora som små. Till exempel läger, konferenser, utlandsresor med mera. Bli medlem idag och ha skoj...
    Elina E
    Elina E: Som medlem i LRF har du många förmåner. Jag blev själv medlem efter att jag slutat jobba på LRF, men tyckte att medlemskapet skulle vara bra för mig. Som LRF medlem får du alltid 10% rabatt på försäkringarna hos LRF Försäkring, samt att du får tidningen Land Lantbruk hem direkt i brevlådan varje vecka. Fler förmåner finns självklart. Läs mer och bli medlem!
    Ellinor K
    Ellinor K: Jätte nöjd, har bara varit där en gång kommer gå tillbaka.
    Tommy L
    Tommy L: Inte riktigt min klädstil men utbudet är riktigt bra annars. Bra service, mysig miljö. Rekommenderas starkt.
    Crille N
    Crille N: Mycket bra bemötande och service. Lagade en ring jag trodde var bortom all hjälp - dessutom med en smart lösning som sparade mig en massa pengar. Genuint intresserade av att hjälpa dig som kund.(och för den butiksinredningsintresserade - grymma displaylådor...)
    Alexander F
    Alexander F: När Café Edenborg klappade ihop var det många som sörjde. Tids nog öppnade detta fik. Här huseras Vertigo förlags kontor och bokhandel. Alla som jobbar här är delägare vilket är väldigt fint. Det är alltid trevligt att sitta och spana på alla originella människor som besöker stället och här går det bra att ta med din bärbara dator för att jobba och plugga. Dock är det ett litet minus i kanten att det kan bli rätt så bullrigt i lokalen.
    Nikke L
    Nikke L: Helt lysande enkel tjänst för att kolla aktuella tågtider. Den som finns på sj.se fungerar bara om man bokar samtidigt. Det finns inga som helst funktioner för att bara kolla när ett tid ska komma till en station. Och Banverkets (Trafikverkets) funktion för detta är nästintill omöjlig att använda från en mobil. Nu väntar jag bara på iPhone-appen också!
    Roza M
    Roza M: Trevlig personal som är hjälpsam i den fina affären full med fina saker. Mycket bra presentaffär. Man kan alltid hitta något.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• NOEL H
    NOEL H: Bra sushi med trevliga tillbehör och fräscha lokaler!
1...2526272829...66
Områden i Stockholm
Övrigt i Vårberg  (12 st)
Övrigt i Alvik  (11 st)
Övrigt i Rågsved  (11 st)
Övrigt i Akalla  (11 st)