Övrigt i Stockholm

1,593 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

Karin H
    Karin H: God färsk choklad och konditorivaror. Trevlig, kunnig och hjälpsam personal. Priserna är inte låga men lägre än en del liknande affärer i närheten. Skulle önska att de oftare hade min favorit, chokladmaränger
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

Kalle A
    Kalle A: Bra sortiment, jättetrevlig personal. Eget bageri och bra delikatessdiskar med till viss del egentillverkade delikatesser, mycket ekologiska produkter och bra priser. Snabbt i kassan eftersom man kan välja att scanna själv. Helt enkelt en bra butik!
    Shahn S
    Shahn S: Bra butik med allt möjligt till hands. Ser ingen länk till den hemsida butiken har så här kommer den: www.halsobutik.info
    Niclas B
    Niclas B: Duktig kiropraktor. Brukar gå här till och från med mina ryggbesvär. Alltid ett professionellt bemötande. Dessutom bra mycket bättre priser än klinikerna inne i city.
    Emma P
    Emma P: Snygga strumpor!!!
    John C
    John C: Gunnar var mycket snäll och tålmodig när han hjälpte mig med min element. Rekommenderas.
    monica k
    monica k: Äntligen! En mycket bra indier,super gott och trevligt :)
    Nikke L
    Nikke L: Grillska huset serverar helt OK lunch till humant vettiga priser, mitt i Gamla Stan. Tre rätter att välja mellan och ett väl tilltaget salladsbord. För den som är fikasugen finns ett riktigt bra utbud av onyttigheter. Det är enkelt med sparsmakad inredning, men gott och aldrig ointressant. Verksamheten drivs av Stockholms Stadsmission, med många som arbetstränar i serveringen, men under ledning av professionell kock. Hit går jag gärna när jag lunchar i Gamla stan. Testa du också.
  • 3.7
    3 omdömen
    Sebastian B
    Sebastian B: Wow kan jag summera upplevelsen som. Åt middag på denna fantastiska restaurang och det var en otrolig upplevelse. Konceptet bygger på att man äter en av tre menyer, Skog, Gård eller Hav. Alla menyer är mycket välkomponerade och passar ihop helt perfekt. Vinpaketen lika så, välkomponerade och rikliga. Av tre rätter var förrätten helt ok, varmrätten av de bästa jag någonsin ätit och efterrätten riktigt riktigt bra. Varmrätten skulle utan problem kunna platsa på en Guide-krog med en prissumma på många hundra mer. Restaurangen känns lite New York inspirerade och är en riktigt häftig mix. Skön musik och trevlig inredning gör att man gärna sitter och äter länge. Personalen var otroligt trevliga och kunniga. Varje maträtt presenterades på ett mycket trevligt sätt och det knöt ihop säcken. Letar du efter en restaurang i klass med Edsbacka Krog och Mathias Dahlgren, då ska du besöka Hälsingborg. Maten var om något ännu bättre än fantastisk och till det priset kan det inte bli annat än helt vansinnigt super-betyg! Hade jag kunnat hade den fått 10 pluppar. Hit går jag igen!
    Sebastian C
    Sebastian C: Har anlitat Sandsjö för flyttstädning. Allt gick mycket bra. Det enda som inte var perfekt var fönster putsningen. Tjejerna som gjorde detta kunde inte Svenska men de pratade engelska så kommunikationen var inge som helst problem. /Sebbe
    Nikke L
    Nikke L: Det här är det mest lovande som har hänt på caféfronten på östra Kungsholmen på väldigt länge. Ett litet hål-i-väggen-fik som säljer riktigt god espresso och fantastiska hembakta cupcakes (men berätta inte för min viktcoach att jag har prövat dem). Personligt bemötande och en väldigt fin liten uteservering på gräsplätten intill. Väl värt promenaden över från de betydligt cafétråkigare delarena av Kungsgatan och trakterna kring Centralen.
    Elina E
    Elina E: Som medlem i LRF har du många förmåner. Jag blev själv medlem efter att jag slutat jobba på LRF, men tyckte att medlemskapet skulle vara bra för mig. Som LRF medlem får du alltid 10% rabatt på försäkringarna hos LRF Försäkring, samt att du får tidningen Land Lantbruk hem direkt i brevlådan varje vecka. Fler förmåner finns självklart. Läs mer och bli medlem!
  • Christian M
    Christian M: Käkade en helt fantastisk måltid förra helgen. Vi var 4 st, åt menyn med vinpaket som var bra sammansatt. Framför allt servicen var helt otrolig, bra avvägning mellan strikt professionellt och avslappnat. Tack Leijontornet för en fantastisk kväll!
  • Martin H
    Martin H: Köpte en orientmatta här för ca 20.000:-. Kan ej värdera om det var ett bra pris eller ej men affärsinnehavaren, Bo Nestrell, var mycket trevlig och tog sig tid för oss så att vi kunde hitta en matta vi trivdes med. Första mattan vi köpte tyckte vi inte passade bra hemma hos oss och det var inga problem att byta.
    Per-Arne S
    Per-Arne S: Denna rekommendation gäller egentligen VIVEA (http://www.vivea.se/) - en webbshop där man kan köpa spraytan (brun utan sol produkter), solkrämer mm. Den ägs tydligen av SETT Finans varför jag får skriva här. De har ett stort utbud av brun utan sol produkter och till bra priser- Så vill du få lite fin färg på kroppen så här i vintermörkret kan jag rekommendera dem.
    John H
    John H: Bra jobbsökarsida med många intressanta jobbannonsörer. Lättöverskådlig med företagets logotype framför annonsen vilket gör att det blir en viss igenkänning. Det är denna sida man kommer till om man exempelvis söker jobb via msn.se
    Erik F
    Erik F: Inga negativa erfarenheter, men med försäkringar är det först när något inträffar som man vet om det fungerar.
  • Katarina B
    Katarina B: ABF har gett mig upplevelsen att vara med på Nordiska folkhögskolan i Genève och 1990 till och med då Nelson Mandela och Morgan Tsvangiray var med. Det är en upplevelse lik ingen annan, ILO-konferens, 200 länders representanter av arbetstagare, arbetsgivare, regeringar. Jag kan varmt rekommendera utbildningen.
  • Karin P
    Karin P: Om du gillar basket kan jag rekommendera Eddie Brown, grym baskettränare från USA som leder öppen träning i Kärrtorpshallen på söndagar kl 17.30. Prestigelöst, roligare och billigare än gym.
    Sara S
    Sara S: Naked Juicebar är ett klockrent koncept. Supergoda juicer och smoothies, både nyttiga och mindre nyttiga. Önskar det fanns fler av dessa ställen. Priserna är inte billiga men inte annat än vad man kan förvänta sig av fruktjuicer i Sverige.
    Anna Maria H
    Anna Maria H: Har inget ont att säga om Coffeehouse. När jag har gått dit har det varit lugnt och skönt och perfekt för att sitta och jobba. På Coffeehouse kommer man åt både Kista Gallerias fria wifi och har en bra uppkoppling till Homerun så det kan nästan inte gå fel med åtkomsten till Internet. Utbudet är bra och de har farligt god glass.
    Anna Maria H
    Anna Maria H: Supergoda muffins! Muffins tenderar att bli kompakta eller torra, eller i värsta fall både och. Men Munk o Muffin lyckas göra goda, fluffiga, färska muffins. De bästa jag har ätit i Stockholm. Dessutom riktigt goda smoothies och en trevlig kille bakom kassadisken.
    Anna Maria H
    Anna Maria H: Här har jag ätit lunch många gånger. De har alltid fem thairätter att välja på som varierar lite från dag till dag. Lokalerna är riktigt mysiga, särskilt undervåningen där de har en damm med fiskar i. Man får också riktigt mycket mat för pengarna.
    Anna Maria H
    Anna Maria H: Nytt trevligt café i rymlig lokal plus uteservering. Serverar fikabröd och enklare rätter. Pastan är dock en ganska tråkig historia. Särskilda bord med ett antal uttag finns för de som har med sig laptops. Ett tips är att skaffa Espresso House-kortet som ger rabatt på allt och dessutom gratis wifi.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

NOEL H
    NOEL H: För de som saknar Jin & Peeters som låg på Kungsholmsstrand kan jag varmt rekommendera Steam på Kungsbroplan. Goda dumplings som serveras med soja samt en nudelsoppa smaksatt med kycklingbuljong, koriander och chili. Väldigt liten lokal med endast 5-6 sittplatser så det är mest lämpat för takeaway!
1...2728293031...64
Områden i Stockholm